Fotózás a hegyek között

Forrás: Modellügynökség | 2014 november 7.

Deák Eve fotós barátunk készítette Tina legelső képeit. Az Attractive újdonsült szőke, dögös ördögét egy napsütéses szombati napon fotózták a Kecskés-hegy vadregényes környezetében. Első alkalommal helyszínen fotózni mély víz volt rendesen, de lássuk Tina, hogy birkózott meg a kihívással?!

Eve elmondása szerint, zseniális hangulatú, vicces napot töltöttek el együtt. A stáb összeszokott crazy tagjai Telenkó Ábel fodrász és Magyar Eszter sminkes voltak.

„Imádok mindenkit a csapatból és ezt Tina is rögtön megérezte, így nagyon természetesen viselkedett kezdettől fogva. Könnyen azonosult a ruhákkal és a környezettel, így annak ellenére, hogy kezdő modell, rettentő gördülékenyen haladtunk. Remekül pózolt! Mindenki tudta a dolgát és élveztük az utolsó őszi napsütést. Boldogság volt ez a munka is, mint mindegyik pláne, ha Attractive-os lányt fotózunk!”

A stílus felelősök a Ludovika Shop szuper csajai voltak. Kriszti és Dóri állították össze a szetteket a boltjukból, és adták meg a kezdő lökést hangulatban és koncepcióban a stábnak.

Tina: „Nagyon aranyosak voltak a többiek, pozitívan álltak hozzám, így könnyen ment a munka. Sokat hülyéskedtünk, volt is egy pillanat, mikor a sziklákra mászva magassarkúban, az összes zsákot rám adták tele ruhákkal, hogy ne fújjon el a szél. Imádtam a környezetet, bár néha féltem, mikor a szakadék szélén álltam, hátam mögött a csodás kilátással. Ábel mögöttem állt, hogy elkapjon, ha felkapna a szél. Alig várom a következő fotózásokat, beleszerettem a modellkedésbe már az első napon!”

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?