Modellek újévi fogadalmai

Forrás: Modellügynökség | 2014 december 31.

Szilveszterkor tesszük a legtöbb fogadalmat az „új év, új élet” reményében. Ilyenkor általában azt ígérjük meg magunknak, hogy egészségesebben fogunk élni, lemondunk a rossz szokásainkról és többet foglalkozunk magunkkal és a szeretteinkkel. Persze vannak olyanok is, akik egyáltalán nem hisznek az ilyen babonákban. Most kiderül, hogy az Attractive lányok melyik táborba tartoznak! Vajon milyen fogadalmakkal készülnek idén a modellek?

modellügynökség-blog-újév-fogadalom-cosmopolitan

Axente Vanessa: „Általában nem újév előtt, hanem még év közben szoktam fogadalmakat tenni. Idén talán azt fogadtam meg, hogy több önbizalmam lesz!”

Barabás Henriett: „Újévi fogadalmaim közé tartozik, hogy továbbra is szuper pozitívan állok majd a dolgokhoz, bármi is lesz a következő évben! 100% vegánság és egészség! Ezek betartható fogadalmak!”

modellügynökség-blog-újév-fogadalom-cosmopolitan

Hajdu Niki: „Nincsen újévi fogadalmam. Méghozzá azért, mert nem hiszem, hogy az újév kell ahhoz, hogy változtass egy rossz szokáson, vagy valami jót cselekedj!”

Sofia: „Az én újévi fogadalmam: minél jobban teljesíteni mind az iskola, mind a modellkedés terén, mert ez a kettő a legfontosabb számomra!”

modellügynökség-blog-újév-fogadalom-cosmopolitan

Ida: „Mivel svéd az anyanyelvem, minden évben megfogadom, hogy tényleg megtanulok magyarul. Még mindig nem sikerült tökéletesen, de dolgozom rajta!”

Sirah: „Ez nehéz kérdés…de talán az lenne, hogy jövőre megpróbálok kevesebbet stresszelni és mindent pozitívan nézni!”

modellügynökség-blog-újév-fogadalom-cosmopolitan

Marilyn: „3 fontos újévi fogadalmam van:
1. Sajnos az egyik legrosszabb tulajdonságom, hogy nehezen veszem rá magam dolgokra, így azon szeretnék változtatni, hogy néha lusta vagyok.
2. Többet fogok edzeni. Ez azért megvan most is heti háromszor, de ötször szeretnék.
3. Át fogok térni a 70%-os étcsokira! Imádom a csokit, de jövőre meg kell állnom a sok csoki evést, mert a sok cukor senkinek sem tesz jót!”

Nikolett: „Sokkal többet fogok olvasni, leteszem a német és az angol nyelvvizsgát, új nyelveket szeretnék tanulni és rengeteget utazni. Az unokatesóim Londonban élnek, mindenképpen meg akarom őket lepni! Plusz pozitív, erős, fitt, türelmes és talpraesett fogok maradni, azt hiszem ezeket fogadom meg idén!”

modellügynökség-blog-újév-fogadalom-cosmopolitan

Vivienne: „A fogadalmam az, hogy ezentúl is úgy éljek, hogy ne keljen semmit megfogadnom!”

Laura: „A jövő évi fogadalmaim most egy kicsit eltérnek az eddigiektől. Az elmúlt években nem igazán vettem komolyan ezeket a fogadalmakat, mindig csak gyorsan kitaláltam valamit éjfélkor. De MOST! Konkrét és komoly dolgokat határoztam el. Jövőre minden nap tenni fogok azért, hogy minél fittebben és egészségesebben éljek, (persze ez most is így van)  illetve írni fogok egy bakancslistát, aminek a pontjait sajnos nem árulhatom el, hiszen akkor nem fognak teljesülni!”

modellügynökség-blog-újév-fogadalom-cosmopolitan

Alisa: „Őszintén szólva nem hiszek az újévi fogadalmakban, mivel egy új év nem jelent új életet, szokásokat, de természetesen bennem is mindig megfogalmazódik elég sok dolog, amit jövőre jobban, vagy máshogy szeretnek csinálni. Itt vannak az én fogadalmaim:
– Mivel rendszeresen egyik helyről a másikra rohanok, sokszor kimaradnak étkezések, ezért mindenképpen szeretnék figyelni rá, hogy a napi 5 étkezés meglegyen.
– Nem halasztok semmit az utolsó pillanatra. (Ezt lassan 3 éve mindig megfogadom)
– Több időt fogok tölteni a családommal.
– Az angol mellett több időt fordítok az olasz nyelvre.
– Ügyesebben beosztom az időm, hogy minden nap tudjak sportolni.
– Lefekszem időben, hogy legalább 7-8 órát aludjak.
– Elolvasom az összes könyvet, amire eddig nem volt időm.
– Céltudatosabban készülök a jövőre.”

modellügynökség-blog-újév-fogadalom-cosmopolitan

modellügynökség-blog-újév-fogadalom-cosmopolitan

Neked is vannak hasonló fogadalmaid?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?