Axente Vanessa duplán az amerikai Vogue-ban

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 6.

Axente Vanessát a legnagyobb márkák kampánya mellett már háromszor láthattad az amerikai Vogue oldalain, ezek közül ráadásul egyik címlap volt! Nem tudjuk elégszer leírni, mekkora elismerés ez egy modell számára, főleg, hogy magyar modell még sosem részesült ilyenben! És most itt a negyedik is…

Érdekel, hogy milyen a Trónok harca sztárjával a világ legmenőbb magazinjának fotózni Belgiumban? Vani már meséli is!

„Azt hiszem, életem legjobb munkája volt! Belgiumban fotóztunk egy belsőépítész négy emeletes házában, a második napon pedig Antwerpen több részén, pl. raktárban, kávézóban és az utcán is. Mario Testinóval most először dolgoztam úgy, hogy én voltam az egyedüli modell. Soha nem nevettem annyit, mint akkor… fantasztikus személyiség! Végig zene szólt, teljesen feloldódtam! Partnerem ezúttal a Trónok harca sztárja, Michiel Huisman volt (ő játssza Daario Naharis-t), aki nagyon közvetlen, a családja is végig ott volt vele.”

Na de itt még nincs vége a történetnek! Képzeld, a magazin főszerkesztője, Anna Wintour sem tud betelni a mi Vanessánk szépségével, ezért megjelent még egy divatanyaga az októberi számban! Ezt még egy forró júliusi délután fotózták New Jersey-ben, és a világ legfelkapottabb fiatal tervezőinek ruháit bemutatva láthatod Vanit a jelenlegi Prada-lány oldalán. 

Nehéz eldönteni melyik kép tetszik a legjobban, ugye?

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?