Topmodellek tiltólistája

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 15.

Avagy mi az, amit soha ne csinálj, ha sikeres akarsz lenni:

– Pontatlanság: A legilletlenebb dolog elkésni, mert ezzel azt üzened, hogy nem tiszteled azoknak az idejét, akik veled és érted dolgoznak. Ugye te is utálod, ha megváratnak?

– Beképzeltség: Sosem szabad átesni a ló túloldalára, ne felejtsd el honnan jöttél! Hamar negatív kép alakul ki rólad másokban, ha a siker miatt mindig két méterrel a föld felett jársz.

– Drasztikus stílusváltás: Egy modell életében akár a hajszínváltoztatás is rengeteg dolgon változtat, szóval ne cselekedj meggondolatlanul, a bookered beleegyezése nélkül! Fő a természetesség!

– Féktelen bulizás. Hajnalig bulizás, túl sok koktél, cigi vagy esetleg még rosszabb? Ezek a dolgok nem férnek bele egy modell életébe, mivel mindig kipihentnek és energikusnak kell lenned, a számtalan káros mellékhatásról nem is beszélve!

– Rossz kapcsolatok: Mint ahogy minden munkahelyen, a modellkedésnél is rengeteget számít a lelki állapotod, ezért igyekezz olyan emberekkel körülvenni magad, akik 100%-osan támogatnak abban, amit szeretsz csinálni!

– Iskola elhanyagolása: Lehetsz sikeres a modellkedésben, az iskola akkor is az első helyen áll. Nem titok, hogy nyugdíjas modellek nem léteznek, tehát legyenek más karriercéljaid is, és gondolj a jövődre!

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?