Axente Vanessa és kishúga az amerikai Vogue-ban

Forrás: Modellügynökség | 2015 február 1.

Tény, hogy Massimo Dutti legújabb kampányarca, vagyis a mi szupermodellünk, Axente Vanessa egy ideje állandó szereplője a világ stílusát alakító amerikai Vogue magazinnak. De gondoltad volna, hogy a divatlap legendás főszerkesztője, Anna Wintour az egész Axente család szépségéért rajong? Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Chloe Grace Moretz és Suki Waterhouse mellé egyetlen modellként Vanessát és 14 éves tesóját, Grétát választotta a híres testvérpárokat bemutató februári divatanyaghoz.

axente-vanessa-amerikai-vogue-cosmopolitan

Vajon milyen érzés lehet életed első fotózásával, Inez & Vinoodh által megörökítve a világ legmenőbb magazinjában szerepelni?

„Álmaimban sem gondoltam, hogy nekem fotózásom lenne  a közeljövőben. Amikor megtudtam, hogy az amerikai Vogue fotózna engem a nővéremmel, hihetetlen öröm fogott el, ujjongani kezdtem, de ez az állapot nem tartott túl sokáig, mert hamarosan kiderült, hogy egyedül kell kirepülnöm New Yorkba.”

axente-vanessa-amerikai-vogue-cosmopolitan

„Először szeptemberben jártam New Yorkban a családommal, így már valamennyire ismertem a repülőteret. Mivel csak második nyelvnek tanulom az angolt, nem értek meg mindent, attól féltem, hogy nem fogok tudni megszólalni. Első este csak sétáltunk, boltokat nézegettünk és életemben először japán étteremben vacsoráztunk. Második nap a fittingről szólt, ahol csak a stylist, Camilla Nickerson volt jelen. A fotózás napján már tényleg nagyon izgultam, mert még nem vettem részt igazi profi fotózáson, eddig csak külső szemlélő voltam. Egy kicsit féltem, hogy merev leszek a kamera előtt és nem lesznek jók a képek. Végül minden nagyon szuperül ment, nagyon élveztem és a képek is nagyon jók lettek.”

axente-vanessa-amerikai-vogue-cosmopolitan
„Vanira nagyon büszke vagyok, mert hatalmas sikerei vannak és mindemellett megmaradt olyannak, amilyen volt. Nagyon szerény, ami szerintem nagyon ritka, ha egy ennyire elismert modellről beszélünk. Mindig is kíváncsian, türelmetlenül figyeltem a modellkarrierjének alakulását, mert engem is nagyon érdekel. Nagyon szeretném már én is elkezdeni a modellkedést, de még várnom kell egy kicsit és most elsősorban az iskolára kell koncentrálnom, mert idén felvételiztem és az év végi jegyeimnek is jóknak kell lenniük.”

axente-vanessa-amerikai-vogue-cosmopolitan

A legkisebb Axente lány mellett persze Vanessát is megkérdeztük, hiszen ilyen közeli modell partnere még sosem volt:

„Gréti nagyon aranyos volt, az elején parázott, de Inezék annyira édesek voltak, hogy hamar feloldódott. Bár én nagyon beteg és lázas voltam aznap, örök élmény marad számomra is.”

Mondanunk sem kell, alig várjuk, hogy végre mindhárom Axente nővér az Attractive csapatának tagja legyen! Ugye te is látod a képeken, hogy Grétiben is rengeteg Vogue címlapnyi tehetség lapul?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?