Kik a modellek példaképei?

Forrás: Modellügynökség | 2014 szeptember 26.

Ugye neked is vannak példaképeid? Általában minden ember felnéz valakire az életében elért tettei és sikerei alapján, legyen az érdeklődési körön, szakmán belül, vagy kívül. Erről kérdeztünk meg most hat gyönyörű Attractive-modellt:

Axente Vanessa:  „A divatszakmából két ikonra is példaképként tekintek, ők Gisele Bündchen és Linda Evangelista. Gisele-t több évtizedes karrierje mellett azért is szeretem, mert szuper anyuka és még a jótékonykodásra is jut ideje.”

Barabás Henriett: „Daria Webowy a legnagyobb példaképem, mégpedig azért, mert annak ellenére, hogy mindene megvolt, elég lassan indult be a karrierre, végül mégis ikon lett belőle. Arról nem is beszélve, hogy imádom az arcát! Ő is szeret a természetben lenni és rengeteget sportol, ami pedig a legfontosabb: intelligens és soha nincsen botrány körülötte.”

Hajdu Niki: „Az én példaképem édesanyám, mert egy csodálatos és jófej nő. Kőkemény munkával teremti és teremtette elő mindig is, amire csak szükségünk volt, nagyon tisztelem és szeretem. Még jobb érzés, hogy most már én is tudom őket támogatni!”

Alisa: „Nehéz kérdés, hogy ki a példaképem, mert utazásaim során rengeteg értékes emberrel találkoztam, akik motiváltak, erőt adtak és inspiráltak. A legnagyobb példaképem mégis anyukám, aki számomra a legjobb példa arra, hogy kitartó munkával bármit el lehet érni. Ő az, aki soha nem elég fáradt, hogy meghallgasson, és aki mellettem áll akármilyen buta ötletet találok ki. Remélem, én is ilyen anyuka leszek a jövőben!

Nikolett: „Példaképemnek leginkább Adriana Lima, brazil szupermodellt mondanám! Egyrészt azért, mert 33 éves kora ellenére az alakja és ő maga is gyönyörű, szép és különleges! Minden álmom ugyanezen az úton elhelyezkedni és a lehető legjobb kampányokat megkapni! Imádom, nagyszerű nő!”

Sirah: „Modellek közül Candice Swanepoel a példaképem, mert ő inspirált az egészséges életmódra, bomba alakja van!  A legnagyobb példaképem pedig Candice Wiggins a teljesítményei miatt. Ő a legjobb női kosaras a világon, mindig is csodáltam!”

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?