Modellkörút Törökországban

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 4.

Tímea alig egy éve kezdett modellkedni nálunk, de egy-két hónap alatt pikk-pakk felkészült, majd tapasztalatot szerzett magazinokkal is. Alig vártuk, hogy vége legyen a sulinak és elküldhessük első modell útjára, ami Törökországba vezetett. Képzeld, annyira jól sikerült az utazás, hogy az eredetileg 2 hónap helyett 3-at töltött kint! Most Timi mesél neked török élményeiről, csodás képekkel!

„Ez volt az első utazásom modellként. Nagyon örültem, hogy Törökországba küldtek, mert mindig is vonzott a kultúrájuk. Először kicsit féltem, hogy 17 évesen 2 hónapig egyedül leszek 2000 km-re a szeretteimtől, de végül nagyon boldog voltam és szinte alig akartam hazajönni! Új barátokat szereztem, olyan helyeken jártam, amikről sose gondoltam volna, hogy eljutok.”

„Sokat fejlődött az angoltudásom is, és nagyon sok szép képpel jöttem haza. Rengeteget segített ez az utazás, nagyon sok tapasztalatot szereztem, amit tudok hasznosítani mind a modellkedésben, mind pedig a hétköznapokban.”

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?