Így készülnek a casting videók

Forrás: Modellügynökség | 2014 szeptember 24.

Most beleshetsz a kulisszák mögé, mert megmutatjuk neked, hogyan is készülnek a fontos casting videók a lányokról!

Bizonyos időközönként, attól függően, hogy a modellek éppen mikor pottyannak le a repülőgépekről, tartunk egy-egy casting video napot. Ekkor Orsi vezénylésével, egy napon 3-4 csajszit is lencsevégre kap jó barátunk, Bémer Miki. A felvétel során a modellek, különböző bombacuccban bemutatkoznak, pózolnak, kifutóznak, színészkednek, bohóckodnak.

Azért szoktunk legalább negyedévente újabb felvételeket készíteni, hogy lássuk a lányok mennyit fejlődtek, változtak, és persze az ügyfelek felé is mindig friss anyagot kell prezentálnunk. És itt jön a valódi szerepe a videónak: ezek segítségével ajánljuk ugyanis a lányokat különböző munkákra, mikor nem tudnak személyesen részt venni egy castingon, mert épp New Yorkban dolgoznak, de Barcelonából érdeklődnek irántuk.

Így történt ez a napokban is, mikor három, már profi lányról készítettünk friss anyagot. Éva az újdonsült kismama, szupercuki kisfiával érkezett a forgatásra. Néhány hónappal a szülés után újra topformában van, így itthon hamarosan láthatjátok az Amnesia kampány arcaként, már 4. alkalommal. Őt követte szőke bombázó Victoriánk, aki Athén meghódítása után készül következő nagy útjára Sydney-be, majd délután befutott Polly-kaméleon-Polipunk, aki a sikeres érettségije után gőzerővel robog tovább, remélhetőleg atom vagány magazinok oldalaira pózolni!

És végül egy kis kulisszatitok: a lányok teljesen natúr állapotukban kell, hogy szerepeljenek a videón, maximum szempillaspirál lehet rajtuk, saját ruhákban pózolnak, és Orsi vágja össze a felvételeket, valamint választja ki hozzá a megfelelő zenét!

[youtube QlQU3sbh-ng nolink]

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?