5 perces karácsonyi smink

Forrás: Modellügynökség | 2014 december 24.

Az ünnepeket mindenki meghitten tölti, legyen az idén rokonokhoz szaladgálós, nyaralós, romantikus, vagy csajos program. Ami biztos, hogy mindenki pihenni szeretne majd és teli hassal amúgy sincs kedve készülődni az embernek. A legegyszerűbb, ha ilyenkor beveted a modellek beauty fegyvereit! Azt már tudod, hogy a ők csak különleges alkalmakkor sminkelik magukat, nézzük csak hogy néz ki ez a folyamat! 

1. Felejtsd el az alapozót! A nap végére még fáradtabbnak fogsz tűnni tőle, úgyhogy kis primerrel vagy BB krémmel (ha szükséges korrektorral) mutasd meg a vendégseregnek, hogyan ragyog a bőröd!

2. Egy leheletnyi pirosítóval emeld ki az arccsontodat, de kizárólag olyan színnel, ami illik hozzád! Pl. ha krémeset választasz, gyorsan tudsz a szemhéjadra és az ajkadra is pöttyinteni egy kis színt!

3. Műszempilla helyett vigyél fel egy réteggel több ébenfekete spirált, mint szoktál! Ha nem túl sűrűek a pilláid, a szálak tövéhez húzz egy vékonyka vonalat a dúsabb hatás kedvéért.

4. Ilyenkor is pluszban jól jön, ha szép és trendi vastag szemöldököd van. Nem kell vele babrálni, csak átfésülöd és kész!

5. És végül: nincsen karácsony vörös rúzs nélkül! Egy tüzes színnel bármit feldobhatsz, de akármennyire tartós, mindig legyen nálad, hogy a bejgli után is a te szád legyen a legtökéletesebb! Katt ide és nézd meg a modellek kedvenc sminkcuccait! 

Az egész nem vesz igénybe többet 5 percnél. Csak felkapod a legcsinibb ruhádat egy klasszikus magassarkúval és te leszel az est fényfontja!

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?