Barabás Henriett ausztrál kalandjai

Forrás: Modellügynökség | 2014 november 1.

Máris több mint egy hónapja annak, hogy itt vagyok. Mindig is el akartam jutni Ausztráliába, mert ez nem az a hely ahova az ember csak úgy elugrik! Ilyen hosszú utam még nem volt, de megérte! 

Sydney-ben lakom, a Bondi Beach-en, pár perc sétára a strandtól. Még emlékszem, milyen fura és szuper érzés volt, mikor hajnali 5-kor az apartmanba értem: gyors zuhany, aztán irány enni valamit! Az utcán már akkor mezítlábas szörfösök járkáltak, emberek futottak, edzettek a termekben, a strandmenti éttermek, brunch helyek pedig tele voltak. Imádtam! Az egészséges boltok, juice bárok, éttermek száma itt végtelen, szerencsémre! 

Már aznap az ügynökségen kellett lennem. Mindenki hatalmas ölelésekkel fogadott, gyors polaroidok, egy kis beszélgetés, aztán már úton is voltam a castingokra! Csak remélni tudom, hogy nem úgy néztem ki, mint ahogy éreztem magam, mert még mindig nagyon fáradt voltam. A jetlag azért éreztette magát egy hétig minimum. Persze mindent kihoztam magamból, amit lehetett! 

Első hétvégém természetesen turistáskodással telt: Opera, Botanikus kert, kikötő stb… Nem nagyon fogtam fel, hogy itt vagyok! Annyira messze van Sydney, olyan szürreális volt élőben látni mindezeket! A szobatársaimmal is nagyon jól kijöttünk, először egy német lánnyal laktam együtt egy hétig, aztán érkezett a mostani svéd lány. Sülve-főve együtt vagyunk, és ami a legszuperebb, hogy ő is akkora foodie, mint amekkora én vagyok, ezért ugyanolyan izgalommal el tud tölteni egy napot organikus boltokban, mint én! Sőt mi több, pár napja érkezett Victoria az Attractive-kiscsaládból, akinek ez szintén az első ausztrál útja! Pár utcával arrébb lakik, vele is minden nap együtt lógunk. Bárhol is vagyok, mindig olyan jó, ha magyar emberekkel találkozhatok, lakhatok együtt. Rajtunk kívül még a szintén Attractive-os Liszkay Vani is Ausztráliában van, vele is sokszor összefutunk, ha úgy van időnk, ugyanis ő itt él. AttractiveGirls!!!! 🙂

Két hete jöttem vissza Kangaroo Islandről, ami egyszerűen elképesztő volt! Olyan élményekben volt részem, amiket sosem fogok elfelejteni. Az ügyfelet már régóta ismerem, rengeteget dolgoztunk együtt, így a hangulat már adott volt. Mikor leszállt a gépem, autóval mentünk tovább a szállásra, útközben pedig egy kenguru ugrált át az úton, és láttam koalákat a fákon aludni. Ezeket az állatokat szabadon, saját környezetükben látni… ilyenkor érzem, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy ez a munkám!

Négy napig voltam a szigeten, kengurukat etethettem, koalát foghattam az ölemben és közben itt töltöttem be 22. születésnapomat. A csapat 2 tortával is meglepett, és ajándékul az egyik sziklaházban aludhattam a világ leggyönyörűbb és legkényelmesebb ágyában. Csodálatos volt!

Itt az idő csak melegszik, közben castingolok, dolgozok és próbálok kiélvezni minden pillanatot. Még 2 hónapom van hátra: addig még rengeteg minden történhet, izgatottan várom!

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?