Mit esznek a modellek? Barabás Henriett napi menüje

Forrás: Modellügynökség | 2014 október 25.

Barabás Henriett két és fél éve tért át teljesen a vegán életmódra, azóta boldogabb, mint valaha! Próbáld ki te is Heni séf napi ajánlatát:

„Reggelire quinoa pudingot csináltam eperpürével, amit chia maggal és nyers kakaóbabbal szórtam meg. Ez az én gluténmentes pudingom, amit a karamellásan édes kamut tejben főzök meg. Amellett, hogy finom, tele van antioxidánsokkal, vitaminokkal, omega-zsírsavakkal és fehérjével. Egy igazi reggeli energiabomba!”

„Édeskrumplis, lencsés, kókuszos curry – az egyik kedvenc ebédem! A rizst itt is quinoa maggal pótoltam.”

„Főétkezések közt magvakat és banánt szoktam rágcsálni, ezeket is imádom! Vacsorára pedig sütőtök krémlevest kívántam, ezért a sütőtököt megfőztem vízben, összeturmixoltam és felöntöttem mandulatejjel. Tettem bele egy kevés himalájasós, kókuszolajban grillezett gombát, a tetejére pedig tökmagot pirítottam. Nyami!”

Címkék:
  1. Aranka
    on

    Hát… Én ezt egy ebédnek tudnám elképzelni, nem pedig egész napra.

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?