Modellek hajápolási trükkjei – 3. rész

Forrás: Modellügynökség | 2014 november 17.

Ahány lány, annyiféle hajtípus – ez a modelleknél sincs másként! Ugye te is kíváncsi vagy, milyen trükköket vetnek be a göndörtől a rövid frizuráig? Elsőként Sara, majd Marilyn trükkjeit olvashattad, most pedig Laura avat be hajápolási rutinjába. Vajon hogyan éri el, hogy mindig ragyogóan ápolt legyen hosszú hajkoronája, mint egy igazi hercegnőnek?

„A hajam az egyik legfontosabb ‘munkaeszközöm’, ezért elengedhetetlen, hogy minden alkalommal egészséges és ápolt hajjal jelenjek meg! Castingokon, munkákon és a hétköznapokban is. Általában 3-4 naponta szoktam hajat mosni Yves Rocher termékekkel. Minden hajmosás előtt 10-20 percre bekenem a hajamat a kakaóbabos regeneráló olajjal, majd samponnal kimosom.”

„A hajszálakat a fésülködés roncsolja a legjobban, ezért még vizesen balzsammal szoktam kifésülni, majd újra alaposan kimosom samponnal. Végül a törölközőszáraz hajam végére argán olajat teszek.”

„1-2 hetente egy extra energizáló pakolást is szoktam csinálni. Ez csupán annyiból áll, hogy kókuszzsírt és ricinusolajat összekeversz, vastagon belemasszírozod a hajadba és törülközőbe csavarva éjszakára rajta hagyod. Reggel pedig alaposan kimosod. Ettől mindig szuper selymes és fényes lesz a hajam!”

„Végül formázáshoz a Toni & Guy tengeri sós textúráló spray-t használom. Ez nem csak tartást, de dús hatást is kölcsönöz hajamnak!”

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?