Axente Vanessa az amerikai Vogue címlaplánya lett!

Forrás: Modellügynökség | 2014 szeptember 14.

Képzeld el, magyar modell még sosem szerepelt az amerikai Vogue címlapján! Legnagyobb büszkeségünk, Axente Vanessa már kétszer is pózolt a neves magazin oldalain, ám most a legendás szeptemberi szám címlapjáról mosolyog vissza rád! És ez bizony minden modell álma, óriási siker!


Itt arról mesél neked, milyen volt a híres Mario Testinóval és a jelenleg legmenőbb topmodellekkel együtt dolgozni…

„New Yorkban fotóztunk, nagyon jó hangulatban, a háttérben pedig Manhattan látszódik. A kihajthatós címlap minden oldalán három modell szerepel, a miénk volt az utolsó Fei Fei Sunnal és a romániai származású Andreea Diaconuval. A magazint lapozva pedig egy beauty anyagot is láthatsz velem, amit David Sims lőtt rólam Londonban. Linda Cantello töménytelen rétegnyi szempillaspirált kent fel és egy rövid szőke parókát is kaptam, ami szerintem egészen jól állt!”

„Mario Testino híres törölközős sorozatába is bekerültem a lányokkal, ezt a képet még a fotózás előtt csináltuk a videóval együtt!Megtisztelő érzés egy ilyen címlapon szerepelni, szerintem még fel sem fogtam!”

[youtube zoFD5H4-DvU nolink]

A kihajthatós címlapon balról – jobbra: Joan Smalls, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Arizona Muse, Edie Campbell, Imaan Hammam, Fei Fei Sun, én és Andreea Diaconu

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?