Modelljeink karácsonyi emlékei

Forrás: Modellügynökség | 2014 december 26.

A karácsony azért az év legfontosabb ünnepe a modellek életében, mert ilyenkor mindannyian hazajönnek külföldről, és a családjukkal, meghitten tölthetik az időt. Nincsenek fotózások, castingok, bemutatók és suli se, úgyhogy minden egyes percét kiélvezik az édes pihenésnek! Most visszaemlékeznek és arról mesélnek neked, hogy melyek voltak a legemlékezetesebb karácsonyi pillanataik eddig:

modell-karácsony-emlék-trend-divat-cosmopolitan

Hajdu Niki: „Az összes karácsony különleges és emlékezetes számomra, hiszen otthon lehetek a szeretteimmel. Na jó, van egy vicces sztorim! Egyszer 6 teljes hónapig nem látott a család, és a karácsonyi asztalnál ülve egyszer csak anya hozta a szülinapi tortát, és mindenki énekelte a boldog születésnapot… Hirtelen nem is tudtam, kinek van szülinapja és zavarba estem, hogy talán elfelejtettem valamit?! De a tortát nekem szánták (a szülinapom júliusban van)!

modell-karácsony-emlék-trend-divat-cosmopolitan

Berta: „6 éves voltam és még Finnországban éltünk. Csillagszóróztunk Szentestén, és a húgom közben véletlenül felgyújtotta a karácsonyfát. Le is égett az egész! Gyorsan havat lapátoltunk a kertből, hogy eloltsuk, és mivel erdő mellett laktunk, a szüleim rögtön hoztak is egy új fenyőfát. Ez igazán emlékezetes volt, azt hiszem!”

modell-karácsony-emlék-trend-divat-cosmopolitan

Dorina: „Nagyon szeretem a karácsonyt, mert ilyenkor mindig összegyűlik az egész nagy család, és óriási karácsonyfát állítunk. Kaja dögivel, ajándékok, szeretet és meghittség. Nem is tudok választani, mindegyiket imádtam eddig!”

modell-karácsony-emlék-trend-divat-cosmopolitan

Bori: „Szerintem most lesz majd a legemlékezetesebb karácsonyom, Mexikóban! Eddig egyszer töltöttem a karácsonyt külföldön, Hongkongban. Ismeretlen modellekkel vacsoráztam, a brazil modellek főztek, és utána elmentünk egy szórakozóhelyre, ahonnan hajnalban hazamentem, hogy a családommal skype-oljak egy órát. Másnap meg repültem Pekingbe egy katalógusfotózásra!”

modell-karácsony-emlék-trend-divat-cosmopolitan

Nikolett: „A 2013-as karácsony volt a kedvencem, mert együtt volt az egész család végre! Mivel nálunk elég nagy a rokonság, így kicsit nehéz összegyűlni!”

modell-karácsony-emlék-trend-divat-cosmopolitan

Heny: „Imádom a telet, a havat. A karácsony a kedvenc ünnepem! Sokat gondolkodtam rajta, hogy melyik is volt a legjobb, de igazából mindegyik karácsonyom emlékezetes. Imádom az ünnepekhez kötődő megszokott dolgokat. Például amikor anyuval és a húgommal együtt mézeskalácsot sütünk (apu legnagyobb örömére, mert az egész konyha tiszta liszt lesz). Majd közösen elmegyünk és kiválasztjuk a megfelelő (szintén apu örömére, általában a legnagyobb) fenyőfát. A karácsonyfát mindig közösen, négyesben díszítjük, amire minden esetben kerül az általunk készített, színesen díszített mézeskalácsokból is. Nekünk nem az ajándékozás fontos a karácsonyban, hanem a meghitt hangulat, és hogy ilyenkor együtt lehetünk.”

modell-karácsony-emlék-trend-divat-cosmopolitan

Sara: „Nekem mindegyik karácsony emlékezetes, mivel szentestén van a szülinapom!”

modell-karácsony-emlék-trend-divat-cosmopolitan

Barbie: „Az én legizgalmasabb karácsonyi storym 2005-ben történt, ugyanis egyszer csak lángra lobbant a csomagolópapír, mert a bontás után nem vettük észre, hogy a csücske elérte a gyertyát. Még szerencse, hogy időben eltapostuk!”

modell-karácsony-emlék-trend-divat-cosmopolitan

Timea: „Számomra a legutóbbi karácsony volt a legemlékezetesebb, ugyanis a családi ebédeken és vacsorákon kívül máshol is kaptam meglepetéseket. Mégpedig az egyik barátom lepett meg Szentestén egy kedves kis csomaggal, ami karácsony reggel a kapunk előtt várt.”

Ida: „A kedvenc karácsonyomat a norvég barátnőmmel töltöttem kettesben Budapesten, még 2012-ben. Léna pénzt kapott karácsonyra az apukájától, úgyhogy szétvásároltuk magunkat! Utána otthon bekajáltunk és puncsoztunk. Pont áramszünet volt, de iszonyú jót beszélgettünk a gyertyafényben!”

Barabás Henriett: „Hmmm… van egy olyan érzésem, hogy ez az idei lesz! Anyáék még nem tudják, de kijönnek velem Londonba pár napra! De igazából nálunk minden karácsony ugyanúgy zajlik: mind együtt vagyunk, a 3 generáció. Mama, anya és én együtt sütünk, főzünk, átjönnek a rokonok hozzánk. Jókat eszünk, aztán ez így megy tovább pár napig, csak a háttér változik! Pl. másnap mamánál ugyanez van mindig.”

modell-karácsony-emlék-trend-divat-cosmopolitan

Neked is van valamilyen, az ünnepekhez kapcsolódó izgalmas sztorid?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?