Alisa malajziai kalandjai

Forrás: Modellügynökség | 2014 szeptember 6.

Alisa 2 éve modellkedik nálunk, megjárta Párizst, Japánt és most Malajziát is. Maximalista mind a modellkedés, mind pedig az iskola terén. Idén érettségizik, utána gőzerővel robog tovább nagyobb távlatok felé! Szinte az összes itthoni magazinban láthattad már, és természetesen Kuala Lumpurból sem tért haza üres kézzel!

„Alisa vagyok és nemrég értem haza Kuala Lumpurból, ahol 2 és fél hónapot töltöttem. Rengeteg élményt és tapasztalatot szereztem, amiket soha nem fogok elfelejteni! Na, és persze szuper képek is készültek, amik csak erősíteni fogják a modellkönyvem.”

„A szállásom nagyon szép helyem volt, kb. 3 perc sétára a Petronas-ikertoronytól. Elég gyorsan megszoktam a várost, és azonnal a fashion week előkészületeibe csöppentem. Kezdteben egész napos fittingek, próbák voltak. Aztán elkezdődött a divathét: napi 4 show 5 napon keresztül! Minden bemutató rohantam, folyamatosan más smink és haj volt rajtam, az utolsó show után pedig még általában próbáltunk a következő napra.”

„De nem panaszkodhatok, mert túl vagyok közel 30 show-n, csináltam pár katalógust és megkaptam 5 magazint, köztük az ottani Cosmopolitant is! Rengeteg tehetséges emberrel találkoztam, így gyönyörű képeket kaptam ettől az úttól.”

Mivel ebben a városban nincsenek castingok, viszonylag sok szabadidőnk volt, amikor kirándulhattunk vagy csak pihenhettünk a medencénknél.

 

„Augusztusban a szobatársammal, egy szlovák lánnyal átutaztunk Langkawira, Malajzia egyik szigetére. Csak 3 napot töltöttünk ott, de olyan élményeket szereztünk, amiket soha nem fogunk elfelejteni. Nézd csak milyen álomszép helyeken jártunk!”

„Egy részem nevetett, hiszen végre láthattam a barátomat, családomat, barátaimat, de nagyobb részem sírva hagyta el Kuala Lumpurt. A szívem egy kis részét örökre ott hagytam és remélem, egy napon újra visszamehetek!”

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?