5 jó tanács kezdő modelleknek Adamik Lucától

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 26.

1. Amikor kikerülsz egy nagyvárosba és elkezdesz modellkedni, könnyen beszippanthat a bulik világa. De te SOSE bulizz! Se a bőrnek, se az egészségnek, se az állóképességednek nem tesz jót, ezen kívül a modellügynökségek sem szeretik, ha a modelljeiknek olyan híre van, hogy minden este a klubokban táncolgatnak.

2. Ne költsd el a hirtelen megkeresett pénzt, mert lehet, hogy az elején jól beindulnak a munkák, aztán pár év alatt lecseng majd a karriered. Utána mit csinálsz?

3. Mindig legyen B terved. Az iskolát és a tanulást sose hanyagold el a modellkedés mellett. A kliensek is megérzik, ha egy lány intelligens is a szépsége mellett – pluszpont!

4. Maradj mindig alázatos. Bármilyen sikereket érsz el, sose felejtsd el, honnan jöttél.

5. Ne vidd túlzásba a cicomázást a castingokra. Ne sminkelj, maximum egy kis korrektor és szempillaspirál, ne hordj ékszereket és mintás ruhákat. A kliensek úgyis megkérik, ha már bent vagy, hogy mosd le az arcod, ha látják rajtad a festéket. Fő az egyszerűség!

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?