Catwalk lecke Adamik Lucától

Forrás: Modellügynökség | 2014 december 4.

Elérkezett az ideje egy újabb Attractive-os tanító napnak! Boritól már megtanulhattak a kezdők profin pózolni, úgyhogy ezúttal Adamik Luca, a kifutók királynője látogatott meg, hogy oktasson. Ez a nap a catwalkról, vagyis a kifutón való járás elsajátításáról szólt. A diákok soraiban pedig  Jennyt, Lussyt, Marilynt, Tinát és Viviennet láthatod.

adamik-luca-attractive-modell-cosmopolitan

Armani, Jean Paul Gaultier, Miu Miu és Moschino kifutóit is megjárt szépségünk a következő jó tanácsokkal látta el a kicsiket:

catwalk-runway-kifutó-járás-modell-cosmopolitan

– Érdemes mindig egy számmal kisebb cipőt kérni a show előtti ruhapróbán a tervezőtől, így elkerülheted, hogy kimozduljon a sarkad a cipőből, mikor a kifutón vagy.

– Célszerű minimum 10-12 centis magassarkúban megtanulni járni; a legjobb, ha ez platform nélküli cipő.

– Sok lánynak gerinc problémái vannak, ezért az egyik válla feljebb van, mint a másik. Ilyen esetben tükör előtt állítsd be a hátad a helyes tartáshoz és később ezt próbáld meg izomból tartani járás közben.

–  Rengeteget segít, ha a tükör előtt gyakorolsz, és a gyorsabb tempót se felejtsd el megszokni.

– Figyelj arra, hogy castingon járás közben az izgalom ne látszódjon a kezeden, vagy az arckifejezéseden: lazítsd el az arcod, és a kézfejed ne szorítsd ökölbe.

catwalk-runway-kifutó-járás-modell-cosmopolitan

catwalk-runway-kifutó-járás-modell-cosmopolitan

catwalk-runway-kifutó-járás-modell-cosmopolitan

catwalk-runway-kifutó-járás-modell-cosmopolitan

„Még mindig emlékszem a napra, amikor először jöttem az ügynökségre, ezért furcsa érzés, hogy most meg már én tanítom a kezdő lányokat. Szeretem csinálni, mindig izgulok a sorsukért, olyan büszke vagyok rá, ha valaki, akit tanítottam, megkap egy jó show-t.
Ehhez kapcsolódó nekem nagyon kedves emlék, mikor Vani (Axente Vanessa) az ügynökségre került, kis félénken és szerényen, őt is tanítottam. Utána minden alkalommal, mikor valami nagy show-ra vagy munkára volt lehetősége, nagyon izgultam érte, hogy megkapja.
Azóta már egyáltalán nem kell izgulni érte, de a mai napig minden munkájára nagyon büszke vagyok. Vani az a lány, aki tényleg szinte mindent elért, amit ebben a szakmában el lehet, és emellett alázatos, jó ember maradt. Nagyon kevés ilyen modell van, mindenképpen ezt az alázatos magatartást és nyitottságot tartom követendő példának – az élet minden területén” – mesélte nekünk Luca, amikor arról kérdeztük, milyen érzés, amikor már ő tanítja a kezdő modelljeinket.

catwalk-runway-kifutó-járás-modell-cosmopolitan

catwalk-runway-kifutó-járás-modell-cosmopolitan

Nem is gondolnád, mekkora élmény egy ilyen esemény a modellpalántáknak! Mindenki végtelenül hálásan és mosolyogva tért haza gyakorolni.

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?