Üdv a paradicsomból!

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 29.

Nikolett vagyok és nemrég beszámoltam róla, hogy milyen is volt az első külföldi utamon a Women’s Weeklynek fotózni. Úgy alakult, hogy lett egy szabad hétvégém, úgyhogy most azt  is elmesélem neked, milyen volt életem első thaiföldi nyaralása!

Kampányt fotóztam a Voir Jeansnek egy lengyel lánnyal, ami nagyon jól sikerült, másnap pedig a szobatársammal, Juliánával úgy döntöttünk, eljött az ideje egy hétvégi kiruccanásnak! Mindketten nagyon vártuk már, mert tudtuk, hogy Thaiföld varázslatos hely, maga az álom. A fővárostól, Bangkoktól nem olyan messze, egy kis privát szigetre repültünk el (Koh Munnork Private Island, Rayong), ahol 3 csodás napot tölthettünk el.

Ahogy megérkeztünk, el sem akartuk hinni, hogy ott vagyunk, így hát kihasználtuk már az elején: egyből mentünk is úszni az óceánba! A víz csodálatos volt és nagyon meleg, az időről nem is beszélve. Ezen a szigeten rengeteg látnivaló és finomság várt. A mi kis faházunk épp az óceánra nézett és reggelente mindig a víz hullámzására, ragyogó napsütésre keltünk.

Az első reggel felkeltünk hajnal fél 6-kor, hogy megcsodálhassuk a napfelkeltét. Így hát leültünk a homokos, kagylós partra és ez volt a legszebb, leggyönyörűbb napfelkelte, amit valaha láthattunk. Közben a parton nagyon sok kis csodás kagylót szedegettünk. Esténként pedig szívmelengető érzés volt a naplementét látni. Egy igazi paradicsom ez a hely… az óceán is gyönyörű színekben pompázott!

Reggelire thai reggelit kaptunk, ami tojásból, baconből, kis pirítósból és ananászos-kókuszos juice-ból állt. Ebédre pedig mindenféle tengeri ételt. Én örültem, mert imádom a tengeri herkentyűket, bár bevallom most ettem először életemben garnélarákot, kifejezetten ízlett! Nem semmi, mennyire jól el tudják készíteni, azóta is odavagyok a thai konyháért! Egész nap kókuszvizet kértünk igazi kókuszból, és a parton ülve, csodálva az óceán halk csobbanását, hullámzását hallva ittuk meg. Imádtam!

Úgy éreztem magam, mintha álmodnék, mesében lennék. Félig körbe is sétáltuk a szigetet, és ezer csodával találkoztunk közben! Mindenféle kis állat, kaméleon, papagáj, igazi kis dzsungel van ott! Nem is akartunk hazajönni, olyan gyorsan eltelt ez a 3 nap! Nagyon sok élménnyel gazdagodtam megint, és hihetetlen érzés volt Kunszállásról eljutni ilyen mesés helyekre. Megfogadtuk, hogy egy nap újra visszatérünk!

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?