Tracy Anderson 6 tippje az edzéshez

Forrás: Modellügynökség | 2015 január 29.

Courtney Cox, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Madonna és Shakira személyi edzője, az egész világon pedig csupán öt darab stúdiója van, ahova olyan sztárok és szupermodellek járnak, mint Cameron Diaz, Christy Turlinton, Gisele Bündchen, Jennifer Aniston, Kim Kardashian vagy Victoria Beckham. Ő a mi kedvenc fitneszgurunk, Tracy Anderson, akinek a legismertebb, Method című videójára az összes Attractive modell tornázik! A Tracy által kifejlesztett edzéstervvel felébresztheted a legkisebb izomcsoportjaidat is, és kitartó, mindennapos munkával rövid idő alatt átformálhatod az egész testedet.

tracy-anderson-edzés-cosmopolitan

Kíváncsi vagy, hogy a világ egyik legmenőbb edzője szerint mire van és mire nincs szükséged az otthoni edzéshez? Már mondjuk is!

1. Drága ruhák? Felesleges.
Tracy allergiás arra az elgondolásra, miszerint méregdrága edzőcuccban tudsz a legjobban teljesíteni.  Hisz az izzadás erejében és emiatt amúgy is állandóan mosnod kell a ruháidat. Nem éri meg sokat költeni egy nadrágra, mikor lehet, hogy annak az árából kettőt is tudnál venni, amire szükséged is lesz, ha sokat izzadsz.

tracy-anderson-edzés-cosmopolitan

2. Olyan darabokat válassz, amikben kényelmesen tudsz mozogni.
Kerüld a túl feszülős és gumiszalaggal leszorított cuccokat. A nők azt hiszik, hogy minél jobban feszül rajtuk a ruha, annál jobban néznek ki, pedig ezek a darabok megakadályozzák a szabad mozgást és elszorítják a vérkeringést.

3. Az örök dilemma: milyen melltartóban érdemes sportolni?
Itt is fontos, hogy összhangban legyél a testeddel és szabadon mozoghass. Tracy a vékony anyagból készült sportruhákat szereti a legjobban, például az egyszerű sportmelltartókat. Ha rendesen megdolgoztatod magad, izzadni fogsz, a bőrödnek pedig lélegeznie kell. Fontos, hogy a helyén tartsa a dolgokat, de ne erőltetetten, szivacsokkal felturbózva.

tracy-anderson-edzés-cosmopolitan

4. A legjobb befektetés: egy tökéletes sportcipő.
Mindig olyan márkát válassz, ami sportolóknak fejleszti a termékeit és nem az az elsődleges szempontjuk, hogy trendik legyenek. Anderson kedvencei a Nike és a Mizuno, ők folyamatosan a legjobb technikák után kutatnak, ami fontosabb, mint hogy olyan cipőd legyen, mint egy celebnek.

5. Tartsd melegen az izmaidat egy pulcsival!
Tracy odavan a pulcsikért, ezért ki is dobott egy saját kollekciót. Edzés után imád mackónadrágba és pulcsiba bújni, mert nem csak kényelmesek, melegen is tartják az izomzatodat.

tracy-anderson-edzés-cosmopolitan

6. Kötelező kiegészítő: stopperóra.

Mindig legyen nálad, hogy pontosan tudd, mennyi időt töltöttél intenzív edzéssel. Hogyha minden alkalommal leállítanák az emberek az órájukat, mikor edzés közben a telefont nyomkodják, tuti sokkot kapnának, hogy milyen keveset mozogtak valójában. Fontos, hogy mindig koncentrált maradj és erre sem kell óriási összegeket költeni.

tracy-anderson-edzés-cosmopolitan

Ráadásként hoztunk neked az amerikai Cosmopolitanból egy 6 perces hasformáló Anderson-edzéstervet:

tracy-anderson-edzés-cosmopolitan

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?