Ismerd meg a Modellügynökséget!

Forrás: Modellügynökség | 2014 szeptember 3.

Szuper izgatottak vagyunk, amiért mától elindul a Cosmopolitan és az Attractive Modellügynökség blogja, ahol mindennap beleshetsz a divatvilág kulisszatitkaiba, a modellek hétköznapjaiba, de természetesen karrier- és beautytippek is jelentkezünk majd!

A blogon keresztül megismerkedhetsz a legsikeresebb modelljeinkkel:

Adamik Luca  „Többnyire a divatszakmában megszerzett tapasztalataim alapján fogok praktikus tanácsokat írni a blogon, hogy az hasznos lehessen azoknak a lányoknak, akik modellkedni szeretnének, vagy kezdők a szakmában. Ezt azért tartom nagyon fontosnak, mert sok ember egy nagy, csillogó, könnyed munkának/életformának képzeli ezt a szakmát. Szerintem meg kell dönteni ezeket a tévhiteket, és eljuttatni az emberekhez a pozitívumok mellett azt is, hogy ez egy nehéz szakma, ahol igenis keményen meg kell dolgozni a sikerért.”

Axente Vanessa vagyok és szeretnék rávilágítani arra, hogy miről szól a modellkedés. Üzenem a Cosmo-olvasóknak, hogy merjenek önmaguk lenni, és ne más szerepét játszanak!”

Barabás Henriett „Mindig szívesen beszélek a modellkedésről, főleg arról, milyen alacsonyabb modellként is minél több sikert elérni!”

Ebergényi Réka „Jó ötletnek tartom ezt a blogot, legyen ez egy emberközeli hírcsatorna mindazoknak a fiatal kezdő vagy éppen már nagyban tevékenykedő lányoknak és persze mindenkinek, akiket egy kicsit is érdekel, hogy mit is takar ez a szakma! Minek és kinek is kell valójában megfelelni, mit nyerhet és veszíthet az ember, hol vannak az értékek és a buktatók. Ugyanakkor remek lehetőség, hogy őszinték lehessünk, beszámolhassunk egy-egy kudarcról, tanulságról vagy élményről amiből (nagyon remélem) megint csak tanulhat az ember.”

Hajdu Niki „Ez a blog pont jó lesz arra, hogy megszólítsam a vidéki lányokat, hogy higgyenek magukban, mert bármikor megtalálhatja őket a szerencse, ahogy engem is!”

 

És hogy kik vagyunk mi, az Attractive-nál?

Fehér Orsi, az ügynökség vezetője „Karrierem modellként kezdődött a ’90-es évek végén, mára pedig a világ legmenőbb ügynökségeivel dolgozom együtt. A legnagyobb öröm számomra, amikor megváltoztatjuk egy lány életét, és New York utcáin sétálva a kampányképe jön velem szembe.”

Frák Peti, nemzetközi booker „Az ügynökség nemzetközi bookereként négy éve sokszor a lányok apukája, legjobb barátja és selfie-hercege is vagyok.  Emellett stylistként is dolgozom, és imádom az Attractive-modelleket öltöztetni!”

Mádi Virág, booker: „Egy éve vagyok az Attractive bookere. Budapesten és vidéken is kutatom az új arcokat plusz a „csibéink” itthoni útját egyengetem.”

 

És ne felejtsétek: kommentben folyamatosan várjuk a véleményeteket és kérdéseiteket, amelyekre nagyon szívesen válaszolunk bármikor!

Címkék:
 1. zsámoly
  on

  Sziasztok!

  Kissé megkésve bukkantam erre az oldalra, azért remélem, megkapom a választ, ami érdekelne. 🙂
  Az imént láttam egy modell booker álláshirdetést, és erősen elgondolkodtam rajta, hogy jelentkezem, csak sajnos nem tudom, van-e esélyem pályázni egy ilyen feladatra. Grafikusnak tanulok, korábban dolgoztam már több területen is (projektmenedzsment, irodai aszissztencia, shop eladó, külföld, stb…), illetve az érdeklődési körömben minden olyan dolog szerepel, mely a művészetekhez, divathoz, új stílusokhoz, trendekhez köthető. Felismerem a szépet, leginkább a különleges, nem hétköznapi, mások számára esetleg nem annyira feltűnő karaktereket.

  A kérdés, hogy ennyi elég-e ahhoz, hogy valakiből jó booker legyen, milyen ambíció szükséges egy ilyen feladat ellátásához, illetve miből áll konkrétan egy booker feladatköre? 🙂

  A válaszaitokat kitörő lelkesedéssel és türelemmel várom, addig is a legjobbakat kívánom Nektek!

  Üdv,
  Zsófi

  • birtab
   on

   Kedves Zsófi!
   A booker feladata a karrierépítés, a szerződések rendben tartása, fotózások és castingok szervezése. Napi kapcsolatban vannak a modellekkel és az öltözködéstől kezdve a magánügyekig mindenben igyekeznek segíteni nekik. Mi sokszor pótszülőnek, nagytesónak érezzük magunkat, aki árgus szemekkel figyeli a lányokat. Ahogy a modellkedésre, erre sincsen tanfolyam, hosszú tanulási folyamat során válhat valaki sikeressé ezen a területen is. Mindenképpen próbáld meg, ha úgy érzed, hogy elég kitartó, divatorientált és rugalmas vagy, nagyon jól beszélsz angolul és jó szervezési készséged van!

 2. Lili
  on

  Sziasztok! Attól hogy egy lány modellkedik ugye nem kell meg válnia a stilúsátol úgy öltözködik ahogy akar vagy meg van szabva ?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?