Hogyan lehet belőled is modell? 2. rész – Az első találkozó

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 23.

A jelentkezési lap kitöltésében már segítettünk, és ha elküldted, már biztos választ is kaptál tőlünk. Ha pozitív a visszajelzés, az azt jelenti, hogy hamarosan személyesen is megismerkedünk! Rengeteg jelentkező közül válogatjuk ki a legjobbakat, úgyhogy ez már egy nagyon biztató jel! Most megtudhatod, hogyan zajlik az első találkozás irodánkban.

Ilyenkor sem a portfólióra vagyunk kíváncsiak, inkább arra, hogy az adott lány megjelenése és személyisége mennyire vesz le minket a lábunkról! Az irodánkban, előre megbeszélt időpontban beszélgetünk egy kicsit a jelentkezővel és szüleivel, hogy jobban megismerjük egymást, utána lövünk pár képet is.

Mire jó odafigyelni egy ilyen találkozón, hogyan lehet felkészülni rá? Íme:

– A legeslegfontosabb, hogy ahogy a beküldött képeken, élőben is smink nélkül szeretnénk látni mindenkit. Ha valaki sminkben jön, a szempillaspirálon kívül mindent lemosatunk, úgyhogy erre felesleges pocsékolni az időt. Az első dolgunk, hogy megnézzük, milyen állapotban van az arcbőr, így jelen esetben a kevesebb több!

– A legjobb, ha frissen mosott hajjal érkeznek a lányok, nincs szükség hajformázókra, elég átfésülni és maximum egy kis hajfényt dobni rá. A fotóknál fel fogjuk fogni, összekócoljuk vagy átdobjuk az egész hajat az egyik oldalra, ezért felesleges bejelentkezni előtte a fodrászhoz.

-A modellek legfontosabb tulajdonsága, hogy jól alakíthatóak, ezért  nem arra vagyunk kíváncsiak, ki mennyire trendi! Ruhákat tekintve is legjobb a letisztultságra törekedni, elég felkapni egy testhezálló farmert egy elegánsabb felsővel és magassarkúval. Az élénk színeket, a feliratokat, strasszokat, flittereket és az óriási ékszereket célszerű kerülni. Egy állásinterjúra ugye te se öltözöl túl? Bizony, az soha nem egyenlő a divatossággal!

– Ha nagyon megtetszik nekünk egy jelentkező, meg fogjuk kérni, hogy öltözzön át bikinibe, szóval érdemes előre gondolni a szőrtelenítése. Így is csinálunk pár képet, hogy élőben is lássuk, milyen a testalkat, csontozat, izomfelépítés. Ezek mind nagyon fontosak a modellkedéshez!

A képek után megbeszéljük a terveket a jövőre nézve, ha beleszeretünk egy lányba, akkor hamarosan indulhat is a munka! Kezdetben tesztfotózásokkal, amikről folyamatosan olvashatsz majd a blogon. Sőt, az is lehet, hogy egyszer saját magadat látod majd viszont!

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?