Koppintsd le Axente Vanessa New York-i frizuráit!

Forrás: Modellügynökség | 2014 szeptember 28.

Vanessánk ismét csodásan szerepelt a New York-i divathéten. Képzeld, Altuzarra show-ján ő vonult be elsőként, és Michael Kors kifutóján is pompázott! Hat divatbemutató, hat különböző frizura! Kicsit súgott nekünk, amíg mi kutattunk, hogy pontosan hogyan is készültek a hajak a színfalak mögött. Ha van kedved, te is megcsinálhatod magyar szupermodellünk frizuráit otthon. Nézd csak!

Altuzarra:

A romantikus kollekcióhoz Odile Gilbert szív alakú kontyot formázott régimódian, a jó öreg hajhálóval. Vanessa tarkójánál lófarokba fogta a haját, amiből kivett egy tincset és körbetekerte rajta a guminál. Rögzítette a hajhálót, és addig görgette fel a copfot, amíg nem volt mit tovább görgetni. Megtűzte, majd a copf két szélét kihúzta a szív formára, végül Kérastase Laque Noire hajlakkal fixálta.

Diane Von Fürstenberg:

Az inspiráció Brigitte Bardot volt. Orlando Pita póthaj helyett inkább tömeget adott a hajnak, ezért a hajcsavaróktól megszabadulva a BioSilk hajtőemelőjét körkefével szárította hullámosra, majd a márka száraz samponját masszírozta a hajtövekbe.

Donna Karan:

Eugene Souleiman eredetileg ecsetet akart formázni rengeteg póthajjal, de a végeredményt még maga se tudta, minek nevezze el. Szerintünk leginkább kötélre hasonlít és mint látod, ez több emberes munka! Középen válaszd el a hajad, nyakadnál szorosan fogd össze és oszd négy részletre, addig csavargassátok, amíg össze nem áll ez a nem mindennapi fonat! Wella Stay Styled hajlakkal rögzítsd az egészet, a kiálló hajszálakhoz pedig fújj egy kicsit valamelyik ecsetedre és azzal simítsd le őket!

Michael Kors:

Mintha szélviharba kerültél volna! Orlando Pita ezt a rengeteg rétegből álló, kócos textúrát úgy érte el, hogy a meglévő nagy fonatból kihúzott némi hajat, hajsütővassal besütötte, majd lazán visszafonta néhol. A használt termék: Osis Dust mattító por a Schwarzkopftól. Az arcodnál hagyj elől két tincset, amit szintén sütővassal formázz.

És hogy melyik volt Vanessa kevence?

„A Diane Von Fürstenberg-frizura volt az egyik kedvencem, mert laza és nőies volt. Hozzám a természetes dolgok állnak közel, mégis nagyon tetszett Donna Karan hajfonata, ami annyira érdekes volt, hogy nem is tudtam mihez hasonlítani hirtelen!”

Neked melyik tetszik a legjobban?

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?