Axente Benedetta 3 kedvenc beautycucca

Forrás: Modellügynökség | 2014 november 25.

A rengeteg fotózás és divatbemutató után modelljeink már kitapasztalták, mik a legjobb sminkcuccok, amelyekben mindig megbízhatnak. Ezúttal Axente Benedetta enged betekintést a neszesszerébe és mesél sminkelési szokásairól:

„Megmondom őszintén, nagyon ritkán szoktam sminket használni, ugyanis ebben a szakmában eleget ‘kapsz’! Szóval egy idő után már lusta is vagy ezzel foglalkozni, én legtöbbször csak nappali arckrémet használok. Viszont nagyon szeretnék egyszer olyan igazán szép tusvonalat húzni, mint a profik! Ez még folyamatban van, néha szoktam gyakorolni is. Persze a legalapvetőbb dolgok mindig a táskámban vannak!”

Íme az én 3 kedvenc beautycuccom:

„1. Yves Saint Laurent Touche Éclat korrektor, amit a szemem alá szoktam használni. Rengeteg féle korrektort kipróbáltam már, de ezzel vagyok a legjobban megelégedve. Mind állagra, mind minőségre tökéletes!”

„2. Hypnose Dolly Eyes a Lancome-tól. Ezt a szempillaspirált azért szeretem, mert csomómentesen szétválasztja a pillákat. Emellett nem maszatol és nem jön le egy véletlen dörzsöléssel!”

 

„3. A megunhatatlan Carmex ajakápoló! Egy igazi csodaszernek tartom, mivel felpuhítja az ajkakat és ápolja őket. Már többször is ezt a márkát vásároltam, nagyon szeretem!”

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?