Modellek hajápolási trükkjei 2. rész

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 30.

Ahány lány, annyiféle hajtípus – ez a modelleknél sincs másként! Ugye te is kíváncsi vagy, milyen trükköket vetnek be a göndörtől a rövid frizuráig? Elsőként Sara hajápolási tippjeit olvashattad, most pedig Marilyn következik, aki nemrég kezdte nálunk modellkarrierét, és már át is esett egy kis átalakításon!
Erről mesél most, plusz a vékonyszálú hajjal küzdő lányoknak is ad pár tanácsot:

„Mivel mindig is nagyon vékonyszálú volt a hajam, és még  hosszúnak se nagyon volt mondható, nemrégiben bookereim tanácsára Faluközi Dórival levágattuk a vállamig. Így már valamivel dúsabbnak tűnik, persze használnom kell rá ezt-azt.”

 „Rendszeresen ápolom a hajam, be is szereztem gyógynövényboltból egy Medi Fleur hajerősítő sampont, amivel 3 naponta mosok hajat. Emellett még Elséve Multi-Vitamins Fresh sampont és Gliss Kur Ultimate Volume balzsamot használok, amik kimondottan vékonyszálú hajra valók.”

„És hogy igazán dúsnak tűnjön a hajam, a Toni & Guy hajtőemelő porát használom reggelente, illetve egy mini kreppelőt, amivel besütöm a hajam felül a hajtőnél. Ezek nagyon sokat dobnak rajta, szó szerint!”

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?