Pózolás és csillogás: egy igazi dívás fotózás kulisszái

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 7.

Nikolett vagyok és nemrég kezdtem el modellkedni az Attractive-nál. Az első utamon vagyok itt Kuala Lumpurban, ami nagyon szuperül telik: leginkább show-kat csináltam eddig, de most szeretnék neked beszámolni a második malajziai magazinfotózásomról!

Nagyon izgatott voltam, hisz a Malaysian Women’s Weekly magazinnak volt fotózásom. Előtte persze korán lefeküdtem aludni, mert ilyenkor nagyon frissnek és energikusnak kell lenni. Ez nagyon fontos! Reggel 9 órára mentem a Studio 20 Twelve-be, ez itt van nem messze Kuala Lumpurtól. Mikor odaértem kávéval, teával fogadtak, nagyon örültem, és már akkor éreztem, hogy egy csudi jó napnak nézek elébe. Aztán gyorsan elkezdték csinálni a sminkem és a hajam, a végeredmény pedig szuper lett! Szinte magamra se ismertem, annyira profik kezében voltam!

A fodrász, Chan Vi Vll és én nagyon jól kijöttünk egymással, jól esett, amikor azt mondta a fotózás végén: „Nagyon jó munka volt Niki, köszönöm!” Nem maradhatott el a közös selfie sem, nézd csak!

Csodás ruhák, csodás ékszerek,cipők, csodás hangulat, csodás emberek. Kell ennél több? Nem hiszem! Ilyenkor csodaországban érzem magam… A fotóssal azonnal megtaláltuk a közös hangot, de persze nem felejthetem ki az én nagyon kedves stylistomat sem, Sabrinát, akivel szintén sokat beszélgettem a fotózás alatt! Szinte már olyan volt, mintha ezer éve ismertük volna egymást. Íme a mi kis közös fotóink, ugye milyen cuki?

A fotózás végén (mivel hamar végeztünk) volt időnk kicsit hülyéskedni és még többet beszélgetni, ismerkedni. Örültem, mivel egy tökéletes, jól összeszedett csapattal dolgozhattam együtt. Nem hittem volna, hogy ilyen nagyszerű napom lesz, sőőt … soha nem fogom elfelejteni!

Ez a nap számomra egy hihetetlen ajándék volt! Amikor csak rólad szól az egész és a rengeteg mosolygás, csillogás, ruhák, smink, haj igazítás, pózolás… Gyorsan átöltözni, aztán megint átöltözni és még sorolhatnám. Ilyen ez, de én mindig élvezem, számomra ez egy igazi kikapcsolódás! Az ilyen napok mindig feltöltenek energiával. Már alig várom, hogy megmutassam neked a végeredményt!

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?