Axente Benedetta büszkesége

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 21.

Képzeld, az amerikai Vogue nemrég a divatipar egyik leggyönyörűbb családjaként emlegette az Axente familyt! Ezzel mélységesen egyetértünk, hiszen a legidősebb nővér, Benedetta is öt éve modellkedik nálunk töretlen sikerrel. Legutóbb például Kínában és Törökországban járt, ahol bővítette többek közt magazinjai listáját is, de arról is beszámoltunk már, hogy New York-i kiruccanása alatt az egyik legmenőbb ügynökség csapott le rá! Beni most arról a munkájáról mesél, amire eddig a legbüszkébb. Annyit elárulunk, hogy egy címlapsztoriról van szó, ami pont két éve jött ki. Nézd csak!

„Imádom a magazin fotózásokat, valahogy ez mindig is közelebb állt hozzám, mint a divatbemutatók. 2012-ben járunk, Malajziában. Életem leghosszabb hónapjait ott töltöttem, így sokat is dolgoztam. Eleinte divatanyagokat csináltam, de aztán, amikor az ottani Female magazinnak egy fotózásán voltam, közölték velem, hogy: ‘Nagyon tetszel nekünk és szeretnénk, ha te lennél a következő számunk címlapján!’ Annyira boldog voltam, hogy majd kiugrottam a bőrömből, még most is kiráz a hideg tőle! Nagyon büszke vagyok erre!

A megjelent címlap mellett ez a három kép volt még esélyes akkor:


A fotózás pedig ilyen szuper hangulatban telt:

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?