Hajdu Niki büszkesége

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 4.

Képzeld, munkájának elismeréséül Nikinek nemrégiben létrehoztak egy profilt a legmenőbb, modellekkel foglalkozó divatoldalon, a Models.com-on! Meg is kérdeztük gyorsan, hogy számos fotózása közül melyikre a legbüszkébb eddig: 

 „Mindenképpen az ausztrál Vogue-nak készült beauty-anyagomra vagyok a legbüszkébb. Mielőtt kiutaztam, már tudtam, hogy van egy ilyen lehetőségem, és ahogy megérkeztem Sydneybe, a fotós Steven Chee megnézett és meg is erősítette, hogy enyém a munka. A fotózás jó hangulatban telt a stúdióban, utána a stábbal vietnámi kaját rendeltünk és együtt ettük meg. Az is kiderült, hogy Richard Kavanagh fodrász tud pár szót magyarul, persze csak káromkodni! Azért vagyok erre a legbüszkébb, mert nagyon régóta álmodoztam arról, hogy a Vogue-ban szerepeljek. Óriási öröm, hogy ezt is elértem! Ráadásul azóta még a török Vogue-ban is megjelentek a kedvenc képeim!”

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?