Bemutatjuk legújabb modellünket!

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 16.

Újabb örömhírünk van! Képzeld, ismét egy fantasztikus lánnyal, Jennyvel bővült az Attractive csapata. Őt Peti stylist asszisztense, Elliot Parker fedezte fel Vác felé vonatozva, és mikor először bejött hozzánk, már láttuk magunk előtt a legnagyobb divatházak kifutóján!

„Nagyon izgultam az első fotózásom előtt. Azonban Gabi, a sminkes kedvességének, Dávid, a fotós odafigyelésének és Virág jó tanácsainak hála hamar feloldódtam, és végül nagyon jó, családias hangulatban telt a munka. Élmény volt ez a nap!” – mesélte Jenny élete első tesztfotózásáról. 

Erre egyébként egy szombat reggelen került sor Ajkai Dávid fotós barátunkkal, akinek annyira megtetszett újoncunk karaktere, hogy alig akarta abbahagyni a munkát a stúdióban. Ő így emlékszik vissza a végén pár parókásra vadult fotózásra:

„Szuper volt! Szeretem, amikor kezdő modellekkel úgy tudok dolgozni, hogy fél szavakból is megértjük egymást. Emellett nem volt nehéz dolgom, mert Jenny már önmagában gyönyörű, így nem okozott nehézséget a fotózás során a különböző szögek keresgélése!”

Legújabb modellünk egy alaposan kikísérletezett vizes hatású, natúr sminket kapott Gönczy Gabriellától, a rajta látható ruhák pedig mind-mind a H&M Showroomból vannak. Micsoda szofisztikált szépségre bukkantunk! Neked melyik a kedvenc fotód Jennyről?

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?