„Ilyen volt az első fotózásom” – Sirah beszámolója

Forrás: Modellügynökség | 2014 november 24.

Minden modell-jelölt izgatottan várja élete első tesztfotózását, ezért mindig érdekes nekünk is visszaolvasni, milyen érzés volt a lányoknak először kamera elé állni.

Sirah amellett, hogy perfektül beszél angolul és franciául és profi röplabdázó, modellként is tökéletesen megállja nálunk a helyét! Ezt már rengeteg fotózással, magazinszerepléssel és a kifutókon is bizonyította. Micsoda sokoldalú tehetség, igaz? Legutóbb például a Gombold Újra! izgalmairól mesélt neked. Nézd csak, milyen varázslatosan gyönyörű volt már az első képein is tavasszal:

„Az első fotózásom egy műtermi tesztfotózás volt Mihály Zolival, ráadásul az Attractive irodájában, amit már jól ismerek. Nem nagyon izgultam, ugyanis a bookerem, Peti végig segített és elmondta, mikre figyeljek.”

„Nagyon tetszett a piros szájas sminkem és a kiegészítők (telefon, rúzs, kalap), amikkel sokféleképpen lehetett pózolni. Az egész alakos képeken nagyobb pózokat, a portrékon pedig kis mozdulatokat kellett váltogatni. Zoli szerencsére mindig instruált.”

„Tetszett az egész és nem gondoltam volna, hogy el fogok fáradni, de igazából elég kimerítő egy ilyen nap! A végeredményt elnézve viszont nagyon is megérte!”

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?