Ilyen egy igazi casting

Forrás: Modellügynökség | 2014 szeptember 21.

Pár napja megígértük, hogy beszámolunk róla, hogyan zajlik egy casting az ügynökségén, úgyhogy íme!

A New York Models egyik scoutere látogatott el hozzánk: ő az, aki világszerte felelős az új arcok felkutatásáért. Ilyenkor több országot bebarangol, rengeteg ügynökség modelljeit nézi végig és kiválasztja a legjobbakat, ahogyan ez a mi Hajdu Nikinkkel is történt anno.

Bertát régóta szerették volna megismerni, rajta kívül még Dora, Dorina, Eneh, Laura, Lussy, Sirah és Tímea mutatta meg a legjobb formáját. Lussy az egyik legújabb modellünk, neki ez volt élete első castingja, ezért előtte átbeszéltük vele a koreográfiát.

Ilyenkor mindenki a legcsinibb, szűk fekete ruhájában jön, ami gyönyörűen kiemeli az alakját. Frissen mosott haj, natúr körmök és smink (max. szempillaspirál), természetesen magassarkúban – ezt a megjelenést várjuk el tőlük. Rövid, angolul zajló bemutatkozó beszélgetés után átnézik a modellek sed kártyáját és modellkönyvét, utána fotókat készítenek róluk (bikiniben is) és a catwalk, azaz kifutós járásukat is videóra veszik. Így New Yorkban a felvételeket visszanézve el tudják dönteni, ki a legmegfelelőbb számukra.

Mivel a lányok mindig fél vagy egy órával hamarabb jönnek, mint a vendégeink, van idejük átöltözni és felkészülni, hogy prezentálják magukat. Gondolhatod, hogy ilyenkor egész nap nyüzsögve ciripel az iroda!

Amíg a Törökországból visszatért Timi kilakkozta Laura körmét nude színűre, Peti új polaroid képeket lőtt Dorináról egy új melóhoz.

Az ilyen napok még jobban összekovácsolják a csapatot, és igazi barátságok is kialakulnak. Várakozás közben persze mindenki a telefonját nyomkodta, de nem is csodálkozunk, hogy hozzá van nőve a kezükhöz, hiszen mi tanítottuk nekik, hogy mindig legyenek elérhetőek.

Egyébként pedig nagyon ügyesen odatették magukat a csajok!

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?