#NoMakeup #Models

Forrás: Modellügynökség | 2014 november 4.

Szerencsére egyre népszerűbb a topmodellek, sőt a hírességek körében is, hogy smink nélküli selfieket posztolnak közösségi oldalaikra. Képzeld, Marc Jacobs 2015-ös tavaszi bemutatóján egyáltalán nem voltak kifestve a modellek! Csak egy kis hidratálót, ajakápolót kaptak és már indultak is a kifutóra!

Persze mi is támogatjuk az ötletet, igenis vállalja fel magát az ember olyannak, amilyen! Arról nem is beszélve, hogy a modelleknek mindig a legtermészetesebb formájukban kell bizonyítaniuk, például a szemöldöküket sem szedhetik. Így egy fotózáson olyanná alakíthatják a szakemberek őket, amilyenre csak akarják. Úgyis eleget sminkelik őket munkájukból kifolyólag, miért terhelnék le a bőrüket pluszban?

Hozzá kell tennünk, hogy ha túl sokat sminkelsz, sajnos idővel a bőröd is tiltakozni fog ellene. Nem csak az arcodat, de akár a szervezetedet is leöregítheted a sminkcuccok összetevőinek köszönhetően. Eltömíti a pórusokat, ami pattanásokhoz, sőt ekcémához is vezethet hosszú távon. A legtöbb mérgező anyag a körömlakkokban, rúzsokban és alapozókban van, ezért mindig csekkold le az összetevőket és válassz jó minőségű cuccokat, hidd el megéri! A modellek sminkkészlete szempillagöndörítőből, spirálból, ajakbalzsamból és korrektorból áll. Ide kattintva csekkolhatod a mi kedvenceinket, ennyi pont elég a hétköznapokra!

Nézd csak mennyi gyönyörű topmodell kampányol a smink-mentesség mellett:

Te kipróbáltad már a #nomakeup trendet?

Kövesd a lányainkat Facebookon és Instagramon még több képért!

http://instagram.com/vanessaaxente, https://www.facebook.com/VanessaAxenteOfficial

http://instagram.com/henibarahttps://www.facebook.com/pages/Henriett-Barabas/412193995501239?ref=br_tf

http://instagram.com/nikoletthajdu

http://instagram.com/attractivemodels

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?