Ilyen egy tesztfotózás – Tímea beszámolója

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 28.

Minden modell-jelölt izgatottan várja élete első tesztfotózását, ezért mindig érdekes nekünk is visszaolvasni, milyen érzés volt a lányoknak először kamera elé állni. Tímea nagyjából egy éve dolgozik velünk, és itthoni felkészülése után már Törökországot is megjárta. Itt most első fotózására emlékszik vissza:  

„Az első fotózásomon Kecskés Marcival dolgoztam együtt, akit a letisztult, natúr képeiről lehet ismerni, és nálam is ez volt a téma. Magyar Eszti volt a sminkes, aki profihoz méltóan végezte a feladatát. Ez egy testshooting volt, ahol két koncepcióban zajlott a fotózás: beauty és teljes alakos.”

„Az egész fotózás vidám hangulatban telt. Nagyon közvetlen volt az első pillanattól kezdve Eszti és Marci is, így hamar feloldódtam, és könnyebb volt a munka. Miután pedig én végeztem, következett egy másik lány az ügynökségről, Polett. Ő volt az első modell az Attractive-tól, akivel találkoztam, és azóta is napi szinten beszélünk. Elmondhatom, hogy igazi barátok lettünk!”

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?