Modell anyukák: terhesség után is bombaformában

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 19.

Bizony a modellek is hús-vér emberek, különlegesen izgalmas munkájuk mellett ugyanúgy élik privát életüket, mint bárki más, itthon és külföldön is. A mai posztban olyan modelleket mutatunk be, akik az élet legnagyobb csodáját, az anyaságot élik át.

És képzeld, az Attractive-nál három anyuka is modellkedik: Adrienn, Éva és Réka! Ismerd meg most gyerkőceiket is!

Dencsi Adriennt láthattad már a Jitrois és az F&F kampányaiban, a Lancome beauty videóiban és a londoni divathetek állandó résztvevőjeként is. Adrienn a legújabb modell anyuka családunkban, alig egy hónapja született meg Londonban kislánya, Lídia Léda. Ugye milyen szépek együtt?

Dobár Éva szülés utáni bomba alakjáról már meséltünk új Amnesia kampánya kapcsán. Olimpikon úszónőnk számos kampánya mellett a milánói divathetet is meghódította már, de mosolygott rád a Cosmopolitanből is. Kisfia, Milán már fél éves, és nézd csak, hogy ragyognak a boldogságtól!

Ebergényi Réka, Magyarország egyik legismertebb topmodellje sem sokat pihent kislánya, Mara születése óta. Legutóbb például egy luxus vitorláson pózolt bikiniben. Ha nem ismernénk, meg sem mondanánk, hogy már két éve anyuka! 

Persze nem csak nálunk érnek el sikereket anyukává érett modellek. Képzeld, egyre több topmodell kerül Vogue címlapra várandósan, majd bájos csöppségével pózolva! Sőt, Arizona Muse, akit Vanessa mellett láthattál az amerikai Vogue címlapján csak kisfia, Nikko születése után futott be.
Olyan híres modellek, mint a tökéletes testű Gisele Bündchen vagy Natalia Vodianova pedig már több gyerekes anyuka! Hihetetlen, igaz? Chritsty Turlington, Mariacarla Boscono és Doutzen Kroes például családi fotókból csinált nagy kampányokat a lurkókkal!

Nézd csak:

Natasha Poly és Aleksandra


Natalia Vodianova, Lucas Alexander, Nova és Viktor

Gisele Bündchen és Vivian

Arizona Muse és Nikko

Christy Turlington, Grace és Finn

Mariacarla Boscono és Marialucas

Doutzen Kroes és Phyllon Joy Gorré

Miranda Kerr és Flynn Christopher Blanchard Copeland

Kate Moss és Lila Grace

Sasha Pivovarova és Mia Isis

Milyen csodás géneket örököltek ezek a babák!

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?