Topmodellek szépséghibával

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 8.

Ma olyan szupermodelleket mutatunk, akik közel sem tökéletes szépségük miatt lettek sikeresek. A bejegyzés tíz szereplőjét sokat csúfolták az iskolában, de ők ebből erőt merítve kiálltak a nagyvilág elé. Az, hogy valaki nem éppen klasszikus szépség, nem jelenti azt, hogy nem gyönyörű! A divatszakmában ráadásul imádják a különleges karaktereket, ezért is van az, hogy ezeket a lányokat mára már világszerte ismerik:

Guinevere Van Seenus

Ennek az arcszerkezetnek nincs párja a világon. Többek közt Steven Meisel, az egyik leghíresebb divatfotós múzsája, akivel a ’90-es évek óta szüntelenül együtt dolgozik például Calvin Klein, Prada, vagy a Vogue magazin képein. Egy igazi jelenség, egy igazi divatikon!

Kristen és Lily McMenamy

Első ránézésre nem is gondolnád, hogy a divatipar egyik legnagyobb ikonja és egyik legjobban keresett modellje vannak a képen, igaz? Talán a legkülönlegesebb anya-lánya modellpáros, akiket valaha látni fogunk. A 47 éves anyuka az első férfias vonású, úgynevezett androgün modellek közé tartozik, és a ’80-as évek óta a Chanel, Balenciaga, Givenchy, Louis Vuitton, Versace és természetesen a Vogue favoritja. A lánya, Lily pedig még csak 16 éves, de máris Marc Jacobs kampányában landolt, de két éve a legmenőbb divatbemutatók állandó szereplője is.

Julia Nobis

Nem övé a világ legpiszébb orra, ráadásul fiús vonásai vannak, de mégis a 17. legkeresettebb modell a világon, csak a Dior kampányában másodjára szerepel idén. Hatszoros Vogue címlaplány, kell ennél több?

Amanda Murphy

Ha elmenne melletted, nem az lenne az első reakciód, hogy ez a lány milyen gyönyörű, ugye? Pedig a 18. helyen áll a legjobb 50 modell közt! Prada, Céline, Hugo Boss és Salvatore Ferragamo arca, Axente Vanessánkkal is láthattad már az amerikai és az olasz Vogue-ban! Ha besétálsz a H&M-be, vagy Zarába, egyből kiszúrod majd a képeken! 

Lindsey Wixson

Szívecske száj, kerek arc és fogrés? Ez a kombináció bizony nem mindennap jön szembe veled az utcán. Nem véletlenül lett Lindsey Karl Lagerfeld és Donatella Versace kedvence. Bizony, a 20. leghíresebb modell a világon.

Hanne Gaby Odiele

Magas homlok és egyedi arccsontozat. 2009 óta Alexander Wang, Balenciaga, Missoni, Moschino és Mulberry kampányait zsebeli be sorra a különleges lány és a legnagyobb magazinok címlapján is rendszeresen visszaköszön.   

Daphne Groeneveld

Pici arc és szemek plusz óriási ajkak = Dior és Givenchy is imádja! A nem mindennapi holland szépség a 24. helyen szerepel a topmodellek 50-es listáján, köszönheti ezt számos beauty kampányának és Vogue címlapjának. 

Ondria Hardin

Egy percig sem fog zavarni, hogy eláll a füled, ha megtudod, hogy Ondria már 15 évesen a Chanel kampányarca volt! Azóta Prada, Marc Jacobs és Yves Saint Laurent reklámjaiban, plusz az összes menő kifutón és magazinban is rendszeresen megfordul! 

Irina Kravchenko

Prada és Valentino vörös kis manója. Két év alatt nyolc Vogue anyaggal és két címlappal büszkélkedhet, egyszerűen mindenki őt akarja!

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?