Hogyan lesz valakiből modell? Axente Vanessa története

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 31.

Általában megszokott lépései vannak a modellé válásnak, mint pl. jelentkezés, személyes találkozó, de persze mindig vannak kivételes esetek.  Axente Vanessa 9. Vogue címlapja után meséli el most karrierjének sorsszerű kezdetét:

„A kérdést megválaszolva, nyilván veleszületett adottságok kellenek – amiket valakinek fel is kell fedeznie benned. A nővéremet, Benedettát Orsi találta anno IWIW-en és miután láttam, hogy magazinokban szerepel, egyre jobban elkezdett érdekelni engem is az egész.”

„Az első, családi találkozás alkalmával még fogalmam sem volt a modellkedésről. Emlékeszem, egy lovas, kötött pulcsiban, szemüvegben ültem az irodában és csak néztem.”

„Mikor először megláttam őket, azt se tudtam, kire nézzek, mind annyira gyönyörűek!” – emlékszik vissza Orsi, az Attractive vezetője.

„Másfél év telt el a megismerkedésünk után, mikor valahogy mindkét részről egyértelmű volt, hogy ezen az úton fogok elindulni és szerencsére így is lett” – meséli Vanessa.

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?