Az amerikai Vogue új kedvence: Axente Vanessa!

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 24.

Bár Axente Vanessa már korábban is többször szerepelt az amerikai Vogue divatanyagaiban, a szeptemberi topmodelles címlap óta egyszerűen nem tudják nélkülözni! Képzeld, az októberi dupla divatanyag után most újra nyolc oldalon pózol egyedüli modellként a világ legfontosabb magazinjában! Sőt, a csíkos sorozat mellett a Vogue által idén legkiemelkedőbbnek szavazott fiatal amerikai tervezőket bemutató anyagban is szerepel! Szupermodellünk megállíthatatlan! Vanessa most újabb sikereiről mesél neked:

„Ismét Grace Coddingtonnal, az amerikai Vogue vezető divatszerkesztőjével dolgozhattam, akit nagyon szeretek, mert egy eszméletlenül cuki nő! A fodrász Anthony Turner volt, akit a Chanel kampányaim során ismertem meg, szóval jó kis csapat verődött össze! Karim Sadlival egyébként is mindig maga a nyugalom a fotózás!”

„A második novemberi divatanyagom a CFDA (Council of Fashion Designers of America) és a Vogue Fashion Found közös tehetségkutató programjának idei finalistáival készült. Mindegyik designer egy-egy modellel pózol, én a Simon Miller márka tervezőpárosával, Daniel Corrigannel és Jake Sargenttel. Norman Jean Roy fotóssal eddig még nem dolgoztam együtt, de nagyon hangulatos volt az egész, végig bömbölt a zene!”

Ugye milyen példátlan sikereket halmoz szépségünk? Neked melyik a kedvenc Vogue fotósorozatod Vanessával?

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?