Főszerepben: a haj

Forrás: Modellügynökség | 2014 november 23.

Újabb csodás képeket hoztunk neked! A napokban jelent meg Budapest egyik legmenőbb fodrászatának, a Close Hair Salonnak az őszi-téli kampánya, melyben két szuper tehetséges modellünket is láthatod!

 Az Attractive lányok évek óta szerepelnek a profi hajszalon (amelynek mi is rendszeres látogatói vagyunk) kampányaiban. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg fotózáson dolgozunk együtt a Close kiváló szakembereivel. Képzeld, karrierje kezdetén szupermodellünk, Axente Vanessa is volt a Close arca! De Ida és Sara is többször reklámozta már az általuk kreált gyönyörűséges frizkókat. Most elérkezett az új generáció ideje: a mesésen őszi hangulatú kampányképeken ezúttal Dorina és Sirah tündököl! Olvasd el a lányok élménybeszámolóját a különleges balatoni fotózásról:

Dorina: „Nemrég láttam meg, hogy megjelent végre a legújabb Close kampány! Nagyon örültem, hiszen végre megláthattam a képeket a szeptemberi fotózásunkról. Kellemes emlékek fűződnek ehhez: gyönyörű helyszínen fotóztunk, szuper stábbal. Két napot töltöttünk egy vidéki nyaralóban Zalaszentgróton. Péntek délután indultunk a budai Close szalonból, ahol csatlakoztunk a fodrász csapathoz. Pár óra múlva már Zalaszentgrótra is értünk, ahol vacsorával vártak minket a többiek. Miután megvacsoráztunk, Áginak, az egyik modell lánynak a szülinapját megünnepeltük, és még pár hajpróbát is végeztek rajtunk a fodrászok, majd hajnali 1 környékén végre mentünk aludni.

Másnap 5-kor keltünk, és azt vettük észre, hogy az időjárás sokkal rosszabb, mint amire számítottunk. A napsütés helyett ugyanis köd volt és csepergett az eső is. Hárman voltunk modellek, a szintén Attractive-os Sirah, én és Ági. Jóban lettünk egyből, mint ahogy az egész stábbal is igazság szerint, klassz kis csapat gyűlt össze! Mikor elkészült a hajunk, elindultunk kocsikkal új helyszínt keresni az időjárás miatt, de ez nehéznek bizonyult, és az időből is kifutottunk, szóval ezután nagyon kellett sietnünk, hogy nap végére be tudjuk fejezni a fotózást.

A szállásra visszaérve gyors hajmosás után egyszerre hárman álltak neki a hajamnak, közben az idő még mindig nem javult. A második helyszínre érve viszont már kezdett kisütni a nap és a szél is csendesedett. A nap utolsó helyszínén pedig már csodás képeket tudtak rólunk lőni a naplementében! Ezután fáradtan visszaindult a stáb a szállásra, majd vacsora és gyors összepakolás után indultunk vissza Pestre. Összességében nagyon örülök az új képeimnek is és persze annak is, hogy szerepelhetek a kampányban!”

Sirah: „Az új Close kampányt Bertalan Péterrel fotóztuk. Az eredeti helyszín Zalaszentgrót volt, de végül az időjárás miatt körbefotóztuk az egész Balatont. 12 fős stábbal késő estig agyaltunk az időjáráson és a koncepción, majd röpke 4 órás alvás után, korán reggel hozzáláttak a hajunkhoz. Majdnem minden képen hárman szerepelünk, ami vicces, de nem könnyű feladat. Igazodni kell egymáshoz és mindenki próbál a legmutatósabb lenni. Hazarohantunk, megmosták a hajunkat és 3 óra alatt el is készültünk a következő helyszínekre. Sok hirtelen ötlet jött, nagyon jól improvizáltak a frizuráinkkal és a Nanushka, Áeron ruhák is tökéletesek voltak a koncepcióhoz. Jól éreztük magunkat a fárasztó nap ellenére és fantasztikus képek születtek!”

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?