Legújabb modellünk, Sofia első beauty-fotózása

Forrás: Modellügynökség | 2014 szeptember 16.

Sofia a www.attractive.hu oldalunkon keresztül jelentkezett hozzánk, és már akkor el voltunk ájulva a beküldött képeitől. Azóta pedig minden találkozás alkalmával egyre jobban beleszeretünk vonásaiba. Mindjárt látod is, miért!

Erdélyből érkezett hozzánk, így ki is használtuk gyorsan rövid budapesti tartózkodását: elkaptuk Mihály Zoli fotós barátunkkal egy beauty-tesztfotózásra!

Sofiánk haját Telenkó Ábel formázta a Davines tengeri sós permetével, majd Redken hajlakkal fixálta, a gyönyörű sminkeket pedig köszönjük Galambos Eszternek.

A nap végén kifaggattuk legújabb szépségünket, hogy hogyan érezte magát első beauty fotózásán: „Annak ellenére, hogy az utazás miatt kicsit fáradt voltam, izgalmas volt az egész! Nagyban megkönnyítette a munkámat, hogy jófej emberekkel voltam körülvéve. Imádtam ezt a napot!”

Extra tippként Esztertől mindent megtudhatsz Sofia sminkjeiről:

1. Natúr: „Itt Sofia bőre volt a lényeg, így csak egy leheletnyi MAC alapozót kapott, plusz az arccsontjait feltuningtoltam egy kis bronzosítóval. Engem a ’90-es évek szupermodelljeire emlékeztetett.”

2. Az ajkak kiemelése: „Itt az ’50-es évek inspiráltak, az erős rúzs mellé csak egy pici spirált raktam fel. A rúzs árnyalata: MAC Girl About Town.”

3. Szemek kiemelése: „Ezúttal a ’80-as évekbe repültünk vissza. Sofia gyönyörű zöld szemeit lilával emeltem ki, pontosabban Tom Ford 09 Violet Dusk palettájával.”

4. Füstös szemek: „Mindenki kedvence! Fekete szemceruzával és Tom Ford 10 Titanium Smoke palettájával erősítettem rá Sofia sminkjére, végül a szemzugokba csillogó arany pigmentport használtam a MAC-től.”

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?