Így készült az Aréna Plaza legújabb reklámja

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 20.

Victoriánk pályája lassabban, sőt nehezebben indult, mivel egy rossz ügynökségnél kezdett modellkedni, ahol sem figyelmet, sem munkát nem kapott eleget. Ennek köszönhetően idén már 19 évesen került a szárnyunk alá. Mivel ez nálunk a felső korhatárt súrolja, most közös erőbedobással és odafigyeléssel, majdnem utolsó pillanatban mindent bevetve igyekszünk a csúcsra juttatni. Nem is csoda, hogy állandóan mozgásban van: görög magazin és kampányszereplései után éppen Barabás ‘Borsó’ Henivel hódítja meg Ausztráliát! Ráadásul rövid itthon tartózkodása alatt bezsebelte az Aréna Pláza őszi kampányfilmjét is, amelyet a Recordline Production készített!

Így érezte magát szőke bombázónk a forgatáson:

„Eddig szinte elképzelhetetlennek tartottam, hogy egy-egy filmforgatás akar évekig is eltarthat, de most én is ízelítőt kaptam belőle hogy miért is! Budapesten, egy nagyon szép apartmanban forgattunk, és a kétféle 30 másodperces reklámfilmet több, mint 10 óráig vettük fel. A stábtagok rendkívül kedvesek voltak, így könnyen ment a munka.”

 

„Az egyik reklámfilm a H&M Home-mal, a másik a Zarával reklámozza az Aréna Plázát, ezért minden mozzanatot többször fel kellett venni. A felvételek között a stábnak vissza kellett állítani a díszletet, hogy fel tudjuk venni a másik üzlet termékeit, ruháit is. A munka minden pillanatát élveztem, kihívás jelentett, hogy a modellkedés mellett egy kis színészkedésre is szükség volt!”

[youtube J0TYX9Zz8sY nolink]

A pláza egyébként nem idegen tőlünk, hiszen ügynökségünk több modellje, például Barbie, Berta, Éva, Ida és Noémi is szerepelt már az Aréna reklámjaiban! Most már te is mindig tudni fogod, hogy kik ezek az óriási mosolyú lányok a tévében és az óriásplakátokon!

Címkék:
  1. Laura
    on

    Sziasztok!

    Megkérdezhetem, hogy a hirdetésben szereplő virágos midi szoknya hol kapható? Már mindenhol kerestem, de nem találom. Köszönöm! 🙂

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?