Axente Vanessa New York-i élménybeszámolója

Forrás: Modellügynökség | 2014 szeptember 22.

Alig vártam, hogy újra New Yorkban legyek, annyira hiányzott már ez a város! Ráadásul most az egész családom elkísért, és Orsi, az ügynökségem vezetője is meglátogatott. A húgom és a nővérem például még sosem járt itt, most pedig a közönség soraiból nézhettek az Anna Sui show-n és a kinti ügynökségemhez, a DNA Models-hez is benéztünk! Túl vagyok pár nagyon jó bemutatón, fotóztam és relaxálni is volt időm.

Először a Vogue és a Metropolitan Művészeti Múzeum közös eseményére voltam hivatalos, most megjelent közös könyvük (Vogue & The Metropolitan Museum of Art Costume Institute: Parties, Exhibitions, People) alkalmából. Hamish Bowles-t, a könyv egyik íróját idén nyáron ismertem meg Horvátországban, dedikáltattam is vele a könyvemet. Nagyon jól éreztem magam a Calvin Klein ruhában, amit az este viseltem, és az ott töltött pár óra alatt találkoztam Anna Wintourral, az amerikai Vogue főszerkesztőjével is. Vicces, mert aznap volt már vele egy találkozóm az irodájában, ami előtt persze nagyon izgultam. Igazán normális és rendes, valamit nagyon jól csinál, hogy mindenki ennyire tiszteli, igaz?

A divathét számomra Altuzarra bemutatójával kezdődött, és olyan jó érzés volt úgy indítani, hogy én nyithattam a show-t. A tervező Joseph Altuzarra el volt ragadtatva, mert régóta szeretett volna már látni a modellei közt, és annyira cuki volt, hogy egy gyönyörű csokor virágot is küldött nekem. Egy kártyát is mellékelt pár mondattal, ami végtelenül jól esett, mert látszott, hogy tényleg ő írta.

A második napon Diane Von Fürstenberg modellje voltam, itt végre találkoztam azokkal a modellekkel, akikkel jóban vagyok. Például Amanda Murphy, Maartje Verhoef vagy Saskia de Brauw, aki nem csak nagyon sikeres, nagyon közvetlen és cuki is. Pat McGrath és csapata készítették a sminket, ők a kedvenceim, nagyon örülök hogy újra velük dolgozhattam. Naomi Campbell is ott volt, de ő csak az utolsó percekben futott be. Szeretem DVF bemutatóit, mert nála szabad mosolyogni és nőiesen járni a kifutón.

Donna Karan csapata mindig szörnyen vicces és a casting direktorokat, akik összeválogatják a modelleket a show-kra, is imádom! Most is gyönyörű, nőies és szexi ruhákat kaptam, a fotók talán nem is adják vissza mennyire azok voltak élőben. A haj nagyon érdekes volt, és a szemekre is fektettek egy kis hangsúlyt.

Ezután részt vettem a Calvin Klein új parfümének, a Revealnek bemutató partyján is. Elég menő helyen volt, mert a World Trade Center 4. épületében voltunk a 65. emeleten. A legelképesztőbb az volt, hogy még át sincs adva az épület, így mi voltunk az elsők, akik láthatták! A csodás kilátásban apukám és a húgom is osztozott velem, nem semmi élmény volt nekik is. Kicsit beláthattak a modell hétköznapjaimba, jól esett megosztani velük életem ezen részét is. Klassz volt a zene és a hangulat, a Calvin Klein ismerős csapatával is találkoztam, még Clark Bockelmannal is, aki a partnerem a kampányokban.

 A fashion weeket végül három bemutatóval zártam, egy nap alatt:  Anna Sui, Hugo Boss és Michael Kors.

Michael Kors előtt készült rólam a Vogue emojikat utánzós  videója, amit Gordon von Steinel csinált. Ő szokta a Vogue fotózások backstage videóit is készíteni, jó volt őt is újra látni. A kedvencem mindig az, hogy a show-k előtt pár vicces mondatot írnak fel a falra, például hogy képzeld azt a kifutón, hogy a pasid mellett ülsz a kabriódban, és éppen fújja a hajadat a szél, majd a végén megköszönik, hogy ott vagyunk. Michael Korst egyébként is nagyon szeretem, mert aranyos és közvetlen.

A Hugo Boss divatbemutató ugyanott volt, mint a Calvin Klein party, csak az 54. emeleten, így beláttam egész Uptown New Yorkot! Nem hiszem, hogy ennél szebb backstage-et tudna nekem mutatni bárki is. Emellett itt az volt a legjobb, hogy végre újra találkoztam Rajzák Kingával is. A kifutó egyébként rettentő hosszú volt, szinte futva kellett mennünk! 

Anna Sui-ra az egész család jött velem és nagyon örültem, mert le is ültették őket a nézők közé. Képzeld, látták Ben Stillert is a közönségben! Pat McGrath-tal mindig szuper a hangulat, most ragasztót kent a szemekre és csillámport szórt rájuk. Jól nézett ki, de azért élvezet volt lemosni! 

Neked melyik show tetszett a legjobban?

Még több képért kövesd Vanessát Facebookon és Instagramon!

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?