Mit nézünk meg először a modellnek jelentkezőkön?

Forrás: Modellügynökség | 2015 január 24.

Azt már tudod, hogy pár kattintással jelentkezhetsz hozzánk modellnek, és az első találkozásról is meséltünk neked. Most egy kicsit részletesebben beavatunk abba, hogy pontosan mik azok a dolgok, amiket rögtön elkezdünk figyelni, ha először látunk egy jelentkezőt élőben.

modell-modellügynökség-jelentkezés-attractive-cosmopolitan

1. Az első és legfontosabb, hogy amikor valaki belép az iroda ajtaján, milyen energiákat és kisugárzást hoz magával. Azt szeretjük a legjobban, ha valaki kapásból levesz minket a lábunkról a személyiségével, természetével, intelligenciájával és kedvességével.  

modell-modellügynökség-jelentkezés-attractive-cosmopolitan

2. Azonnal lecsekkoljuk, hogy mennyire vette figyelembe az általunk írt útmutatót a találkozás szabályairól. Például letisztult, egyszerű mégis elegáns ruhában, frissen mosott hajjal, vagy smink és parfümfelhő nélkül érkezett-e. Természetesen le fogjuk mosatni a sminket, ha abban jött, de úgy gondoljuk ezek az apró dolgok is sokat elmondanak egy emberről és arról, hogy mennyire tartja tiszteletben a másikat.

modell-modellügynökség-jelentkezés-attractive-cosmopolitan

modell-modellügynökség-jelentkezés-attractive-cosmopolitan

modell-modellügynökség-jelentkezés-attractive-cosmopolitan

3. Miután bemutatkozunk egymásnak és feltesszük a kérdéseinket, magasság és körméreteket veszünk a jelentkezőről, közben pásztázva érdeklődünk a bőre, haja és fogai állapotáról. Ezek ugyanis a modellek legfontosabb ‘kellékei’. Nem kell aggódni, ha valakinek éppen pattanásos a bőre vagy eláll a foga, hiszen kiváló szakembereink segítségével idővel orvosolhatóak a problémák. Persze egy festéstől szétroncsolt haj esetén van, hogy évekig kell várnunk, sőt sajnos olyan is, hogy egy visszafordíthatatlan folyamat miatt le kell mondanunk potenciális jelöltekről. Ne feledd, a modelleknek a legtermészetesebb formájukban kell viselni a hajukat és szemöldöküket! Sminktetoválás például teljesen kizáró oknak számít. 

modell-modellügynökség-jelentkezés-attractive-cosmopolitan

modell-modellügynökség-jelentkezés-attractive-cosmopolitan

4. Minden lányról készítünk fotókat, első körben portréval kezdünk. Ilyenkor azt nézzük, hogy mennyire van a vérében a modellkedés, miként pózol a kamera előtt, hogyan jönnek ki a vonásai az instrukcióink alapján. A belső használatra készült fotók sokat segítenek nekünk, mégpedig azért, mert így nyomon tudjuk követni a leányzók változását. Itt például Berta bemutatkozó videóját látod:

[youtube tGX5PubGMm0 nolink]

5. Amikor megkérjük a jelentkezőt, hogy öltözzön át bikinire, azt szeretnénk látni, hogy milyen a testfelépítése, milyenek az arányai. Ez nem is olyan egyszerű mint gondolnád, hiszen fogyásban/hízásban, izom le- és felépítésben profi segítséget tudunk nyújtani, de vastag bokák, túl hosszú felső test, vagy túl rövid lábak esetén sajnos nincs mit tenni a kellő magasság mellett sem. Aki pedig szoliba jár vagy nyáron lebarnulva érkezik, megkérjük, hogy kopjon amennyit csak tud, hiszen a modelleknek egész évben hófehérnek kell lenniük.

 modell-modellügynökség-jelentkezés-attractive-cosmopolitan

6. Mivel a modellkedés többről szól, mint hogy valaki szépnek született, a polaroidozás után folytatjuk a beszélgetést. Ilyenkor természetesen a szülők is kérdezhetnek tőlünk, de főleg azt próbáljuk kideríteni, hogy a jelentkező mennyire céltudatos és gondolja komolyan ezt a munkát,  és hogy milyen szerepet foglalna el esetlegesen az életében, milyen a hozzáállása és egyáltalán hogyan kommunikál. Természetesen az érettségi letételéig a suli áll majd az első helyen, sőt a későbbiekben diplomát is lehet szerezni mellette, de profi és kitartó hozzáállást várunk el mindenkitől.

modell-modellügynökség-jelentkezés-attractive-cosmopolitan

 

Várjuk további, modellkedéssel kapcsolatos kérdéseidet kommentben! Ne feledd: profi ügynökségeken az első találkozó sosem kerül pénzbe, a csalóktól azonnal menekülj!

 1. Réka
  on

  Gondolom nincs sok esélyem, de azért megkérdezem, hisz a remény hal meg utoljára 😀
  17 éves vagyok, kb. 2 éve kiderült, hogy hormonproblémáim vannak- ezért nagyon szőrös a hasam (gyantáztatom) és pattanásos a hátam. Azt mondták, hogy majd kinövöm (eddig nem vettem észre -.-). Gyógyszert pedig azért nem írtak fel, mert még túl fiatalnak tartanak hormongyógyszerekhez. Ez gondolom jelentős, komoly akadályt jelent a modellkedésben, nem…?

  • birtab
   on

   Kedves Réka! Alapvetően egyik sem kizáró ok a modellkedést tekintve. A Duac gélt ajánljuk, amit a bőrgyógyászod tud felírni neked receptre. Ez a krém orvosolja a pattanásaidat, viszont ha komoly hormonproblémáid vannak, mindenképpen konzultálj rendszeresen az orvosoddal. A hasadat semmiképpen se borotváld és ha a későbbiekben is nagyon zavarna, kezdj el nézegetni profi végleges szőrtelenítő eljárásokat. Várjuk jelentkezésedet a honlapunkon, a Become a Model fül alatt!

   • Melcsi
    on

    Sziasztok!
    Megszeretném kérdezni,hogy szemproblémával “küzdők”-nek lehet e esélyük.
    Az egyik szememet érinti csak a betegség (pupilla “bele van folyva” a szemgolyóba.
    Ezáltal az ép szemem zöld színű, a másik pedig barna, és egy kicsit kisebb az épnél.
    Véleményed szerint belefér ez a szexepil?

    • Cosmopolitan.hu
     on

     Kedves Melcsi! Elsősorban nem a szemedet fogjuk nézni, hanem a magasságodat, testarányaidat és az arckarakteredet. Szóval, ha ezek mind megfelelnek és megtetszel nekünk, nem jelenthet hátrányt a „betegség”-ed. Látatlanban biztosat ugyan nem tudunk mondani, de valószínűleg akár szexepil is lehetne.

  • tothkata
   on

   szia!
   21-22 évesen lehet esélyem, ha az adottságaim megvannak?

   • admin
    on

    Kedves Kata! Az Attractive-nál 21 a felső korhatár, ezért célszerű lenne még idén jelentkezned, amíg nem futsz ki teljesen az időből.

  • Kata
   on

   Én 13 eves vagyok es nagyon érdekel a modellkedés szeretek fotózkodni es azt szeretném kerdezni hogy nagyon fiatal vagyok még ehez vagy ez az életkor teljesen elfogadott?

   • Cosmopolitan.hu
    on

    Kedves Kata! Tökéletes korban lennél ahhoz, hogy elkezdj beletanulni a modellkedésbe. Egészen pontosan 13 az alsó korhatár és 21-ig lehet jelentkezni. Ha érdekel a modellkedés, mindenképpen küldd el nekünk fényképes jelentkezésedet a weblapunkon keresztül!

    • Lea
     on

     Sziasztok én is 13 éves vagyok!
     Nekem nincs semmilyen betegségem vagy problémám viszont szemüveges vagyok és kicsit alacsony(161cm) és tudom ez kizáró ok!😞
     Már próbálkoztam reklámokban statiszta szerepekre..stb de semmi! Mindenhol azt mondták: Gyönyörű vagy Lea karakteres arcal szép hajjal bőrrel de még várj pár évet hátha megnősz és szeretettel várjuk a jelentkezésed! Magyarul elküldtek a francba!

     • Dominika
      on

      Szia!
      Arra lennék kíváncsi, hogy idén leszek 15 éves, 176 cm vagyok és elég vékony is.
      Az lenne a kérdésem, hogy úgy lehet-e modellkedni, hogy fogszabályzóm lesz.
      Ez nem lenne probléma?

     • Cosmopolitan.hu
      on

      Kedves Dominika! Egyáltalán nem jelentene problémát a fogszabi, sőt, jó hogy időben gondoltál a fogaid szépségére! Várjuk jelentkezésedet a weboldalon keresztül!

 2. Zsuzsi
  on

  Hello!
  Ha valaki 22 éves és csak 170cm, akkor már túl öreg, illetve alacsony, hogy ilyesmi karrierről álmodjon?

  • birtab
   on

   Kedves Zsuzsi! A korral még nem feltétlenül lenne probléma, de a magassággal már igen. 172 cm az alsó magassághatárunk, az ideális pedig 177 cm lenne és sajnos 18 év felett már nem nagyon szoktak nőni az emberek.

 3. Veronika
  on

  Sziasztok!
  16 éves leszek a nyáron, és már hónapok óta elhatároztam, hogy nagyon szeretnék hozzátok jelentkezni. Úgy döntöttem, hogy ezt majd nyáron meg is fogom tenni. Sokat olvastam arról, hogy a magasság milyen fontos, és ezzel tisztában vagyok, viszont én 167-168 cm vagyok. Még anyukám magasságát se értem el. Apukám azt mondta, hogy ő is ilyen idős korában nőtt nagyot. Talán még nekem is várnom kéne egy kicsit? Nagyon szeretném magam nektek megmutatni, csak félek, hogy ez az alacsonyabb magasság rögtön kizárja, hogy bekerüljek hozzátok, és a személyes találkozóra se lenne lehetőségem! Minden mással elégedett vagyok, és úgy érzem alkalmas lennék modellnek, egyedül ez a pár centi különbség ijeszt meg!:/

  • birtab
   on

   Kedves Veronika! Ha türelmetlen vagy a magasságoddal kapcsolatban, keress fel egy sportorvost, aki csontsűrűség mérés alapján meg fogja állapítani a várható magasságodat. Ezt akár csatolhatod, vagy be is írhatod nekünk a jelentkezési adatlaphoz. Ha apukád magas, akkor valószínűleg te is az leszel, de ha még jobban szeretnéd nyújtani magad, figyelj oda arra hogy mit eszel, jógázz és semmiképpen se dohányozz, vagy igyál alkoholt. Várjuk jelentkezésedet a honlapunkon keresztül!

 4. Bianka
  on

  Sziasztok!
  Olvasom, hogy 172 cm az alsó magassághatár. Szóval aki alacsonyabb az ne is álmodjon modell karierről? 162 cm-rel már nem lehet modellkedni?

  • birtab
   on

   Kedves Bianka! Azt kell mondanunk, hogy 162 cm magas modellek nem léteznek sajnos. A tökéletes 177-178 cm lenne, de azok az alacsonyabb modellek, akiknek ritkán, de sikerül befutni is minimum 170-172 cm magasak. Ez persze kortól függ, hiszen igen ritka, hogy valaki 13 évesen már 180 cm magas. Ha érdekel a modellkedés, keress fel egy sportorvost, aki csontsűrűség méréssel meg tudja állapítani a várható magasságodat.

   • Bianka
    on

    Köszönöm a választ. Nőlni már 22 évesen tuti nem fogok 😀 Kicsit igazságtalannak tartom ezt. Azért, mert 10 centivel magasabb valaki, miért lenne jobb? Persze kifutóra gondolom a magas lányok kellenek, de egy egyszerű reklámfotózáskoz miért kéne olyan magasnak lenni. Nem igazán fer hozzáállás…

    • birtab
     on

     Kedves Bianka! A modellek általában kifutón mutatkoznak be, így kerülhetnek be a legnagyobb kampányokba. Sajnos az alacsonyabb lányoknak korlátoltak a lehetőségei és nehéz boldogulniuk a divatvilágban. Egyszerű reklámfotózásokkal pedig inkább reklámügynökségek foglalkoznak.

 5. Eszter
  on

  Sziasztok!
  178 cm vagyok, 90-62-95 cm a mell-derék-csípő arányom. Sajnos profi vívó létem miatt eléggé “vastag” (izmos) a fenéktájékom, de mindössze 6% a testzsírom. 2012-ben a Visage management már megkeresett engem, ebből gondolom, hogy lenne a modellkedéshez tehetségem 😀 …de akkor nemet mondtam. Idén leszek 19 éves. Lenne így értelme a modellkedésnek? Vagy ahoz előbb fel kell, hogy hagyjak az élsporttal, hogy egy kicsit veszítsek az izomtömegből? Várom válaszotokat! 🙂

  • birtab
   on

   Kedves Eszter, köszönjük az érdeklődést! Látatlanban sajnos nem tudjuk megmondani, de a leírtak alapján minden bizonnyal alkalmas vagy a modellkedésre. Az izomtömeg leépítésében természetesen tudunk segíteni. Azt tanácsoljuk, hogy mindenképpen jelentkezz a weboldalunkon keresztül, mielőtt még betöltenéd a 20. életévedet!

 6. Niki
  on

  Hello!
  Ombre haj kizáró ok lehet? 15 éves vagyok és egy éve festetem a hajam, természetes hatású, de nem tudom mennyire “engedélyezett” ez a modell szakmában.

  Előre is köszi a választ:)

  • birtab
   on

   Kedves Niki! A modell szakmában egyáltalán nem engedélyezett a hajfestés, főleg ilyen fiatal korban. Viszont nem kizáró ok, hiszen profi fodrászcsapat áll mögöttünk és lépésről-lépésre vissza tudjuk állítani az eredeti, egészséges hajadat.

 7. Dori
  on

  170 centivel van esélyem, ha a többi feltételnek megfelelek?
  És az kizáró ok, ha valaki nem tud magassarkúban járni? Akkor is úgy menjen az esetleges személyes találkozóra?
  Kontaktlencse lehetséges?

  • birtab
   on

   Kedves Dóri! Attól függ, hogy most hány éves vagy, mert 18 éves korodig még fogsz nőni és lehet, hogy addig meglesz az ideális 177 cm. Nem kizáró ok, ha valaki nem tud magassarkúban járni, gyakorlással ez is elsajátítható. Általában lapos cipőben érkeznek a jelentkezők és a képek miatt váltunk át magassarkúra, tehát nem kötelező abban megjelenni, ha még nem tudsz benne biztosan mozogni. Természetesen a kontaktlencse sem számít hátránynak egyáltalán.

   • Nikoletta
    on

    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy aki 19 éves,170 cm akkor belevágnátok a közös munkába?( persze ha a méretei és a hozzáállása is megfelelne) vagy esélytelen mert túl alacsony? Köszönöm 🙂

 8. Dori
  on

  Köszönöm a gyirs választ. Most 16 éves vagyok, szerintem 1-2 centit még fogok nőni.

 9. vani
  on

  Ha minden más feltételnek megfelelek, de csak 167 cm vagyok (16 év) akkor van esélyem?

  • birtab
   on

   Kedves Vani! Látatlanban sajnos nem tudjuk megmondani, hogy mennyi esélyed van a modellkedésre, de ügynökségünkön 172 cm az alsó magassághatár.

 10. Veronika
  on

  Köszönöm én is a választ! 🙂
  Még az a kérdésem lenne, hogy állandó fogszabályzóval működhetne e a modellkedés? Olvastam már erről, és lehet, hogy kérdezték is itt már a blogon, de sajnos nem emlékszem melyik bejegyzésben olvastam.. Azt mondta a fogorvos, amikor szűrésen voltam, hogy kéne fogszabályzó. Az éjszakait nem mondják olyan hasznosnak az ismerőseim. Én nagyon félek, hogy az állandó teljesen meghatározná a megjelenésem, a külsőm, pláne, hogy most akartam elkezdeni modellkedni. Tudom, hogy szebb lennék, és több esélyem lenne egy szép fogsorral, de nem akarom, hogy kizáró ok legyen!

  • birtab
   on

   Kedves Veronika! Állandó fogszabályzóval is működhet a modellkedés, viszont nagyon fontos, hogy kizárólag profi szakemberhez fordulj. Ide kattintva minden hasznos infót megtudhatsz tőlünk a fogszabiról!

 11. Dori
  on

  Hello! Azt szeretnem kerdezni hogy ha most 168 cm vagyok es mindjart 16 eves akkor az mar reg rossz a modellkedeshez? Nagyon szeretnek modell lenni, vekony is vagyok. Esetleg van valami ami segithet a gyors novekedesben, mert mar nemhiszem hogy sokat novok a korombol kiindulva. 🙁

  • birtab
   on

   Kedves Dóri! A 168 centi tényleg kevésnek tűnik, de 18 éves korodig még mindenképpen fogsz nőni. Azt tanácsoljuk, hogy keress fel egy sportorvost, aki csontméréssel meg tudja állapítani a várható magasságodat, ezt az infót pedig mellékeld a jelentkezésedhez! A növekedésben pedig az tud segíteni, ha nem szoksz rá a dohányzásra, nem fogyasztasz alkoholt, minél több vizet iszol és nyújtó gyakorlatokat végzel, például rendszeresen jógázol.

 12. Lili
  on

  Hello! én azt szeretném kérdezni hogy az baj lehet-e hogy vannak striáim a lábamon?

  • birtab
   on

   Kedves Lili! Látatlanban sajnos nem tudjuk megmondani, de alapvetően nem számít kizáró oknak a modellkedést illetően!

 13. Gréti
  on

  Sziasztok! 172 cm magas vagyok. A méreteim: 84-65-95
  Ha ezekkel a méretekkel jelentkezem, attól még behívhattok személyes találkozóra?
  Barna vállig érő hajam van, nagy barna szemeim, elég vastag és sötét a szemöldököm.
  Előre is köszönöm a választ! 🙂
  17/L

  • birtab
   on

   Kedves Gréti! Természetesen ezekkel a méretekkel is be fogunk hívni személyes találkozóra, ha a jelentkezéshez csatolt képeid alapján alkalmasnak találunk. Szeretettel várjuk jelentkezésedet!

 14. Doriii
  on

  Szia! 17 éves vagyok és 187 cm. Ez túl sok?

  • birtab
   on

   Kedves Dóri! Sajnos igen, modellügynökségünknél 182 cm a felső magassághatár.

 15. Zsofi
  on

  Szia! 14 eves vagyok. 14 evesen lehet modellkedni? 172 cm vagyok, es 47 kg :/ akkor ha sovany vagyok, es nem aranyos a sulyom/ magassag akkor az mennyire hatrany vagy elony?

  • birtab
   on

   Kedves Zsófi! Persze, hogy lehet 14 évesen modellkedni, ez a legideálisabb kor a szakma elkezdéséhez! Azt viszont tudnod kell, hogy egy modellügynökség nem kilogrammban gondolkozik, hanem centiben. Sosem fogjuk lemérni, hogy hány kiló vagy, csak a körméreteid és annak arányai számítanak (mell, csípő, derék).

 16. Csenge
  on

  Sziasztok!
  15 eves vagyok es 169 cm magas. A vallaim szélesebbek kicsit szerintem , 48 cm összesen az egyik vallam szeletol a másikig. Lenne esélyem a szakmában par evvel később?

  • birtab
   on

   Kedves Csenge! Sajnos látatlanban nem tudjuk megmondani, hogy a testalkatodhoz képest mennyire széles a vállad, de szeretettel várjuk fényképes jelentkezésedet a weblapunkon keresztül! Azt tanácsoljuk, hogy ne várj vele pár évet, mert 15 évesen tökéletesen időben lennél a modellkedés elkezdéséhez.

 17. Lora
  on

  Sziasztok! Ha 16 évesen pont 1 centiméterrel vagyok lemaradva az alsó magassághatárról az ugye még nem gond? Valamint ha nagyon sok anyajegyem van (egy-kettő zavaró helyen amit majd leszedetek) attól még lehetek modell? Itt az anyajegy leszedés utáni hegekre is gondolok..

  • birtab
   on

   Kedves Lora! 18 éves korodig még növésben vagy, de azt javasoljuk, hogy keress fel egy sportorvost, aki csontméréssel meg tudja állapítani a várható magasságodat és ezt mellékelve jelentkezz weblapunkon keresztül. Látatlanban sajnos nem tudjuk megmondani, hogy mennyire vannak “zavaró” helyeken az anyajegyeid, de azt tanácsoljuk, hogy ha orvosilag nem indokolt leszedetni őket, akkor ne nyugtalankodj miattuk!

 18. Kira
  on

  Hello.ha valaki 15 éves és 159 centi magas az még jelentkezhet?

  • birtab
   on

   Kedves Kira! Sajnos a 159 centi nagyon kevés a modellkedéshez, ügynökségüknél például 172 a minimum.

 19. Kata
  on

  Sziasztok!Már nagyon rég óta szeretnék modellkedni, és az Icontól is leszólítottak,de végül mégsem lettem a modelljük.Azóta sajnos felcsúsztak a kilók,mert nagyon nem figyeltem oda mit eszem, és a méreteim 95-75-99,180 cm vagyok és 16 éves.Ilyen méretekkel lenne esély arra, hogy behívtok?

  • birtab
   on

   Kedves Kata! Ha a beküldött képeid alapján látunk benned lehetőséget, ilyen méretekkel is be fogunk hívni és segíteni fogunk lefaragni a centikből. Azt tanácsoljuk, hogy kezdj el rendszeresen mozogni, mi például Tracy Anderson Method videóját ajánljuk mindenkinek, erre tornáznak modelljeink is.

 20. Julia
  on

  Helló! Nekem a bal mellem alatt van egy kisebb és a mellem felett egy viszonylag nagy, 1,5cm átmérőjű egészséges, kerek anyajegy. Szoktunk járni vele bőrgyógyászhoz, és nem kell leszedetni. Ezek az anyajegyek már rögtön kizáró okok?

  • birtab
   on

   Kedves Júlia! Nagyon jól teszed, hogy folyamatosan jársz ellenőrzésre vele! Sem az ilyen kisebb hegek, sem az anyajegyek nem számítanak kizáró oknak a modellkedésre nézve.

 21. Dóri
  on

  Sziasztok!
  Az lenne a kérdésem, hogy ha jelentkezek akkor is visszajeleztek,ha nem vagyok alkalmas?

  • birtab
   on

   Kedves Dóri!
   Minden egyes jelentkezőnek válaszolunk e-mailben, akkor is ha nem találunk valakit alkalmasnak a modellkedésre.

 22. Zsuzsi
  on

  Hello! Elég sok anyajegyem van, egyik sem túl nagy, de sok van belőle. Ez mennyire jelent hátrányt egy esetleges jelentkezésnél? (165 cm vagyok, 12 éves, kb 175 cm leszek ha elérem a teljes testmagasságom, de nem most szeretnék jelentkezni, inkább még várok 1-2 évet, csak érdekelne hogy ez mennyire jelentene problémát)

  • birtab
   on

   Kedves Zsuzsi! Sajnos nem látjuk, hogy számodra mit jelent a sok és hogy ezek az arcodon vannak-e, de alapvetően nem jelent hátrányt a modellkedésnél. Akár most is elküldheted a jelentkezésedet, hogy figyelemmel tudjunk követni, ha alkalmasnak találunk, de ha várni szeretnél vele, várjuk szeretettel a jelentkezésedet jövőre is!

 23. Sinka Szilvia
  on

  Sziasztok!

  Bár bőven kinőttem a modell korból, mégis szeretnék érdeklődni, mert a Rúzs és selyem című műsorban láttam, hogy Zoób Kati kifutóján 30-as és 40-es nők is szerepeltek.
  Sinka Szilvia 44 éves kaposvári gyógytornász vagyok.A környezetem 10-15 évvel fiatalabbnak szokott nézni, 168cm a testmagasságom, méreteim 85-74-97. Szeretném megtudni, hogy ilyen korban van e lehetőség a modell szakmába bekerülni, részt venni.

  Köszönöm szépen a szíves tájékoztatást!

  Üdvözlettel : Sinka Szilvia

  • birtab
   on

   Kedves Szilvia! Sajnos ügynökségünknél a jelentkezők felső korhatára 20 év, a magasság alsó határa pedig 172 cm. Sok sikert kívánunk a továbbiakhoz!

 24. Anna
  on

  Kedves Attractive ügynökség!
  Körübelül 1,5 hete jelentkeztem a weboldalon,de még nem kaptam választ.Lehetséges,hogy valami miatt nem kapták meg a jelentkezésemet,vagy esetleg alkalmatlannak találnak.
  Válaszukat köszönöm,
  Anna

  • birtab
   on

   Kedves Anna! Ha alkalmatlannak találunk, akkor is visszajelzünk egy héten belül. Nem kaptuk meg a jelentkezésedet, nem találjuk az e-mailek közt. Megtennéd, hogy újra megpróbálod? Lehet, hogy a képek méretével volt probléma, ugyanis ha túl nagyok, sajnos nem tudod eljuttatni hozzánk.

 25. Lili K
  on

  Kedves Attractive csapat!
  ha nem olyan csontos az arcom mint peldaul Natasha Polynak az baj?
  Van valami tippetek hogy kicsit csontosabb legyen?Milyen dietat es edzest ajanlatok?
  166 cm vagyok 15 eves igy meg van esely arra hogy novok?

  • birtab
   on

   Kedves Lili! Nem lehet mindenkinek olyan arccsontozata, mint Natasha Polynak, elég unalmas is lenne és nem lenne többé különleges.
   Nagyon jól látod a dolgot, rendszeres, teljes értékű táplálkozással és napi mozgással tehetsz azért, hogy előbukkanjanak a te arccsontjaid is. Tracy Anderson Method című tornavideóját ajánljuk, az Attractive-os modellek mind erre mozognak minimum heti ötször. A kiegyensúlyozott ékezésről pedig ebben a bejegyzésben adunk tippeket: http://modellugynokseg.blog.cosmopolitan.hu/2014/11/26/koplalas-helyett-probald-ki-ezt/.
   18 éves korodig még biztosan nőni fogsz, de 15 évesen a 166 cm elég kevésnek tűnik sajnos. Ha tütelmetlen vagy, keress fel egy sportorvost, aki csontméréssel meg tudja állapítani a várható végleges magasságodat.

 26. Zsofi
  on

  Melyik a legjobb modellugynokség magyarországon?

  • birtab
   on

   Kedves Zsófi! Az Attractive Models a legjobb modellügynökség Magyarországon.

 27. on

  Kedves birtab!
  ESetleg tudnál véleményt irni,vagy hogy mennyire jo ez a modllugynokseg?Mennyire megbizhato?

  • birtab
   on

   Kedves Barbi! Sajnos nem tudunk véleményt írni az általad említett modellügynökségről, ugyanis most hallottunk róluk először.

 28. Barbi
  on

  sajnos a linket nem engedi, de a weareone management -rol lenne szo

 29. Hien
  on

  Sziasztok meg szeretném kérdezni hogy ha 13 éves koromba esetleg be kerülök hozátok azkkor ennek mi a menete márnint csak évek mulva léphetek nagy kifutora ? Előre is köszönöm

  • birtab
   on

   Kedves Hien! Az, hogy kifutóra léphetsz-e, sokban függ a magasságodtól, a személyiségedtől és attól is, hogy mennyire akarod. De általában legalább egy év felkészítés és tapasztalatszerzés kell ahhoz, hogy el tudj jutni külföldre, először Ázsiába és utána a nagyobb piacokra. A modellkedés egy nagyon hosszú tanulási folyamat, ezért 13 évesen nem kerülhetsz bele egyből a mélyvízbe.

 30. JKLDP328
  on

  Sziasztok!

  Már írtam nektek korábban is e-mailt, azzal kapcsolatban hogy Andrej Pejic féle személyt alkalmaznátok-e. A válasz az volt, hogy férfi modellekkel nem foglalkoztok, de én Nő modell szeretnék lenni. 3 hete voltam az ICON-nál is, polaroidokat készítettek, és méreteket vettek rólam, azóta még nem jeleztek nekem vissza. 19 éves vagyok, 174 cm magas, Méretek 85-67-85. Próbálkozhatok jelentkezéssel, vagy egyáltalán nem?

  Előre is köszönöm a választ!

  • birtab
   on

   Kedves Csaba! Mi nem vagyunk ilyen bevállalósak és 19 évesen a 174 cm elég kevésnek számít a modellkedéshez. Érdemes lenne megvárnod, hogy visszajelezzen a másik ügynökség, mi pedig sok sikert kívánunk a továbbiakhoz.

 31. Anna
  on

  Sziasztok én 172 centi vagyok 13 éves a csipő centim 1 centivel nagyob én nagyon félek jelentkezni hozátok attol félek hogy túl magass az elvárás és nem fog kelleni nektek az én ideállom

  • birtab
   on

   Kedves Anna! Pedig látatlanban sajnos nem tudjuk megmondani, hogy mennyire lennél alkalmas erre a pályára. Igazán nincs mitől félned, nem haraptuk még le senkinek sem a fejét! 🙂 Ha nem próbálod ki magad, sosem tudod meg, hogy mi lehetett volna és így mi sem tudunk segíteni. Bátorság! Szeretettel várjuk a jelentkezésedet!

 32. Réka
  on

  Sziasztok!
  14 éves vagyok és 176cm. Hozzátok lehet jelentkezni ilyen fiatalon?
  A választ előre is köszönöm!

  • birtab
   on

   Kedves Réka! Persze, hogy lehet! A legtökéletesebb korban vagy ahhoz, hogy elkezdj beletanulni a modellkedésbe. Ráadásul szuper, hogy már most ilyen magas vagy, úgyhogy szeretettel várjuk fényképes jelentkezésedet a http://www.attractive.hu-n keresztül!

 33. Juli
  on

  Sziasztok!
  Nagyon érdekel a modellkedés, most is gondolkozom egy castingon. Az oldalatok már az elején megfogott. Láttam, hogy sokan érdeklődnek még rajtam kívül is ezen a szakmán. Leírtátok, hogy mik az ideák és nem tudom, hogy én még elviselhető lennék-e. Valószínű, hogy nem, de hát a remény hal meg utoljára.
  Lemértük a méreteimet (86;69;94) nem tudom, hogy ezek mennyire megfelelők. Azt írtátok, hogy a kisebb mellűek talán jobban megtalálják helyüket ebben a világban… :/ Egyébként 14 éves vagyok és 173 cm. Mennyire lenne esélyem?
  Miskolci vagyok, és nagyon aggaszt a kérdés, hogy hogyan lehetne megoldani, ha esetleg behívnátok egy találkozóra. Ilyenkor hogy szokott működi? Mindig fel kellene utazni?
  Köszönöm a választ!

  • birtab
   on

   Kedves Juli! Nagy örömmel olvassuk, hogy követed a blogot és ennyire érdeklődsz, köszönjük! Sajnos látatlanban nem tudjuk megállapítani, hogy mennyire lehetsz “elviselhető”, ugyanis a centiken kívül nagyon fontos lenne, hogy lássuk a testarányaidat és persze az arckarakteredet is. Valóban nem olyan mérvadó a mell mérete a modellszakmában, inkább a derék és csípő méretét vesszük szigorúan. Semmi probléma nincsen a méreteiddel, azt a pár centit simán le tudod faragni a segítségünkkel és persze megfelelő életmóddal. Ezzel a magassággal is bátran jelentkezhetsz, hiszen még 4 évig növésben leszel, ezért csak bátorítani tudunk, hogy legyél egy kicsit pozitívabb, próbáld ki magad és add le fényképes jelentkezésedet a weblapunkon keresztül!
   A találkozó, illetve a modell munkák is mind Budapesten történnek, ugyanis itt található az irodánk és persze minden fontos hazai magazin, divattervező, fotós és rendezvényszervező székhelye. Egyáltalán nem jelent gondot, hogy miskolci vagy, rengeteg vidéken élő modellünk van. Az, hogy nem Pesten élsz, nem jelenti azt, hogy minden nap fel kellene utaznod, eleinte csak kis falatokban haladunk előre a modellkedés folyamatában, szem előtt tartva, hogy még suliba jársz.

 34. Juli
  on

  Kedves modellügynökség!
  Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek! Nagyon részletesen érdekel a téma, nem tudom, hogy ilyenkor itt kérdezősködjek, vagy valamilyen elérhetőségen célszerű?
  Mindenképpen be fogom küldeni a jelentkezésemet az ügynökséghez, csak nem tudom, hogy mikor érdemes. 🙂
  Most 14 évesen minden a felvételiről szól, úgyhogy a modellkedést tavasszal gondolnám elkezdeni. Nem tudom, most érdemes-e beküldeni a jelentkezést, vagy tavaszig még váltsak egy jobb életmódra (még több mozgás, egészségesebb ételek), hogy nagyobb esélyem legyen? 🙂
  Továbbá érdekelne, hogy milyen életmódot érdemes követnem, hogyan tudom lefaragni azokat a centiket, amiket írtál, hogy le lehetne. 🙂
  Köszönöm a választ! 🙂

  • birtab
   on

   Kedves Juli! Örülünk, ha tudtunk segíteni! Kommentben is nyugodtan kérdezhetsz, vagy ha e-mailben szeretnél, akkor az Attractive honlapján megtalálsz minden elérhetőséget hozzánk.
   Azt tanácsoljuk, hogy ha komolyan érdekel a modellkedés, minél hamarabb küldd el a jelentkezésedet. Ugyanis csak így tudjuk megmondani, hogy alkalmas vagy-e és esetlegesen behívni egy személyes találkozóra, hogy mindent részletesen át tudjunk beszélni. Hogyha most elküldenéd a jelentkezésedet és behívnánk, még akkor sem jelentené azt, hogy azonnal bele is vághatnál a modellkedésbe. A betanulás és felkészítés nagyon hosszú folyamat és természetesen figyelembe vennénk, hogy neked most a suli az első (ahogy egyébként nálunk is mindig) és csak apró falatokban haladnánk előre, valószínűleg pont a tavaszi szünetben kerülne sor az első tesztfotózásodra.
   Ha nem jelentkezel, akkor is érdemes áttérned egy egészséges életmódra, már csak magad miatt is. Étrend tippeket ebben a bejegyzésben olvashatsz (http://modellugynokseg.blog.cosmopolitan.hu/2014/11/26/koplalas-helyett-probald-ki-ezt/), edzésre pedig Tracy Anderson Method című videóját ajánljuk. A legtöbb modellünk erre a videóra mozog heti minimum ötször és ezt akár te is megtalálod YouTube-on!

 35. Karola
  on

  Sziasztok én 13 éves vagyok 171 centi 93 a csipöm ezekel amérerekel be hìvnàtok és egy lànyt akkor is be hivtok ha nem pont tökéletesek a méretei

  • birtab
   on

   Kedves Karola! Naná, hogy jelentkezhetsz, teljesen jók a méreteid! Viszont az, hogy behívunk-e, nem csak ezeken múlik, hanem a jelentkezéshez csatolt képeiden is, amiket szeretettel várunk a weblapunkon keresztül!

 36. Luca
  on

  Hello!
  Lapos has es zsiregetesre milyen gyakorlatokat ajanlatok?
  Esetleg van Tracy Andersonnak csak kimondottan has-as videoja?
  Koszontem:)

  • birtab
   on

   Kedves Luca! Nem tudunk róla, hogy lennének Tracynek kifejezetten hasgyakorlatos videói, max. a teljes testet átalakító videón belül vannak bizonyos részek erre a területre. A Victoria’s Secret viszont külön részekre bontotta az edzéseket, amik közül akár ki is tudod válogatni azokat, amik neked kellenek. Ezeket ebben a bejegyzésben találod, de YouTube-on is van még rengeteg: http://modellugynokseg.blog.cosmopolitan.hu/2015/05/29/eddz-ugy-mint-egy-modell-angyalka/

 37. Melinda
  on

  Sziasztok!
  Az irányt szeretnék érdeklődni hogy átlátszó fogszabival lehet utazni vagy ott is meg kell várni még leszedik? 🙂
  Köszi a választ!

  • birtab
   on

   Kedves Melinda! EXTRA jónak kell lenned ahhoz, hogy valaki külföldön felvegyen modellkedni fogszabályzóval. Maximum a belső fogívre ragasztott működhet, ezért sajnos minden esetben meg kell várni a levételét.

 38. Barbi
  on

  sziasztok! voltam egy uggynoksegen, ahol azt mondtak, hogy hogy a derekambol(64cm) kell leadnom nehany centit. 14 eves vagyok, es aztmondtak, hogy meg ugy is nyulok, es ez altal vekonyodok meg par centit. esetleg tudnatok olyan modszereket ajanlani, amivel felgyorsithatnam ezt a folyamatot? 😀

  • birtab
   on

   Kedves Barbi! Ha a növési folyamatodat szeretnéd felgyorsítani (ami 18 éves korodig tart), azt ajánljuk, hogy kezdj el jógázni, minél több vizet inni és egészségesen táplálkozni, plusz véletlenül se jusson eszedbe dohányozni, vagy alkoholt fogyasztani. Ha pedig a derekadból szeretnél gyorsabban faragni, ajánljuk a Victoria’s Secret Sexiest Workout Ever tornavideóit, amiket YouTube-on is megtalálsz külön testrészekre osztva.

 39. Luca
  on

  Ha 12 évesen még csak 166 cm vagyok megnőhetek még 175-re?

 40. Panka
  on

  Kedves Modellügynökség!
  Én már egy éve nagyon érdeklődők a modellkedés iránt.
  Anyukám egyik fotós ismerőse tavasszal készít rólam fotókat csak az a gond , hogy eléggé félek hogy 18 éves koromra nem érem el a megfelelő méreteket . 13 éves vagyok 156,5 cm , a derekam 65 cm-es , a csípőm 80 cm -es. A szüleim meghaladják a 175 cm-t ,szóval reménykedek a génekben

  • birtab
   on

   Kedves Panka! Ahhoz, hogy modellnek jelentkezz, nincs szükség portfólió bemutatására, mert teljesen természetes képeket várunk, amiket akár mobillal is lőhetsz otthon. Erről bővebben ebben a bejegyzésben írtunk. (http://modellugynokseg.blog.cosmopolitan.hu/2015/07/15/milyen-kepeket-kuldj-ha-modellnek-jelentkezel/) A 156 cm tényleg elég kevésnek tűnik egyelőre, de még sok időd van a növésre. Sajnos megjósolni mi sem tudjuk, hogy mi lesz a végleges magasságod, ezért ilyenkor sportorvoshoz szoktuk küldeni a lányokat csontmérésre. Erről a vizsgálatról ide kattintva olvashatsz több infót. (http://modellugynokseg.blog.cosmopolitan.hu/cosmopolitan.hu/csontmeres/) Egyébként valószínűleg apukád magasságát fogod örökölni, nyújtani pedig úgy tudod magad, ha minél több szénsavmentes ásványvizet iszol, jógázol és semmiképpen sem szoksz rá a cigire, vagy iszol alkoholt.

 41. Alexa
  on

  Ez a magasság dolog nagyon érdekes, ismerek olyat, akinek az apukája kb. 165 centi, és a lány 17 éves korára 175 centi lett. Ami még furább, hogy én már 30 felett vagyok, kb. 10 éve lett lemérve a magasságom, ami akkor 168 cm volt. Most pedig 170 cm vagyok 🙂 Ha valaki modellkedésen töri a fejét, tényleg érdemes lehet elmennie csontmérésre, mert nagy meglepetések érhetik a végleges magasságával kapcsolatban.

  • birtab
   on

   Kedves Alexa! Köszönjük a kommentedet, mi is úgy gondoljuk, hogy érdemes megcsináltatni ezt a vizsgálatot! Főleg azért, mert enélkül sajnos senki nem tudja megjósolni előre, hogy ki mekkorára fog nőni. Az átlag tapasztalat alapján elmondhatjuk, hogy a lányok az apukájuk magasságát öröklik és 18 éves korukig vannak növésben, de persze mindig akadnak kivételek és az életvitel is rengeteget számít.

 42. Niki
  on

  Sziasztok ha valaki januárban jelentkezik hozátok vagy decemberben akkor mikkor lesz a teszt fotozás 14 éves vagyok 175 centi ?

  • birtab
   on

   Kedves Niki! Az, hogy mikor lenne az első tesztfotózásod, előre sajnos nem tudjuk megjósolni, ugyanis minden egyes lány esetében más a helyzet. Az ünnepek alatt természetesen mi sem fogunk dolgozni, ezért vagy jövő hétig, vagy január negyedike után küldd el a jelentkezésedet nekünk a weblapunkon keresztül. Ez alapján meg fogjuk mondani, hogy alkalmasnak találunk-e. Ha igen, be fogunk hívni az irodánkba egy személyes találkozóra, ahol képeket készítünk rólad és megbeszéljük, hogy kell-e változtatnod valamin (pl. milyenek a méreteid, van-e fogszabályzód), és el fogunk látni tanácsokkal, hogy milyen pózokat gyakorolj otthon. A fotózás ideje nagyban függ a fotósok beosztásától is, de az biztos, hogy nem suli időben lenne, tehát hétvégén. Várjuk szeretettel a jelentkezésedet!

 43. AlexandraB
  on

  Sziasztok! Derékból hogy faraghatnék legkönnyebben? 85-70-85 nagyon el vagyok keseredve a derekam miatt. 178 cm magas vagyok és 19 éves. lehetséges, hogy leadjak 9-10 centit? Áttértem az egészséges étkezésre és napi fél órát hullahoppozok. Gondolom komolyabb edzésre lesz szükségem.

  • birtab
   on

   Kedves Alexandra! Nincs miért elkeseredned, ugyanis ha nem genetikailag szélesebb a derekad, akkor egészséges étrenddel és napi mozgással le fog menni az a 10 centi, csak türelmesnek kell lenned. Egyik napról a másikra ez sajnos nem fog sikerülni és ez jobb is így, mert amit hamar adsz le, az ugyanolyan hamar vissza is tud jönni. Ha modellnek szeretnél jelentkezni, ez semmiképpen se tartson vissza! Az étrendedhez ebben a bejegyzésben találsz tippeket, a mozgáshoz pedig Tracy Anderson Method videóját ajánljuk, vagy a Victoria’s Secret VSX the Sexiest Workout Ever sorozatát. Utóbbi például külön testrészekre van felosztva, de mindkét szériát megtalálod YouTube-on is.

 44. Vera
  on

  Kedves Attractive csapat!
  Pecsrol van modelletek?:)

  • birtab
   on

   Kedves Vera! Pécsi modellünk jelenleg nincsen. Pécshez legközelebb Bajáról viszont van, és Dorinának hívják.

 45. Eszter94
  on

  Sziasztok!

  Szeretnék érdeklődni hogy 22 évesen már nagyon nagyon késő elkezdeni a modellkedést? Ilyenkor már teljesen bukott ez az ügy? Régebben megkeresett pár ügynökség, de inkább a tanulásra koncentráltam, azt sokkal fontosabbnak tartottam. Most már bánom hogy 16-17 évesen nem kezdtem bele. A méreteim amugy 174 cm, csípő 88 cm, mell 80, derék 60 cm. Mélykék szemeim és nagyon sötétbarna hosszú hajam és nagyon enyhén barnás bőröm van, az arcbőröm hibátlan. Nyílván a fénykép többet beszél, csak hogy tisztázzam hogy ilyenek a méreteim 🙂

  • admin
   on

   Kedves Eszter! Az Attractive-nál 21 év a felső korhatár, viszont az sajnos nagyobb probléma, hogy ilyen idősen csak 174 centi magas vagy, mert már nem fogsz nőni és 177 lenne az ideális. Mindezt úgy írjuk, hogy az arcodat és a testfelépítésedet nem látjuk, ezért próbáld ki magad és küldj el egy fényképes jelentkezést a weblapunkon keresztül, nincs vesztenivalód!

 46. Regina
  on

  Sziasztok!
  Azt szeretném kérdezni, hogy ha valakinek állandó fogszabályzója van, ugyanúgy jelentkezhet modellnek? És ha igen, akkor ugyanúgy mehet addig tesztfotózásokra itthon?

  • admin
   on

   Kedves Regina! Természetesen fogszabályzóval is tudsz jelentkezni modellnek. Bizonyos szempontból előnyt is jelent, mivel időben kezdtél el gondoskodni a fogaid állapotáról. A tesztfotózás pedig attól függ, hogy milyen stádiumban van a fogaid elrendezése és hogy mennyire feltűnő, de kezdetben nem szokott gondot jelenteni.

 47. on

  Mit gondoltok ennek a lánynak nem túl nagy a vádlija?

 48. Kriszti
  on

  Sziasztok!:)
  Lenne egy kérdésem: ha 14 éves vagyok és csak 166 centi de a méreteim mell:88 derék:60
  csípő:89 akkor van értelme jelentkezni ügynökséghez vagy csak azt mondják, hogy még alacsony vagyok?:/

  • admin
   on

   Kedves Kriszti! Sajnos a 166 cm egyelőre tényleg elég kevés, ezért valószínűleg ezt a választ fogod kapni. Nagyban megsegíted a modellügynökség dolgát, ha elmész egy csontmérési vizsgálatra, ahol kiderítik a várható végleges magasságodat. Erről bővebben ide kattintva (http://modellugynokseg.blog.cosmopolitan.hu/2015/07/21/mi-is-az-a-csontmeres/) tudsz olvasni!

 49. Ildikó
  on

  Helló! Az lenne a kérdésem, hogy csak női modellek jelentkezését várjátok vagy fiúk is próbálkozhatnak?

  • admin
   on

   Kedves Ildikó! Az Atttactive kizárólag női modellekkel foglalkozik, de van már Magyarországon olyan ügynökség, ahova csakis fiúkat vesznek fel.

 50. Loraa
  on

  Sziasztok!
  17 éves vagyok és 180 cm már több modell ügynökség is keresett meg köztük facebookon az Attractive is csak még túl fiatal voltam (12éves) most egy komoly szerződés ajánlatot kaptam a Nemes Bálint Personal Modell Managmenttől de lehet ,hogy próbálkoznék az attractivnál is.
  Olyan kérdésem lenne ,hogy mi a vélemenyetek Nemes Balint Personal modell managmenttől, megbízható vagy próbálkozzak máshol is?

  • admin
   on

   Kedves Lora! Ha nem keverünk össze egy másik Lorával, akkor úgy emlékszünk, hogy a megkeresésünkre, miszerint gyertek be hozzánk anyudékkal egy kötetlen beszélgetésre nem reagáltál. Ez nem nagy baj, hiszen úgyis várnunk kellett volna pár évet. Most viszont azt tanácsoljuk, hogy minél hamarabb (még mielőtt betöltenéd a 18-at) vedd fel velünk a kapcsolatot és küldj pár aktuális képet magadról az attractive@attractive.hu-ra a méreteiddel, akár erre a kommentre hivatkozva. Nemes Bálintról pedig nem tudunk véleményt alkotni, hiszen sosem hallottunk még róla.

 51. anon
  on

  Sziasztok!

  Nagyon orulnek neki,ha irnatok egy olyan posztot amiben leirjatok,hogy egy kezdo modelleteknek milyen tanacsokat adtok szepseg,arc apolas,fogyas,etkezes,stilus teren,vagyis milyen procedurakon kell vegig menniuk hogy el tudjanak kezdeni modellkedni
  🙂

  • admin
   on

   Kedves Anon! A blogon azokat osztjuk meg veletek, amiket a modelljeinknek is tanácsolunk, de az ötletet köszönjük, dolgozunk az ügyön!

 52. Maya
  on

  Sziasztok!
  A nevem Maya14 éves vagyok,Budapesten születtem ott is éltem 4 éves koromig anyukámmal.
  Jelenleg Erdélyben élek.Gyakran járunk Budapsetre ugyanis magátanuló voltam egy Budapesti iskolában.Azért irtam hogy voltam mert már nem abban az iskolában vagyok magántanuló.Jövöhétan is Budapesten leszünk ugyanis személyi igazolványt csináltatunk nekem.
  A lényegre térek.
  Már sokan mondták nekem hogy kiprobálhatom a modellkedést,mert egzotikus arcom van és hogy magas vékony vagyok.
  Már régóta olvasom ezt az oldalt,viszont még nem volt bátorságom irni nektek,ugyanis anyukám nem tudja hogy irok nektek.
  Méreteim:82-62-83. 176 cm, 48-49 kg.A bőröm kreol,nyáron nagyon hamar lebarnulok,tudom ez hátrány…
  Az esetlege hibákért bocsánatot kéreké
  Előre is köszönöm a választ.:)

 53. Maya
  on

  Elfelejtettem leirni hogy, nem az álmom a modellkedés viszont szivesen kipróbálnám bármilyen nehéz is.

 54. Maya
  on

  Most veszem észre,hogy a kérdésemet nem tettem föl.(bocsánat).
  A kérdésem az lenne hogy alkalmas lennék-e modellnek a méreteim alapján,és hogy szerintetek helyes lenne-e az anyukám tudta nélkül elküldeni nektek, a rólam készült fotókat.
  Már beszétem erről anyukámnak, e Ő erre azt mondta hogy majd még beszélünk erről és hogy ne csináljak semmi hülyeséget.
  +magassarkú cipőm sincs.
  A fotók elküldésével még hezitálok.

  • admin
   on

   Kedves Maya! Látatlanban nem tudunk egyértelmű választ adni, de tény, hogy a méreteid alapján alkalmas lennél modellnek (a kilókat nem kell számolnod).
   Azt viszont semmiképpen sem tanácsoljuk, hogy anyukád tudta nélkül jelentkezz modellnek, ugyanis ha ígéretesnek tartunk a beküldött képeid alapján és behívunk egy személyes találkozóra, az a minimum, hogy legalább az egyik szülőd elkísér 14 évesen. Ha arra kerül a sor, nélküle a szerződést sem írhatnád alá sehol, de egyébként sem jó ötlet a háta mögött belevágnod valamibe, ami az egész életedet meghatározhatja. Teljesen igaza van abban, hogy ne csinálj semmi hülyeséget, hiszen lehet, hogy nem is tudod, de van pár csaló és lehúzós ügynökség is itthon.
   Azt tudjuk tanácsolni, hogy ülj le vele beszélgetni és mondd el neki, hogy valóban ez az álmod, és hogy ideális korban lennél, hogy belevágj. Nézzétek meg együtt az Attractive honlapját és a leírás alapján kérd meg, hogy csináljon rólad képeket telóval. Legjobban megnyugtatni talán azzal tudod, hogy a jelentkezés, sőt még a személyes találkozó sem jár még semmilyen elkötelezettséggel és nyugodtan felteheti ő is a kérdéseit.
   Magassarkú pedig nem szükséges, mindennek eljön a maga ideje, az ügynökségek pedig általában tartanak az irodájukban jó sok pár tűsarkút.

 55. Borbála
  on

  Sziasztok!!!
  Lehetséges, hogy nincs esély rá, de megkérdezem. Ha valakinek van a mellkasánal egy alig 1 cm heg és a fogak görbék, de használok kivehetős fogszabályzót. 19 éves leszek….ezek kizáró okok?

  • admin
   on

   Kedves Borbála! A mellkasodon a heg nem jelentene problémát, viszont az igen, hogy 18 éves vagy és még nincsen állandó fogszabályzód. Természetesen nem kizáró ok, ha valakinek görbék a fogai, viszont a te esetedben már fennáll a veszélye annak, hogy kicsúszol az időből.

 56. Emma
  on

  Jó estét!
  14 éves vagyok, 172-173 cm és kb. 45 kg. A méreteim: 76,59,76. Ilyen arányokkal érdemes lenne jelentkeznem? Nem vagyok túl sovány és alacsony?(orvos azt mondta,kb. 175 cm leszek) Fogszabályzóm is van,nagyjából még egy évig lesz fent.

  • admin
   on

   Kedves Emma! Szeretettel várjuk fényképes jelentkezésedet a honlapunkon keresztül!

 57. Tímea
  on

  19 éves vagyok, modellként szeretnék dolgozni. Milyen méretek szükségesek, és lennének a legmegfelelőbbek? Probléma hogy picit vastagabb a lábujjam?

  • admin
   on

   Kedves Tímea! A tökéletes körméretek: 90-60-90, a magasság pedig 177-180 cm lennének. Látatlanban semmit nem tudunk egyértelműen mondani, de nem kellene, hogy problémát jelentsenek a lábujjaid, ha beleférnek a cipőbe. Azt tanácsoljuk, hogy ha komolyan érdekel a modellkedés, minél hamarabb küldd el a jelentkezésedet, ugyanis 19 évesen lassan már kifutsz az időből.

 58. Kata
  on

  Sziasztok!

  Annyit szeretnék csak kérdezni, hogy lenne e esélyem modellkedni, 82 61 81 méretekkel? 14 éves vagyok kb 52-53 kg, és 175 cm orvosok szerint még 5 cm fogok nőni, (a családunkban mindenki 175 fölött van pl bátyám már 2m) Sportosabb vagyok, sokat lovagolok (emiatt a combom nem pálcika, de egyáltalán nem nagy inkább izmosnak nevezném.

  • admin
   on

   Kedves Kata! A leírt méreteid és jellemzésed tökéletesen megfelelnek a modellkedéshez, ezért kérjük, hogy mindenképpen küldd el nekünk fényképes jelentkezésedet a http://www.attractive.hu oldalon keresztül!

 59. Nikolett
  on

  168cm 55kg vagyok. Hosszu barna hajam van a fogam elől kicsit eláll,ugyértem az egyik kicsit a másikra van nőve de nem nagyon.15 éves vagyok lenne esélyem bekerülni vagy alacsony vagyok kifutóra?

  • admin
   on

   Kedves Nikolett! A kifutóra nagyon alacsony lennél, ugyanis oda minimum 177 centit várnak el. Az, hogy modellkedhetnél-e, látatlanban sajnos nem tudjuk megmondani és a kilók helyett a körméreteid lennének fontosak. Annyit tudunk javasolni, hogy küldd el nekünk fényképes jelentkezésedet a weblapunkon keresztül, hogy konkrét választ tudjunk adni a kérdéseidre.

 60. Nikolett
  on

  168cm-el mehetek egyáltalán modellnek? Régóta nagy álmom.:)

 61. Nikolett
  on

  A méreteim 82-68-87 lennének. Vékony karcsu alakom van a magasságomhoz. Ha kifutóra nem mehetek milyen modell lehetnék ezzel a magasággal? És a méreteim azok megfelelnének?

  • admin
   on

   Kedves Nikolett!
   A körméreteid megfelelőek, a derekadból viszont biztos kellene faragni, ha modellkednél. Sajnos olyan, hogy arcmodell nem létezik, ezért a fotózásokon is nagyon fontos a modellek magassága, nem beszélve arról, hogy milyenek a testarányai. Minél szálkásabb a lány alkata és minél hosszabbak a lábai, annál magasabbnak tűnik, de 170-172 cm alatt valószínűleg nem fognak felvenni modellnek, mert a ruhák sem erre a magasságra készülnek.

 62. Lidia
  on

  Sziasztok, Lidia vagyok!

  Nekem az lenne a fő kérdésem, hogy hány éves korig lehet jelentkezni? Mindig is érdekelt a modellkedés, de mivel alacsony vagyok (159 cm) nem igazán mertem jelentkezni. 21 éves múltam, de 16-nál még nem néztek többnek (ha ez számít valamit). A méreteim 79-63-79. Fogszabályzóm már volt, így a fogaim elvileg rendben vannak. Gyakran mondják, hogy modell arcom van. A súlyom 43 kg, érdekes képesség (ha lehet annak nevezni), hogy bármennyit eszem képtelen vagyok hízni.
  Szerintetek érdemes lenne megpróbálnom, vagy teljesen esélytelen?

  • admin
   on

   Kedves Lídia! Az Attractive-nál 21 év a felső korhatár, 21 felett általában olyan lányokat szoktunk már csak behívni, akik korábban modellkedtek. Viszont a magasságod ennél is nagyobb gond, mivel sajnos 170-172 centi alatt egyik ügynökség sem fog felvenni, főleg nem külföldön.

 63. Fanni
  on

  Sziasztok!
  15 éves vagyok, régóta érdekel a modellkedés. Jelenleg 178 cm magas vagyok, a méreteim pedig körübelül 89-67-91 körül vannak – egyenlőre pedig állandó fogszabályzóval is rendelkezem. A méreteimből nyilván le kell faragni, a fogszabályzóm a közeljövőben lekerül. A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e már most jelentkeznem, vagy nagyobb sikerrel járnék pár hónap múlva, ha kivárnám a fogszabályzóm levételét és pár centitől megszabadulnék, mielőtt megkereslek titeket?

  • admin
   on

   Kedves Fanni! Mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy küldd el a jelentkezésedet hozzánk! Ha alkalmasnak találunk, abban a pár centiben biztosan tudunk segíteni és a fogszabályzó sem lenne probléma kezdetben.

 64. Nikolett
  on

  Én azt olvastam ezen az oldalon hogy fotomodellnek nincs magassági követelmény.

  • Clau
   on

   Ahhoz, hogy lehúzzanak, tényleg mindegy, hány centi vagy!

 65. Nikolett
  on

  FOTÓMODELL – ÜZLETI MODELL fehérnemű modell, fürdőruha modell, katalógus modell, hostess, sport modell, stb.
  14 éves kor felett.
  Nincs magassági követelmény.

  • admin
   on

   Kedves Nikolett! Az Attractive kizárólag profi divatmodellekkel foglalkozik, ahol 172 cm az alsó magassághatár. Ha felnézel az oldalunkra, látni fogod, hogy modelljeink magassága 174-181 cm közt mozog és főleg külföldön dolgoznak, tehát ilyet tőlünk biztosan nem olvashattál. Arra pedig szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a hostesskedésnek semmi köze nincs a modellkedéshez.

 66. Borcsi
  on

  Sziasztok!!!
  A modelleknek muszáj természetes szemöldöknek lennie. És arra volnék kíváncsi, hogy ez a szemöldök megfelelő lenne vagy hol kénne belőle kiszedni???
  http://www.kephost.com/image/ckG1 Előre is köszönöm a választ 🙂

  • admin
   on

   Kedves Borcsi!Gyönyörű és természetes a szemöldököd, a világért se nyúlj hozzá! Főleg, ha modellkedni szeretnél. Várjuk jelentkezésedet!

 67. Nikolett
  on

  Hogy érted? Clau ?

 68. Viki
  on

  Sziasztok!
  Mostanában kezdett érdekelni a modellkedés, mert már sokan említették, hogy olyan vagyok, mint egy modell. 15 éves és 175 cm magas vagyok, méreteim: derék: 65cm, mell: 81cm, csípő: 90cm. A lábaim hosszúak (106 cm) Talán a lábaim miatt érzem magamat egy kicsit aránytalannak, de remélem ez nem baj.Egy gond van: fogszabályzós vagyok és nem is kerül le egyhamar (kb. két év). Hosszú, barna hajam van és zöldeskék szemem. Érdemes lenne megpróbálnom?

  • admin
   on

   Kedves Viki! Mindenképpen érdemes lenne megpróbálnod. A fogszabályzó nem jelentene gondot, a lábaidat pedig lehet, hogy azért látod most ilyen aránytalanul hosszúnak (ami egyébként a modellkedéshez pont kapóra jönne), mert még sokat fogsz nőni 18 éves korodig. Látatlanban biztosat nem tudunk mondani, ezért várjuk szeretettel weblapunkra a fényképes jelentkezésedet!

 69. Adél
  on

  Sziasztok!
  175 cm magas vagyok,89-65-85 arányokkal,valamint hosszú középbarna hajjal és sötétkék szemekkel. Még pár éve javasolták a modellkedést,de akkor annyira nem foglalkoztatott. Most viszont egyre jobban érdekel,de mivel 18 éves vagyok,nem tudom mennyire esélyes. Valamint a legnagyobb problémám a vádlim: nagyon sokáig kosaraztam és valószínűleg e miatt,de nagyon izmos – túlságosan is. Mindezt részben kompenzálja a hosszú lábam,de térdtől lefelé problémás a terület. Esetleg tudtok valamilyen módszert a csökkentésére,vagy reménytelen?
  Másik kérdésem az lenne,a frufru mennyire akadály?

  • admin
   on

   Kedves Adél! Mivel már 18 éves vagy, azt tanácsoljuk, hogy minél hamarabb küldd el a jelentkezésedet hozzánk. A jelentkezéshez csatolt képek alapján fogunk tudni majd konkrét választ is adni. Látatlanban sajnos azt sem tudjuk megmondani, hogy a vádlid mennyire lenne probléma, ezért csak azt tudjuk javasolni, hogy kerülj minden olyan mozgásformát, ami a lábadat még jobban erősítené. A frufru nem kizáró ok, de ha modellkedni szeretnél, valószínűleg meg kell majd növesztened.

 70. Nikolett
  on

  Elnézést akkor valamit én értettem félre:)

 71. Hanna
  on

  Most lettem 15 éves, kb 173 cm derekam 62 mellem 81 csipőm 82, sokan mondták, hogy modellkedhetnék, és természetesen szeretnék is. Azt szeretném kérdezni, h az egy nagyon nagy rossz pont ha nagyobb a mellkasom és a vállam?

  • admin
   on

   Kedves Hanna! Látatlanban sajnos nem tudjuk megmondani, hogy valóban aránytalanul széles-e a vállad a többi testrészedhez képest. Azt tanácsoljuk, hogy küldd el fényképes jelentkezésedet, hogy pontos választ tudjunk arra adni, hogy alkalmas lennél-e modellnek.

 72. Clau
  on

  Mi a véleményetek az olyan modellekről, mint pl. Emily Ratajkowski, aki állandóan meztelenkedik? Szerintetek ez előny vagy hátrány a modellkarrier szempontjából?

  • admin
   on

   Kedves Clau! Mint ahogy a modellkedésnél általában minden, ez a kérdés is személyenként és egyéniségenként változik. Van, aki teljesen el tudja rontani a karrierjét a meztelenkedéssel, vagy legalábbis csak olyan munkákra fogják felkérni. Attól is függ persze, hogy ezt milyen magazinban teszi és milyen a modell karaktere, például a párizsi Vogue kéri fel, vagy a Sports Illustrated. Azt viszont tudni kell, hogy maga a vetkőzés a modell döntése, az, hogy ez mennyire tesz jót a karrierének, a menedzsmentjével kell átbeszélnie. Egyébként Emily pont az a modell, akit pucéran került a köztudatba egy videóklippel, szóval annyira nincs min csodálkozni.

 73. Anna
  on

  Clau,Em Rata inkabb csak furdoruha modell,instagramon posztol szponzoralt termekeket es vigjatekokban szerepel(We are your friends),nem szamit divatmodellnek igy termeszetes ha nem annyira szegyenlos kepeket tolt fel magarol,habar sok masik modell sem hagy ki egy cici-t villantos kepet pl Kendall Jenner,de ok mar vagy nagyon befutott modellek vagy a nevuk miatt kapnak meg minden nagyobb munkat

 74. Heni Nótàr
  on

  Sziasztok! 13 éves vagyok 160 cm tudom hogy még alacsony vagyok de még nőhetek. 50 kg vagyok lapos has.. Nagyon szeretnék modell lenni ez az àlmom s tényleg nagyon komolyan gondolom ezt a modellkedést

  • admin
   on

   Kedves Heni! 18 éves korodig valóban növésben leszel még, de ha modell szeretnél lenni akkor a 177-180 cm-es magasság lenne az ideális. 172 centi alatt sajnos nem veszünk fel modelleket, de ha türelmetlen vagy, keress fel egy sportorvost és végeztess el vele egy csontmérési vizsgálatot. Ebből ki fog derülni a várható magasságod és az is, hogy ebből a szempontból alkalmas lennél-e modellnek. A kilókat viszont nem számoljuk, csak a körméreteket centiben, a jelentkezésnél is ezt fogjuk kérni az adatlapon.

 75. Anna
  on

  Sziasztok! Nagyon szeretnék modell lenni, sokak szerint meg is van hozzá az alakom. De sajnos nagyon pufi arcom van. Az nagy probléma? Esetleg tudnék fogyni arcról? Egyébként 13 éves vagyok.

  • admin
   on

   Kedves Anna! A pufi arc a te esetedben és korodban valószínűleg még a babaarcot jelenti. Az idő múlásával ez is fog változni a vonásaiddal együtt, persze a rendszeres mozgás sosem számít hátránynak. Szóval egyáltalán nem probléma, bátran jelentkezz hozzánk!

 76. Andor
  on

  Sziasztok!
  Érdeklődni szeretnék, hogy nálatok fiúk nem jelentkezhetnek?
  13 éves, 177 cm magas, 57 kg. Vékony, izmos, “nyúlánk test”, sötétszőke göndör haj, kék szem.
  Az ötletet az adta, aki látja, szinte mindenki megjegyzi, modellnek való a teste, arca.
  Köszönöm!

  • admin
   on

   Kedves Andor! Az Attractive kizárólag női modellekkel foglalkozik. Olyan ügynökségeknél próbálkozz, mint mondjuk a Wam Models, akik kizárólag férfiakat menedzselnek.

 77. Fanni
  on

  Sziasztok! Ha valakinek tubuláris/cső melle van, az lehet attól még modell?

  • admin
   on

   Kedves Fanni! Őszintén szólva ezzel az esettel nem találkoztunk még, de látatlanban erre se tudunk konkrét választ adni. Nem látjuk, hogy mennyire tér el a formája az ideálistól, mennyire van eldeformálódva, ezenkívül még száz másik dologtól függ az, hogy valakiből lehet-e modell.

 78. Petra
  on

  Sziasztok!:)
  Lenne egy kérdésem: ha 15 éves vagyok és 169 centi de a méreteim mell:79 derék:61
  csípő:83 akkor van értelme jelentkezni ügynökséghez?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Petra! Sajnos a 169 cm nagyon kevés a korodhoz képest, az alsó magassághatárunk pedig 172 cm.

 79. Johanna
  on

  Sziasztok!

  12 éves vagyok,162 cm és nagyon szeretnék modellkedni,csak nem tudom van-e esélyem.Méreteim: mell: 85 derék: 65 csípő:93 (Nem biztos hogy mindegyik teljesen pontos. 🙂
  Lehet esélyem?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Johanna! Látatlanban nem tudunk biztosat mondani. Ami biztos, hogy még nem vagy elég magas és idős a modellkedéshez, ezért arra kérünk, hogy 13 éves korodban jelentkezz hozzánk egy esetleges csontmérési vizsgálat eredményével.

   • Johanna
    on

    Köszönöm szépen a választ😊
    Igazából attól félek,hogy a méreteim túl nagyok.Mindenki aki lát azt mondja,hogy jó alakom van és ezt én is tudom(Nem beképzeltségből).De akkor is egy modell nagyon vékony…

 80. Hanna
  on

  Sziasztok! Már nagyon régóta szeretnék modell lenni.Ez az álmom,ennél jobban még semmire nem vágytam.Nagyon sokan mondták már,hogy modellkednem kéne.Középhosszú barna hajam van,vastag sötét szemöldököm van,barna nagy szemeim vannak.173cm vagyok,14éves.Méreteim:90-65-92.Tisztában vagyok vele,hogy a derekam széles egy kicsit,de képes vagyok lefaragni belőle.A hátam kicsit szélesebb.Ez gond lehet? Rendszeresen sportolok,egészségesen táplálkozom.Eddig féltem jelentkezni,de hogy ennyien mondták és mondják még mindig,hogy modellkednem kéne,így már van elég bátorságom.Arra lennék kíváncsi,hogy lenne-e esélyem?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Hanna! A leírtak alapján van esélyed, hogy modell legyen belőled. Viszont biztosat csak akkor tudunk mondani neked, ha elküldöd fényképes jelentkezésedet a weblapunkon keresztül. Bátorság, nincs mitől félned!

   • Hanna
    on

    Köszönöm szépen a gyors választ!
    Mindenképpen megpróbálom.

 81. Zsani
  on

  Sziasztok! Én a felől érdeklődnék, hogy 19 évesen és 186 cmter magasan mennyi a esélyem lenne a modellkedésre. Nem vagyok egy vékony testalkatú de arányos a testalkatom, a melleim és a popsim. Ajánlották, hogy probálkozzak modellnek csak sajnos én már többnyire túl magasnak számítok. Ti tudnátok esetleg nekem ebben segíteni vagy valami tanácsot adni, mit tehetnék ilyen helyzetben?? Előre is köszönöm

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Zsani! 182 cm felett nem nagyon alkalmaznak modelleket (nálunk is ez a felső magassághatár), hiszen már nem férnek bele a tervezők ruháiba/cipőibe, ezért sajnos nem tudunk semmilyen tanácsot adni erre a helyzetre.

 82. Maja
  on

  Sziasztok! 14 eves vagyok. Irtam nektek nem ilyan regen es azt irtatok vissza hogy nem az en karakteremet keresitek. Ez alatt pontosan mit ertetek? Mert a mereteim megfeleloek (79-58-84) es ezert nem pontosan ertem ezt… Udv: Maja

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Maja! Ilyenkor főleg az arckarakterre gondolunk, tehát a te arckaraktered sajnos nem olyan, amilyet az Attractive keres.

 83. Janka
  on

  Sziasztok! Azt szeretnem kerdezni hogy akkor is kuldhetek fenykepes jelentkezest ha nincs meg a megfelelo magassagom de a mereteim igen.
  ?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Janka! Attól függ, hogy hány éves vagy most, de mindenképpen fogsz választ kapni tőlünk, abban az esetben is, ha nem találunk alkalmasnak.

 84. Bianka
  on

  Sziasztok! 13 éves vagyok és 55-56 kiló és 166 cm. Lehet esélyem, vagy inkább ne is próbálkozzak?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Bianka! Először is, mi nem a kilókat, hanem a centiket mérjük, ezért a súlyod nem fontos. Egyelőre alacsony vagy a modellkedéshez, de a jelentkezésedet így is elküldheted nekünk, ezáltal fogunk tudni majd pontos választ adni.

 85. Cintia
  on

  Sziasztok! 15 éves vagyok és 170 cm. A szüleim kb 172 cm magasságúak, viszont a bátyám 185 cm. Van esély rá, hogy elérjem legalább az 175 centit? Rendszeresen járok castingokra, eddig 3 helyre hívtak be, csak még nagyon gondolkodok, hogy hova menjek. Valaki úgy is bele tud kezdeni a modellkedésbe, hogy nem rendelkezik megfelelő anyagi háttérrel? Köszönöm előre is a választ!

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Cintia! Sajnos azt nem tudjuk megjósolni, hogy hány centi lesz a végleges magasságod, ebben csak egy sportorvos tudna segíteni csontmérési vizsgálattal. Azt viszont tudnod kell, hogy profi modellügynökségeknél a modellkedés NEM kerül pénzbe, maximum a vonatjegyedet kell kifizetned, ha vidékről érkezel. Nem tudjuk, hogy hova hívtak be eddig, de semmiképpen ne bólints rá olyanra, ahol pénzt akarnak kérni tőled!

 86. Dorka
  on

  Sziasztok!
  15 éves vagyok.170cm és 48kg.
  Csípőm 89cm. Állandó fogszabályzóm, hosszú barna hajam(festetlen),vastag ívelt szemöldököm van. Rendszeres sportolás pl lovaglás megengedett a modellkedés mellett?
  Tudom,hogy a szemöldökünket természetesen kell hagyni, de a szemöldök közötti részt illetve a kisebb bajúsz szálacskákat sem szabad eltávolítani?:) Válaszotokat előre is köszönöm.

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Dorka! Ha nem túl erősek és sötétek a szőrszálak, akkor nem. Ha mégis ritkításra lenne szükség, azt tilos csipesszel vagy borotvával, csakis az a mesterkozmetikus végezheti, akiben az ügynökség megbízik.
   Látatlanban nem tudunk biztosat mondani és még nem vagy elég magas, de a leírtak alapján mindenképpen érdemes elküldened a jelentkezésedet.
   A rendszeres testmozgás nem megengedett, hanem kötelező a modellkedéshez. Amellett, hogy így könnyebb elérni a centik tartását, rengeteg pozitívummal jár. Például állóképességet, egyensúlyérzéket ad és alázatra, türelemre és szorgalomra nevel. Ezeket biztos te is tapasztalod, ha rendszeresen lovagolsz!

 87. Eszter
  on

  Külföldről lehet jelentkezni hozzátok?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Eszter! Ha a környező országok valamelyikében élsz, ahol még nincsen anyaügynökséged, illetve gyakran jársz haza, akkor igen!

 88. Dóri
  on

  Sziasztok! Ha elküldtem a jelentkezésemet nektek, de utólag rájöttem, hogy a képek amiket csatoltam, nem a legelőnyösebbek, és van jobb képem is, akkor újraküldjem, vagy inkább ne? Előre is köszönöm a választ!

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Dóri! Természetesen elküldheted új képekkel újra a jelentkezésedet!

 89. Dorina
  on

  Sziasztok!Sajnos nem vagyok 172 cm /csak 160/ de erdekelne,hogy karakteres e hozza az arcom. 13 eves vagyok,a szuleim mindketten 170 cm felett vannak.Valoszinu meg noni fogok. Erdemes lenne bekuldenem nektek a jelentkezesem? ( Elfelejtetten emilteni,hogy kisse mano fulem van. Szamit valamit? Elore is koszonom a valaszotok)

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Dorina! Egyértelmű választ csak akkor tudunk adni, hogyha elküldöd nekünk a fényképes jelentkezésedet, ezért mindenképpen érdemes. A manó fül pedig egyáltalán nem számít hátránynak, sőt!

 90. Eszter
  on

  Kedves Attractive!
  A ti ügynöksègetek milyen karaktereket keres? Tudom hogy nehèz megfogalmazni, de sokszor szoktátok ìrni ide a kèrdezőnek, hogy valoszinüleg azèrt utasították el mert nem felelt meg a ti elvárt karakternek.

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Eszter! A karakterben benne van, hogy valaki elég magas, nyúlánk-e, megfelelőek-e a testarányai és persze hogy milyen az arckaraktere, arccsontozata. Az Attractive 172 és 182 cm közti magasságban keres 13-21 év közti lányokat, akiknek elég különleges az arca ahhoz, hogy high fashion modell lehessen belőle. Tehát ilyenkor nem arról van szó, hogy valaki nem szép, csupán nem elég „modelles” a karaktere.

 91. Dzseni
  on

  Sziasztok! Az baj ha bevan festve a hajam? Es ugy is erdemes belekezdenem a modellkedesbe hogy 154cm vagyok 14 evesen? Elore is koszonom a valaszotok!

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Dzseni! Modellként problémát okozna, ha be lenne festve a hajad, főleg a te korodban, de sajnos 172 cm az alsó magassághatár.

 92. on

  Adel vagyok 167 cm es 15 eves soha nem volt be festve a hajam lenne eselyem a modelkedesre

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Adél! Látatlanban nem tudunk semmit mondani, hiszen nem tudjuk milyen az arckaraktered, a testfelépítésed és a körméreteid. Azonban annyi biztos, hogy sajnos ez a magasság nagyon kevés lesz a modellkedéshez, ugyanis 172 cm az alsó határ.

 93. Bogi
  on

  Sziasztok! Hát én 12 éves vagyok, 166 cm 44kg vagyok és nagy álmom hogy egyszer modell lehessek. Csak egy a probléma. A szüleim nem akarják. Mert azt mondják nincs rá időm. Jó heti 5 db két órás táncra járok ,de én képes lennêk lemondani róla. Mert úgy gondolom , meg már sokan mondták hogy modell alkatom van, szép vagyok, és türelmesen és kötelességtudóan csinálnám. 🙁

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Bogi! Sajnos amíg a szüleiddel nem tudod elfogadtatni, hogy te ezt igazán szeretnéd, nem tudsz modellnek jelentkezni sem, hiszen ha megtetszel és behívunk, szülői kíséret nélkül nem fogunk fogadni 18 éves korodig. Azt javasoljuk, hogy mindenképpen várj még egy évet, úgyis 13 év az alsó korhatár, az alsó magassághatár pedig 172 cm, tehát egyébként is várni kellene, hogy magasabb legyél. Esetleg annyit még elmondhatsz a szüleidnek, hogy a modellkedés kezdetben nem venne el sok időt tőled, mert apró léptekben haladunk általában mindenkivel. Nekünk az iskola az első, tehát csak nyári szünetben utazhatnál az érettségi letételéig, azt is csak kellő tapasztalatszerzés után, ami minimum 1-2 év.

 94. on

  Sziasztok! 16 èves vagyok , sajnos nem vagyok 170 cm , 156 cm magas vagyok de szerintem mèg fogok nőni.
  Erdèlyben lakom , ès ùgy gondolom minden tehetsègem megvan a modellkedèshez amit èletem kezdetètől nagyon szeretnèk , csak egy hàtrànyom van ..az a magassàg ! 🙁
  Elkűldenèm a fènykèpes jelentkezèsem de egyàltalàn van èrtelme ? Vàlaszotokat előre is köszönöm !

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Klau! A kérdésedre csak akkor tudunk választ adni, ha már láttuk a képeidet és a méreteidet, tehát mindenképpen küldd el a jelentkezésed, veszteni valód nincsen.

 95. Rebeka
  on

  Sziasztok! 15 éves vagyok es 163cm Méreteim 63-83-87. Valószínűleg sosem leszek olyan magas mint egy kifutós modell, de katalógus modell vagy hasnló még lehetnék. Nem tudtok olyan ügynökségeket akkk ilyen lányokkal foglalkoznak? Előre is köszönöm a válaszotokat.

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Rebeka! Olyan nincsen külön, hogy katalógusmodell, legalábbis profi ügynökségeknél biztosan nem. De sajnos még katalógus fotózásra sem választanának ki ilyen alacsonyan. Ebből adódóan nem tudunk olyan megbízható ügynökséget ajánlani, aki 172 cm alatt felvenne.

 96. Heni
  on

  Sziasztok! Nagyon nagy baj lenne hogy egy kicsit barna börű vagyok? Egyébként 13 éves vagyok 160 cm érdemes lenne jelentkeznem?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Heni! A magasságod sajnos még nagyon-nagyon kevés és látatlanban nem tudunk válaszolni a másik kérdésedre sem. A jelentkezéssel pedig nincsen veszteni valód és biztosan válaszolni fogunk neked.

  • Horváth Dalma
   on

   Sziasztok!
   14 éves vagyok.167cm magas és fehér bőrű, így még érdemes lenne jelentkeznem vagy már lekésett róla??
   Előre is köszönöm a válaszokat!😘

   • Cosmopolitan.hu
    on

    Kedves Dalma! 14 évesen még semmiről sem késtél le, viszont sajnos egyelőre nagyon alacsony vagy a modellkedéshez. 172 cm az alsó magassághatár.

 97. Nati
  on

  Sziasztok!
  14 éves vagyok. 161 cm, ha így jelentkeznék már alapból nem vennétek fel a magasságom miatt? AZ menyire baj hogy nagyon messze lakok a fővárostól,csak ott vannak meghallgatások?
  köszönöm a válaszotokat.

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Nati! Egyáltalán nem baj, hogy messze laksz Budapesttől, a legtöbb modellünk vidéken él. Azt viszont érdemes tudni, hogy az összes itthoni casting, fotózás és bemutató itt történik. Sajnos a magasságod nem teszi lehetővé, hogy elindulj ezen a pályán, mert 172 cm az alsó magassághatár, ezért valószínűleg nem fog felvenni egy megbízható modellügynökség sem.

 98. Vali
  on

  Sziasztok! Régóta érdekel a modellkedés viszont csak egy baj van:a magasságom.
  Minimum mekkorának kell lennem hogy nodelkedhessek? Köszönöm előre is a válaszotokat.😊

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Vali! Nagyon fontos lenne, hogy hosszú lábaid és megfelelő magasságod legyen a modellkedéshez. Az alsó magassághatár 172 cm.

 99. Szanka
  on

  Sziasztok!
  Én 21 éves leszek 2 hét múlva. Magasságom még meg is van ( 183) viszont a méreteim kissé több mint a modelleké ( egész pontosan 98-78-98 volt nemrég) .
  Viszont már 7 hónapja fogyókúrázok és 27 kg-t leadtam illetve nemrég kezdtem el mozogni is és még nem tervezem befejezni a dolgot.
  Nekem az lenne a kérdésem hogy nagyjából milyen méretek lennének szükségesek ahhoz hogy jelentkezhessek?
  ( nem szeretnék jelentkezést elküldeni addig míg nagyjából nem felelek meg méreteimmel )

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Szanka! A te esetedben nem éri meg várni, mert ki fogsz csúszni a korhatárból. Ha alkalmas vagy a modellkedésre, tudunk segíteni a fogyásban, de jobb lenne minél előbb jelentkezni, hogy ez kiderüljön. A legideálisabb az lenne, ha a derekad 60, a csípőd pedig 90 cm körül mozogna.

 100. Flóra
  on

  Sziasztok!
  Tudom, hogy a magasság nagyon fontos, sok helyen olvastam, hogy nagyon komolyan veszik, ti is nagyon komolyan veszitek az alsó magassághatárt, azt viszont ritkán látom, hogy mi van a felsővel. Én 182cm magas vagyok, tudom, hogy az ideális magasság valamennyivel kevesebb. Érdeklődnék, hogy már túl nagynak számítok vagy ez még belefér?
  A választ előre is köszönöm!

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Flóra! Írtuk már párszor, de nyilván az alsóval szokott több probléma lenni. A felső határunk 182 cm, úgyhogy egyáltalán nem lenne probléma a magasságod.

 101. Noemi
  on

  Az baj, hogyha van tömött fogam elől?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Noémi! Ha esztétikus a tömés, tehát nem amalgám, vagy nem túl feltűnő, akkor nem baj.

 102. Tina
  on

  Sziasztok! Most lettem májusba 17, a magasságom 176-177 cm (méretek:94 65 87). Sokan mondták már,hogy modellkedjek,mert fotogén arcom van és magas vagyok,egyszer már fotóztak,ruhafotózás,de az csak egy ismerősömnek volt. A bordámmal van egy kis gond, az egyik oldalon kiáll kicsit,nem feltűnő ,de nem tudom ez mekkora problémát jelent a szakmában,mert én szívesen modellkednék . Probléma lehet ez? Köszönöm a választ:)

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Tina! Látatlanban 100%-ig biztosat ugyan nem tudunk mondani, de nem gondoljuk, hogy ez problémát jelentene. Várjuk a jelentkezésedet!

 103. Niky
  on

  Hello! én 13 éves vagyok, 162-163cm és 61kg. Hosszú lábaim vannak és a felső testem is arányos a lábaimmal. Viszont van egy bőr ‘betegségem’ ez semmijen gyógyszerrel nem mulasztható el sajnos:/ (olyan mintha kicsi pattanások borítanák a karomat és a combjaimat) ezek az adatok esetleg megfelelőek? Bár tudom, hogy látásból könnyebben lehet ítélni, de érdekelne, hogy leírás alapján mit gondol/gondolnak. Előre is köszönöm a választ:)

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Niky! Mindenképpen azt javasoljuk, hogy vizsgáltasd ki alaposan ezt a “bőrbetegséget”, mert simán okozhatja allergia, vagy valamilyen komoly betegség is. Ennél viszont sokkal nagyobb baj, hogy nagyon alacsony vagy a modellkedéshez, ugyanis 172 cm az alsó magassághatár. A kilókat egyébként nem mérjük, a körméreteid lennének fontosak.

 104. rebi
  on

  Szia!
  Lehet ugy modellkedni hogy van egy kis res a ket felso fogam kozott? Vagy ez problemat jelent?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Rebi! Naná hogy lehet így modellkedni! Gondolj csak Georgia May Jagerre, Lara Stonera, vagy Lindsey Wixsonra.

 105. Sári
  on

  Ez tényleg igaz,hogy a modellkedesben ha elküldenek pl.parizsba magadnak kell a repülőjegyet meg a szállást fizetni?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Sári! Ha van már Párizsban ügynökséged, akkor ez egyáltalán nem így működik. A kinti ügynökséged megelőlegezi a repjegyek és a szállás díját, amit majd az ott megszerzett pénzedből fognak levonni az utazás végén.

 106. Alexa
  on

  Hello!
  173 cm és 13 éves vagyok. Méreteim: 83/62/92. Kizáró ok lehet az, hogy ha valakinek görbék a fogai, “sas” orra van, és egy kicsit csámpás a lába? Vagy ezek olyan dolgok amiket idővel kilehet javitani?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Alexa! A görbe fogakat és csámpás lábakat természetesen rendbe lehetne hozatni, éppen jó időben vagy arra, hogy bele is vágj. Viszont látatlanban nem tudjuk megmondani, hogy az orrod mennyire lenne kizáró ok. Várjuk a jelentkezésedet!

 107. Betti
  on

  Szia
  178-179 cm vagyok és 16 éves.Méreteim:Csípő:75 Mell:79 Derék:79
  Sportos alkat 2 éve kézilabdázom. Lenne így esélyem??

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Betti! A leírtak alapján lenne esélyed, főleg, hogy már most ilyen magas vagy, de látatlanban sajnos nem tudunk teljesen biztosat mondani. Várjuk szeretettel a fényképes jelentkezésedet!

 108. on

  Hello! 14 éves vagyok, 165cm, kicsit széles váll, sportos alkat, szeplő, sajnos portfólióm még nincs. Van valami kizáró ok ezek közül? (az utóbbi időben, már nagyon régóta minden nap egyfolytában azon gondolkozom, hogy hogyan tudnám el indítani modell pályafutásomat)

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Ágnes! A legfontosabb, hogy portfólió NEM szükséges ahhoz, hogy modellnek jelentkezz. Viszont sajnos 172 cm alatt egyik megbízható ügynökség sem fog alkalmazni.

   • Kata
    on

    Amúgy azt lehet tudni, hogy miért nem adtok esélyt a 170 centi körüli embereknek? Ott van Barabás Heni, aki nagyon szép sikereket ér el. Őt miért vettétek fel? Más is lehet olyan sikeres, mint ő, nem?

    • Cosmopolitan.hu
     on

     Kedves Kata! Barabás Henit azért vettük fel, mert ő a kivétel, aki erősíti a szabályt, hiszen a magassága ellenére is tökéletesek a testarányai és csodaszép high fashion arca van. Emellett olyan személyiséggel és pozitív kisugárzással van megáldva, ami feledteti a magasságot. Ezek a tulajdonságok együtt nagyon ritkán találkoznak és jó tudni, hogy ahogyan az alacsony modelleknek, Heninek is kétszer annyi energiát kell fektetnie a modellkedésbe, mint mondjuk egy magas lánynak. Óriási a verseny és a külföldi piacon sem túl népszerűek az alacsony modellek.

 109. on

  45kg,168 cm vagyok és 13 éves. Sportos alkat,széles váll,hosszú lábak. Eléggé fotogén vagyok. Méreteim: mell:80 cm,derék:67 cm,csipő :85 cm
  Igaz hogy 170cm-től lehet elkezdeni a modellkedest? Lenne esélyem? Vagy van valami kizáró ok ami miatt nem lehetne??

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Emília! Az alsó magassághatár 172 cm, de ez persze kortól is függ. Mindenképpen javasoljuk, hogy küldd el nekünk fényképes jelentkezésedet, hogy biztos választ tudjunk adni.

 110. Bea
  on

  Nálatok nincs külön high fashion illetve comercial irányzat? Csak high fashion lanyokkal foglalkoztok?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Bea! Ha ellátogatsz az oldalunkra, látni fogod, hogy nincsenek külön kategóriák, sőt ABC sorrendben vannak a lányok, demokrácia van nálunk. Vannak commelcialabb típúsú modelljeink is, de a fő irányvonalunk természetesen a high fashion modellek kinevelése.

 111. Greta
  on

  Azt szeretném kérdezni hogy 12 éves vagyok és ha modell szeretnek lenni akkor hány kilonak és hany cm nek kell lennem h eltudjam kezdeni ezt a szakmat

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Gréta! A kilókat nem szoktuk mérni, csak a körméreteket (mell, derék, csípő), az alsó magassághatárunk pedig 172 cm.

 112. Zita
  on

  Én 15 éves és 172 cm vagyok szeretek fotózkodni is és szerintem még talán egy kicsi kis tehetség is szorult belém a modellkedéshez. Viszont arra lennék kíváncsi, hogy a mellméretre van e valamilyen határ ugyanis nekem a koromhoz képest elég nagy (általában D néha E kosaras) mellem van. Remélem,hogy ez nem kizáró ok.

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Zita! A mellméretedet centikben kell majd megadni a jelentkezésnél, de ez az adat nem annyira lesz fontos, mint mondjuk a magasságod, ami egyelőre sajnos kevés a modellkedéshez.

 113. Lola
  on

  Szia! 14 éves lány vagyok, a magasságom 165 cm (alacsony),derék 58 cm,csípő 78 cm ,mell 78 cm ,vékony hosszú lábam van. Sokan azt mondják hogy modell alkatom van és karakteres arcom.
  Előre is köszi a választ!!

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Lola! A magasságodon kívül természetesen minden méreted jó, viszont sajnos amíg nem éred el legalább a 172 centit, nem fog alkalmazni egy megbízható ügynökség sem.

 114. Greta
  on

  Szóval a 173 cm az már meg felelő???

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Gréta! Attól függ, hogy hány éves vagy. De a magasság mellett nagyon fontosak lennének a testarányaid, méreteid, na meg persze a személyiséged és az arckaraktered is.

 115. Lilla
  on

  Szia! 13 eves leszek 1 het mulva …..nem vagyok vekony de szerintem ezt dietaval,eletmodvaltassal es sporttal le lehet adni:) mereteim:94-73-98 es 168-169 cm kozott vagyok …. eselyem sincs igy a modellkedesre?? 😣☺
  Egyebkent en egy telt idomokkal rendelkezo lany vagyok …. es az alakom (ha fogynek) nagyon hasonlitana Marilyn Monroehoz …nekem o nagy peldakepem mert a 167cm.es magassagval nagyon nagy karriert futott be…💖😊☺
  Ja és nagyon sokszor néznek a korom ellenére(13év) 16évesnek😅☺

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Lilla! A modellkedéstől függetlenül is javasoljuk, hogy térj át erre az egészséges életmódra, amit írtál. A modellkedéshez sajnos minimum 172 cm magasnak kellene lenned és ebben a szakmában inkább az a jó, ha fiatalabbnak néznek a korodnál.

   • Lilla
    on

    Az miért baj ha többnek néznek a koromnál? 🙁

    • Lilla
     on

     Ja és ha elmennék ilyen csontmérési vizsgálatra??? amit írtatok…. És hogyha lefaragnám a méreteimet leg. 90-60-90-re akkor sem lehetne semmi esélyem? 🙁 🙁

     • Cosmopolitan.hu
      on

      Kedves Lilla! Ha elmennél a csontmérésre és legalább 174-6 cm-t jósolnának neked, akkor lehetne esélyed a modellkedésre. De nem tudjuk biztosra mondani, hiszen még egy képet sem láttunk rólad. Modellként pedig minél frissebb és fiatalabb vagy, annál jobb, nem jó, ha öregíted magad.

  • Kata
   on

   Marilyn Monroe-nak semmi köze a modellkedéshez, ő színésznő volt!

 116. Dia
  on

  Sziasztok! Nagyon régóta foglalkoztat a modell szakma. Sajnos 14 éves létemre 167cm vagyok ami a modellkedéshez alacsony.(anyukám 173cm apukám 180cm) Rendszeresen edzek és táncolok így vékony alakom van. Lehetséges hogy esetleg nőni fogok még vagy így is alkalmazhatnak ügynökségek? Előre is köszönöm a választ!

 117. Bianka
  on

  Sziasztok! Régóta érdekel a modellkedés.De nem tudom hogy hol is kezdjem el…
  13 éves vagyok(Idén töltöm be a 14-et.) és 170 cm.Vékony vagyok,de az arcomon van néhány pattanás.Nem tudom hogy alkalmas lennék-e modellnek.A választ előre is köszönöm!

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Bianka! Látatlanban nem tudjuk megmondani sajnos, hogy alkalmas lennél-e modellnek, ezért kérjük, hogy küldd el fényképes jelentkezésedet a weboldalunkon keresztül. A pattanásokat pedig könnyen lehet orvosolni, nem számít kizáró oknak.

   • Bianka
    on

    Hol lehet jelentkezni az oldalon?

    • Cosmopolitan.hu
     on

     Kedves Bianka! A http://www.attractive.hu oldalon tudsz jelentkezni a bal oldalt található “Become A Model” fül alatt. Alatta pedig találsz egy “How To Become A Model” linket is, amin részletesen leírjuk a jelentkezés menetét. Várjuk a képeidet!

 118. Borbála
  on

  Sziasztok!
  Ha egy modell jelöltnek van egy keloidos heg a mellkasán akkor mit csináltok vele? Vagy egyáltalán lehet valakibő így modell? 🙂

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Borbála! Alapvetően nem számít kizáró oknak, több modellünk testén találhatóak különböző hegek, de ehhez persze látnunk kell, hogy mekkora és mennyire van feltűnő helyen.

 119. Nika
  on

  Hali! Azt szeretném tudni hogy hol lehet jelentkezni? 15 leszek 173 cm vagyok és 53 kiló de a hajam vége fedtett.. ez nagy baj?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Nika! A http://www.attractive.hu oldalon tudsz jelentkezni a “Become A Model” fül alatt. A kilókat nem mérjük, csak a körméreteket, de még egy picit biztos, hogy kellene nőnöd a modellkedéshez. Ha pedig elkezded, a festett részt biztosan kivágatjuk a hajadból. Várjuk jelentkezésedet!

 120. Léna
  on

  Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy 13 éves vagyok 160 cm és vékony is (táncolok 4 éves korom óta) és nagyon szeretnék modellkedni de nem tudom, hogy alkalmas lennék e rá ezzel a testmagassággal? Érdemes lenne jelentkezni? Előre is köszönöm a vàlaszt😊😀❤❤

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Léna! Egyelőre sajnos nagyon alacsony vagy a modellkedéshez, de még 5 évig tuti növésben leszel. Akkor lenne érdemes megpróbálnod a jelentkezést, ha már eléred legalább a 172 centit.

 121. Aliz
  on

  Sziasztok!

  Már régóta gondolkodom a modellkedésen, és lassan kifutok az időből (21 leszek idén)
  Az lenne a kérdésem, hogy a magasságom: 184 cm, teljesen és abszolút mértékben kizáró ok lenne?
  Ugyanis egyebekben nyúlánk vagyok, szép bőrű/hajú stb. 🙂
  Köszönöm a válaszotokat!

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Alíz! Általában 182 cm a felső magassághatárunk, de ez persze nagyban függ attól, hogy milyenek a testarányaid, körméreteid és például hanyas a lábad. Mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy küldd el nekünk a fényképes jelentkezésedet!

 122. Vermes Kornél
  on

  15 éves, 182 cm magas, igen jó testfelépítésű fiú. 62 Kg. Nyári szünetben szívesen modellkedne. Csillag Modell Ügynökség portfólióját elkészítette.Budapesti lakos.Angolul beszél,sportol.Facebookon látható.
  Köszönettel :Patocskai Éva anyuka

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Éva! Az Attractive modellügynökség csak női divatmodellekkel foglalkozik, a Wam Modelst ajánlanánk a fiadnak. Portfóliót pedig nem kell elkészíttetni ahhoz, hogy valaki modell legyen. Sok sikert kívánunk a továbbiakhoz!

 123. Noémi
  on

  Heló! 13 éves vagyok és nagyon érdekel a modellkedés 153 cm vagyok csak sajnos:( és nem tudom hogy így még lehet-e esélyem akár magassarkúval is:) És szemüveges vagyok az nem tudom mennyire okoz gondot:/ és fogszabájzó is kell majd:/ így még lehet eséllyem?:)

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Noémi! Sajnos a magassarkú nem segít a magasságodon, mert anélkül mérnek meg mindenhol. A szemüveg és a fogszabi nem lenne kizáró ok, de sajnos 172 cm alatt egyik komoly ügynökség sem fog alkalmazni.

 124. Titi
  on

  Sziasztok!
  A kilókat amúgy sehol sem szokták figyelembe venni a modellkedésnél?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Titi! A kilókat nem számoljuk soha, ez számunkra nem fontos infó, viszont csak a körméreteket szigorúan vesszük.

 125. Emma
  on

  Sziasztok! Melyik sportorvoshoz (budapest) tudnek elmenni csontmeresre, illetve hogyan kerjek beutalot?
  Koszonom a valaszt!

 126. Zsófi
  on

  Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy egy szépségpötty a szám felett inkább előny vagy hátrány lehet?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Zsófi! Semmiképpen sem számít hátránynak egy szépségpötty, azt, hogy mennyire előnyös, azt csak azután tudnánk megállapítani, hogy láttuk az arckarakteredet.

 127. Eszter
  on

  Sziasztok! 😊 Olvastam egy weboldalon, fontos, hogy a modelleknek szép, dús szemöldökük legyen. Van esetleg egy olyan krém/olaj, ami gyorsan növeszti?

  • Zsófi
   on

   Kedves Eszter! Bár én nem vagyok szakértő a témában úgy tudom a ricinus olaj növeszti a hajat,szempillát és akkor valószínű, hogy a szemöldököt is! És ráadásul nem is drága. Lehet, hogy nem igy van de megláttam a kérdésedet es gondoltam válaszolok. 😊

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Eszter! Gyógyszertárban tudsz beszerezni pár száz forintért fekete nadálytő krémet, vagy ricinusolajat. Mindkettő nagyon sokat tud segíteni a növesztéshez.

 128. Liz
  on

  Sziasztok!15 éves vagyok,176cm magas és érdekelne a modellkedés. Sütő Enikő iskolájából is felkerestek már facebookon,hogy alkalmas lennék a szakmára,ám akkor még jóval fiatalabb voltam,így nemet mondtam.Alapvetően vékony alkatom van,magasságomhoz képest 54kg vagyok.Rendszeresen járok úszni,futni így vannak izmaim ha nem is olyan szembetűnőek.Érdemes lenne jelentkeznem?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Liz! Jól tetted, hogy nemet mondtál, mert valószínűleg nagyon sokba került volna a tanfolyam, amire valójában nem lesz szükséged ahhoz, hogy igazi modell legyél. Mindenképpen várjuk szeretettel fényképes jelentkezésedet a http://www.attractive.hu oldalunkra!

 129. Viktória
  on

  szia! 15 éves vagyok 165cm ,vékony testalkatú ,7évig balettoztam, rúd-fitnessre is jártam,régebb óta érdekel a modellkedés és szeretem ha fotóznak oyankor felszabadultnak érzem magam ,nem vagyok egy agyonsminkelt inkább a természetességre törekszem azt szeretném kérdezni ,hogy a mivel ég nem vagyok 172cm lehet e rá valaha esályem ,hogy kpróbálhassam magam modellnek valahol?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Viktória! A magasságodból adódóan nem valószínű, hogy lehet belőled divatmodell, de nincs vesztenivalód azzal, ha elküldöd nekünk a jelentkezésedet.

  • Kriszti
   on

   Szia! 🙂
   13 éves vagyok , 168cm és 57kg ! 🙂
   Minden vàgyam hogy modell legyek!!
   Már 4éve táncolok és közben edzek is! 🙂

 130. Viktoria
  on

  Sziasztok,

  Olyan kérdésem lenne, hogy aki 22 éves és 180 cm magas annak lenne esély még?

 131. Barbara
  on

  szia! 17 éves vagyok 175cm és 55kg(de ha kell még tudnák fogyni 🙂 ) csak egy gond van faluban élek, és nem tudom/tudjuk hogy hogyan tovább.:/ Van egy ikertestvérem aki szintén modellkedéssel szeretne foglalkozni. Az idén lesz fogszabályzónk el tudnád nekünk mondani hogy hogyan. kezdjünk ebbe bele? válaszodat köszönjük!:)

 132. Nagy Dorottya (Dorka)
  on

  Jó napot kívánok!
  Régóta motoszkál bennem az az elképzelés, hogy modell legyek valamikor. Most van először bátorságom arra, hogy írjak bármilyen, ehhez hasonló oldalra.
  A magasságom körülbelül 170 cm, de van remény arra, hogy növök még, mert 16 éves vagyok. Pozitív gondolkodású ember létemre nem bízom benne, hogy valaki úgy is lehet modell, hogy bütyök van a lábán, ezért megkérdezem, nem gond e, ha igen. Nem minden cipőbe megy bele a lábam, ami megtetszik a boltokban. Ez kizáró ok e arra, hogy modellkedni kezdjek?
  A másik kérdésem, hogy probléma e esetleg, hogy voltam arckezelésen, ahol leszedték a grízeket és pattanásokat az arcomról. Ez már beavatkozásnak számít?
  Az utolsó kérdésem pedig, hogy maximum milyen vastagnak szabad lennie a bokának a modellkedéshez?
  Előre is köszönöm a válaszukat 🙂

 133. Viki
  on

  Sziasztok!

  Régóta érdekel a modellkedés. 15 éves vagyok, 175 cm, méreteim: mell: 86cm, derék: 63 cm, csípő: 90 cm.
  Hosszú barna hajam, kreolos bőröm és kékeszöld szemem van. Pár kérést szeretnék feltenni:
  1. Tudnék-e eredményesen modellkedni a méreteim alapján?
  2. Azt olvastam, hogy a modellek hófehér bőrűek, engem gátolna valamiben a bőrszínem?
  3. Egy héten mennyi idő lenne a modellkedés? (a tanulás miatt)
  4. Olyat lehet, hogy egy modell nem vállal fürdőruhás képeket, csak amin fel van öltözve?

  Köszönöm előre is a választ! 🙂

 134. Dorka
  on

  Sziasztok!

  Olvastam, hogy 182 cm a felső határ nálatok. Én 186 cm vagyok, de arányos a testem. Felejtkezzek el a modellkedésről, vagy lehet esélyem?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?