Casting Skype-on? Miért ne?!

Forrás: Modellügynökség | 2014 szeptember 27.

Nem titok, hogy ügynökségünk főleg külföldre dolgozik, kezdőknél pedig első lépés mindig Ázsia. A lányok különböző országokat képviselő ügynökök castingján vesznek részt, így tudnak eljutni a világ legszebb helyeire.
Egyik gyönyörű modellünk, Eneh most megosztja veled kivételes első castingjának és az azt követő sikereinek sztoriját…

„Első castingom rendhagyó módon Skype-on keresztül zajlott, méghozzá Szingapúrral. Az időeltolódás miatt nehéz volt összeegyeztetni, de végül nagyon jól sikerült. Frissen mosott hajjal és csinos ruciban ültem a gép előtt, bemutatkoztam, utána megkértek, hogy forduljak oldalra, mutassam meg a profilomat is és mosolyogjak egyet. Elég könnyen ment! Mivel előtte már Petitől kaptak rólam polaroid fotókat, tudták mivel állnak szemben, ez a casting azért kellett, hogy megbizonyosodjanak róla, tényleg akarnak-e.

Képzeld, a casting olyan jól sikerült, hogy egy hónapra rá már repülhettem is ki Szingapúrba! Életem első, két hónapos külföldi útján sokat dolgoztam kint: Zalora címlap, L’Officiel divatanyagok, Jaspal kampány és Anna Sui show – többek közt ezekkel jöttem haza.

Sokat tanultam kint, és sok jó képpel bővült a modellkönyvem is, ami kezdőként nagyon fontos.

Sokan azt hiszik, hogy ez egy könnyű világ, és nem kell semmit csinálni, csak “szépnek lenni”. Ez nagyon nem így van, és ezt kint tanultam meg! Szinte csak magadra számíthatsz, és van, hogy órákat kell sorban állni egy castingon. Ilyenkor ülsz és vársz, mert ha megkapsz például egy show-t, utána több esélyed lesz új munkákra. Az utazás után felnőttnek éreztem magam: megváltoztatott, de jó szempontból!”

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?