Tokiói modellkalandok

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 10.

Dorina vagyok és idén májusban volt szerencsém kijutni Japánba: két hónapot Tokióban töltöttem. Rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam, most erről mesélek neked! 

Tokió óriási város, kicsit fel kellett nőnöm, megkomolyodnom, hogy boldoguljak egyedül, de mindenki, akivel találkoztam nagyon segítőkész volt. Szerencsém volt az ügynökségemmel, hiszen nagyon megbízhatóak voltak és mindenben segítettek. A modellekkel pedig, akikkel laktam, nagyon szoros barátságba kerültem.  Amikor csak szabadidőnk volt, kirándultunk Tokión belül, próbáltunk minél többet megismerni az óriási városból. Olyan érdekes helyeken jártam, mint Asakusa, a Takao-san, vagy az apartmanunkhoz közel lévő Shibuya kereszteződés.

 A két hónap alatt végig nagyon elfoglalt voltam: már aznap, hogy leszálltam a repülőről, egyből vittek castingokra. Sokszor teljesen kimerültem, de megérte. Sok fotózásom volt, a munkáim nagy része magazinokból és katalógusokból állt, így rengeteg új képpel és tapasztalattal jöttem haza.

Egy modell apartmanban laktam, Tokió belvárosában 3 másik lánnyal: egy hollanddal, egy ausztrállal és egy franciával. Nagyon jóban lettünk, és rengeteget tanultam tőlük.  Azóta is tartjuk a kapcsolatot, remélem még valamikor viszont látom őket. A szívem egy részét Tokióba hagytam, sohasem felejtem el, mennyi mindenen mentem keresztül, és ha csak lesz rá lehetőségem, mindenképpen szeretnék egy nap visszamenni!

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?