Berta Tajvanból jelent

Forrás: Modellügynökség | 2014 szeptember 13.

Berta vagyok, az Attractive modellje és éppen Tajpejből írok neked! Nemrég a különleges Old England hotelben fotóztam egy kampányt, már alig vártam, hogy meséljek róla! 

Tajpeibe érkezésem óta az első pillanattól fogva imádom ezt a helyet, mind ezidáig ez a város a kedvencem az összes eddigi utamat beelőzve! Szoros baráti társaságom alakult ki és életem eddigi legjobb munkáját is itt kaptam.

Az amúgy is csodálatos nyaram két legszebb napja volt ez az Old Englandben, minden olyan volt, mint a mesékben: Az éjszaka autópályán suhanó kisbusz, meleg takarók, figyelmes megrendelő. Az egy órás kanyargós út fel a hegyekbe, a felhők fölé. Az autóból kilépve arcba csapó friss hideg levegő a szmogos és párás Taipei után. A hangulatos kis csodahotel a semmi közepén, csillagok között, ahol az éjjelt töltöttük.  

A másnapi korán kelést egy igazi angol reggeli kárpótolta ropogó kandalló mellett. A fotózás helyszíne pedig az eddig látottakat is felülmúlta. Tajvan közepén, az erdők, felhők és apró elhagyatott faluk között lapul egy óriási angol villa. Hatalmas báltermekkel, lovardával, terasszal és mindennel, ami az igazi vidéki arisztokrata hangulathoz szükséges.  

Ráadásul a gyönyörű európai kisgyerekek mellett a legjobb barátommal, fogadott bátyámmal is együtt dolgozhattam! Az amúgy elképesztően hosszú nap pillanatok alatt elrepült. A 13-14 órás fotózásnak minden perce élvezet volt.

Maga a márka (NET) amolyan ázsiai H&M-ként működik itt. Széles közönség számára elérhető, mégis minőségi és elismert cég. Így az itt készült képek is letisztultak és egyszerűek, csak nagy bánatomra már sem én, sem Peter nem leszünk itt, mire a kampány megjelenik. Viszont az itteni barátaim megígérték, hogy pózolgatni fognak az utcán, boltban a plakátjainkkal. A “net” tesókkal, ahogy ők mondják. 

Szerencsés vagyok, mert a munkáim fele a szabadban volt/van és nem stúdióban. Bár legtöbbször hajnaltól estig tart, több száz outfittel, az idő mégis elrepül ezeken a napokon, és egy 24 órás alvásra sem cserélném le az amúgy fárasztó munkát!

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?