Heny törökországi élménybeszámolója

Forrás: Modellügynökség | 2014 november 6.

Meg merem kockáztatni, hogy Isztambul a legjobb hely nyaralás és munka szempontjából is!  Tokió után ez volt a második utam külföldre és másfél hónapot töltöttem Törökországban, ahol  sok új barátot szereztem.

Amint időm engedte, rögtön el is mentem városnézésre a lányokkal! Szinte minden nevezetességet meg tudtunk nézni, például a Kék mecsetet, a Chorai Megváltó Templomot, a Boszporusz-hidat vagy a Taksim teret, de sajnos a Nagy Bazárra már nem jutott időnk a fashion week miatt.

Az isztambuli divathéten 10 show-t csináltam, ezek közül három az ottani legmenőbb tervezőknek volt! Nagyon örültem neki, mert mindig is sokkal izgalmasabbnak tartottam a kifutók világát. Volt olyan is, hogy futottunk az őrült kifutón, vagy lila szárított faleveleken tükrök közt vonultunk, de zombie sminket és parókákat is kaptam. A kedvencem Raisa & Vanessa Sason volt! A backstage-ben készült csoportkép még a török Vogue-ba is be fog kerülni! Nagyon izgalmas volt, hogy a pajtában a szénabálák közt kellett mennünk, és úgy néztem ki, mint egy igazi amazon!

Három lookbook és egy magazin fotózásom is volt még, nagyon szerettem ott lenni! Kifejezetten kedvesek voltak az emberek és egy magyar lány is volt kint! A barátja ottani éttermébe rendszeresen jártunk, de kipróbáltuk a helyi specialitásokat is. Legjobban a baklava jött be, amit Isztambulban ettem először és a kedvenc desszertem lett!

 

Sokat tanultam a castingokon, rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb. Arról nem is beszélve, hogy az angol tudásomon kívül a kifutós járásom is sokat fejlődött! Most a sulira koncentrálok, de már alig varom a következő utamat!

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?