Axente Vanessa tizedszer is a Vogue címlapján!

Forrás: Modellügynökség | 2014 november 21.

Olyan örömhírt hoztunk neked, amitől azonnal megszépül majd a hétvégéd: megjelent Axente Vanessa 10. azaz TIZEDIK Vogue címlapja! Gondolnád, hogy ezzel nem csak az összes magyar topmodellt, hanem például a világhírű Sasha Lusst és Edie Campbellt is maga mögé utasította? És azt, hogy Vanessánk csak tegnapelőtt lett 19 éves?

Néha mi sem tudjuk felfogni, ami első magyar szupermodellünk körül történik, de nincs megállás!  Karrierje kezdetétől fogva mesébe illő történet, mi pedig végtelenül hiszünk benne! Természetesen az összes eddigi munkáját imádjuk, a Prada és Calvin Klein kampányoktól egészen az amerikai, olasz és párizsi Vogue-ig, de talán ez a spanyol Vogue-nak készült sorozat lett az új titkos kedvencünk!

Meséljen most fantasztikus sikeréről maga az ünnepelt:

„Ez volt az első alkalom, hogy a spanyol Vogue-nak dolgoztam, aminek nagyon örültem és megtiszteltetés volt számomra. Októberben fotóztunk, és nagy volt az izgalom körülötte, mert az utolsó pillanatban kaptam meg a vízumot. Imádom Patrick Demarchelier-t! És nem csak azért, mert vele mindig nagyon gyors a munka. Reggel 8-kor kezdtük a fotózást a tervezett címlapképpel, Patrick egyik New York-i stúdiójában. Majd felvetődött benne a kérdés, hogy mit szólnék ahhoz, ha olyan fotót is lőne, amin “meztelenül’ ülök. Persze takarva magam és beborítanak ékszerekkel. Ez egy extra kép lett volna és miután visszanéztem, sem bántam meg, hiszen csodás kiegészítőket és csilli-villi cipőt adtak rám, ami klasszikus fekete-fehérben iszonyúan jól mutatott! Végül ez lett a divatanyag nyitó fotója.

„Julia Von Boehm stylisttal eddig még nem találkoztam, de nagyon jófej csajszinak ismertem meg. Viszont a fodrász Jimmy Paul volt, akit nagyon csípek! Talán legutóbb a második olasz Vogue címlapom fotózásán találkoztunk. Szóval jó társasággal, jó hangulatban teltek az órák! Izgatottan vártam a magazin megjelenését, hiszen végül nem tudtam, hogy melyik kép kerül címlapra, és nagyon kiváncsi voltam már rá!”

Ide kattintva meg tudod nézni büszkeségünk eddigi címlapjait is. Neked melyik a favoritod?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?