New York legmenőbb modell rejtekhelye

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 22.

Igyekszünk a dolgos hétköznapok mellett azt is bemutatni, milyen az amikor a modellek pihenhetnek, így te is jobban beleshetsz életükbe. Hajdu Niki ezért mesél most New Yorkból egy modelleknek kialakított csúcsszuper helyről, ahol a lányok pihenhetnek, szórakozhatnak és még a divatszakma krémjébe is belefuthatnak egy castingra rohangálós nap után!

„New Yorkban a Union Square-en található Coffee Shop nevű étterem eldugott kis “pincéjében” leltem rá a Model Loungra. Minket, modelleket bármikor szívesen látnak itt!” 

„Találhatsz ingyen vizet, nassolni valót, töltheted a telefonodat, kérhetsz egy 10 perces hátmasszázst, vagy éppen csak pihenhetsz, beszélgethetsz a többiekkel. Múltkor éppen Joan Smalls-t csodálhattam meg itt, hiszen szupermodellek által is szívesen látogatott hely ez. Bizonyos alkalmakkor, mint pl. a fashion week, rengeteg előadást tartanak casting directorok és híres modellek is. Tanácsokkal látnak el minket, sőt ajándékokat is kapunk. Nyaranta pedig rooftop brunch-okat szerveznek a tetőre, medencével és sok játékkal. Nagyon jó kikapcsolódás!”

„De a legjobb dolog az egészben a Model Lounge kártya, amivel kedvezményeket kaphatsz olyan boltokban, mint pl. a New Balance, Bliss Spa, Diesel,  Helmut Lang, Juice Press, Dr Martens, Theory és még sok-sok más szuper helyen. Ezt a kalapot is a kártyával vásároltam a Theory egyik üzletében!”

 Ugye milyen pazar ötlet ez a hely?

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?