Top5 modell büszkeségünk

Forrás: Modellügynökség | 2014 szeptember 4.

Íme a büszkeségfalunk, vagyis az öt legsikeresebb modell lány, aki nálunk dolgozik.

1. Axente Vanessa

Képzeld el, hogy magyar modell ilyen sokszor még nem került Vogue címlapra, mint ő! Szám szerint kilencszer! Vanessánk két éve robbant be a Prada kifutóján, mára pedig már a világ legkeresettebb 50 modellje között van Calvin Klein, Chanel, Hugo Boss és Prada kampányaival.

[youtube iEVAoel95iU nolink]

2. Ebergényi Réka

A Giorgio Armani, Lancome, Victoria’s Secret modellje (és egyben anyuka) az Attractive-nál kezdte újult erővel az idei évet, azóta két Marie Claire címlapon szerepelt, és a Skinade márka arca lett.

[youtube 7rdUXrT3FNM nolink]

3. Adamik Luca

Lucát Romanov hercegnőnek becézzük az ügynökségnél, mert olyan királynői tartással vonul mindig, amivel a világ legnagyobb tervezőit is levette a lábáról. Az Armani, Jean Paul Gaultier, Miu Miu kifutóján és Moschino lookbookjában is láthatod, emellett pedig a MOME kiváló tanulója.

[youtube J5OLQ0m7uO8 nolink]

 

4. Barabás Henriett

Alias Borsó kisasszony, mivel a többieknél alacsonyabb, de annyira imádja a modellkedést, hogy vele reklámozott az ASOS, a New Yorker és a Topshop is. Sőt, öt Vogue divatanyaggal is büszkélkedhet már!

[youtube PgdduAnBcsk nolink]

 

 5. Hajdu Niki

Mesztegnyői szőke bombázónk első Vogue anyaga óta New Yorkban tölti idejét, de a világ minden pontján pózolt már a legmenőbb magazinok címlapján és oldalain.

[youtube s8peVOnfkPQ nolink]

 

 

Címkék:

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?